StuntmanMike
Luminary
Beyin yok beyin tr subformunu yok edin etraf kürt subhuman kaynıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Orospu evladı ben kürd değilimsubda 3 tanw türk var aq @Aven @StuntmanMike @Türk
abart amksubda 3 tanw türk var aq @Aven @StuntmanMike @Türk
xda forumunda niye geçiyo telefoncu falan mı stuntmanmike adamın işini niye doxxluyonkendi süper zeka zaten hayatın 7/24 xde ve forumlarda geçiyor
bende dahilim mksubda 3 tanw türk var aq @Aven @StuntmanMike @Türk
Anan mi bacin mi sec biriniBeyin yok beyin tr subformunu yok edin etraf kürt subhuman kaynıyor
Anasının amına çaktığımın kürdüAnan mi bacin mi sec birini
Nikolata çikolata çikolataAnan mi bacin mi sec birini
amcıkkkkk aromalı sıkışmışman mikenın anasının amcıkııNikolata çikolata çikolata
Şu savaş bize bir sıçrasın varya bacına tecavüz edeceğimamcıkkkkk aromalı sıkışmışman mikenın anasının amcıkıı
Savaş bize sıçradı efendim sorumlusu ise İnsel formundaki @lichtfromverse adlı şahıs dir efendim derhal infilak edilmesini arz ederimŞu savaş bize bir sıçrasın varya bacına tecavüz edeceğim
İtiraf ediyorumsubda 3 tanw türk var aq @Aven @StuntmanMike @Türk
beyler sakin olalım hepimiz larpız biliyoruz bunuSavaş bize sıçradı efendim sorumlusu ise İnsel formundaki @lichtfromverse adlı şahıs dir efendim derhal infilak edilmesini arz ederim
yok ben değilim kardesimbenimbeyler sakin olalım hepimiz larpız biliyoruz bunu
stonecold truecelyok ben değilim kardesimbenim
hicbilmedigim terimler kardesimbenim acıklarmısın ne anlama gelıyorstonecold truecel
@apo açıklasanahicbilmedigim terimler kardesimbenim acıklarmısın ne anlama gelıyor