B
bable my height
Iron
Sizce iyi birşey mi tr subforumun yayılması artık tiktokda bile hep cıkıypr onume
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yayan aptallar icimizde keşke onleyebilsekdeğil knk
2025te joinlamissin seninle hemfikir olan bireyde forumun native orospusu starboi yayilsa nolucak yayilmasa nolucak her boka bu kadar takmayinSizce iyi birşey mi tr subforumun yayılması artık tiktokda bile hep cıkıypr onume
Orospu evladi daha erken katildinda ne oldu burada öğreneceğini ilk aylarda öğrenirsin zaten gerisi shitpost2025te joinlamissin seninle hemfikir olan bireyde forumun native orospusu starboi yayilsa nolucak yayilmasa nolucak her boka bu kadar takmayin
bu herif harbi dusuk irk aq. benle ayni boku soylemis okudugunu anlayamiyo daha. senin ben aminakoyimOrospu evladi daha erken katildinda ne oldu burada öğreneceğini ilk aylarda öğrenirsin zaten gerisi shitpost
Mal değilim sadece dediklerini okuyasım gelmiyor çünkü çirkin ve kısa olduğunu hissedebiliyorumbu herif harbi dusuk irk aq. benle ayni boku soylemis okudugunu anlayamiyo daha. senin ben aminakoyim
ulan be aminoglu senin kadar subhuman tek bir kisi yok bu forumda boyda 168 yedin mi boruyu. senin o fahise anan yan odada sakso cekerken ilkokul seviye turkcenle millete laf anlatman kadar utanc verici bisey yokMal değilim sadece dediklerini okuyasım gelmiyor çünkü çirkin ve kısa olduğunu hissedebiliyorum
BİRDE OROSPU EVLADU O ZAMAN NİYE DAHA YENİ KATILDIĞINI SÖYLÜYPRSUN BANA KATILIYORSAN ANASINI SİKTİĞİM
Kank buraya gelirken beynimi kapatıyorum senin gibi orospu evlatlarıyla konuşurken kortiOl artmasın diye düşünmedeb yazıyorum adamın yazdığının 10%unu falan okuyorum he bu arada yüzünü atsana bende aana atıfam tamamulan be aminoglu senin kadar subhuman tek bir kisi yok bu forumda boyda 168 yedin mi boruyu. senin o fahise anan yan odada sakso cekerken ilkokul seviye turkcenle millete laf anlatman kadar utanc verici bisey yok
dediğin hiçbi bokta mantık yok amk ASDALSDASDDSDbu herif harbi dusuk irk aq. benle ayni boku soylemis okudugunu anlayamiyo daha. senin ben aminakoyim
vay orospu evladi bide yuzunu at diyo. Ulan aminakodugum senin gibi birinden kabul gormeye ihtiyac duyacak kadar ezik tek bir kisi yoktur burada. Bide beynini kapatiyomus. Profil fotondaki adamin resmine bakyama daha layik degilken sen kim oluyorsunda pfp yapip mal mal konusuyosunKank buraya gelirken beynimi kapatıyorum senin gibi orospu evlatlarıyla konuşurken kortiOl artmasın diye düşünmedeb yazıyorum adamın yazdığının 10%unu falan okuyorum he bu arada yüzünü atsana bende aana atıfam tamam
geldi ortamin alay konusudediğin hiçbi bokta mantık yok amk ASDALSDASDDSD
siktir git abilerini yala sen ne anlatıyon :d
knk harun abimi 2018'den beri tanıyorum kral adam valla yarranı yerim istersegeldi ortamin alay konusu
adam harbi ozurlu cikti. Az disarida falan takil biraz NT ol bu gidisle seni cok sikerlerknk harun abimi 2018'den beri tanıyorum kral adam valla yarranı yerim isterse
MEHMET AKIF ERSOY BIR GUN BIR ADAMLA KONUSUYOE ISTEvay orospu evladi bide yuzunu at diyo. Ulan aminakodugum senin gibi birinden kabul gormeye ihtiyac duyacak kadar ezik tek bir kisi yoktur burada. Bide beynini kapatiyomus. Profil fotondaki adamin resmine bakyama daha layik degilken sen kim oluyorsunda pfp yapip mal mal konusuyosun
knk 2025'de joinlemissin ne anlatıyon benim gibi 2018'den beri subhuman oldupum için birkaç şey öğrenirim kendimi geliştiririm umuduyla lurklemen lazımadam harbi ozurlu cikti. Az disarida falan takil biraz NT ol bu gidisle seni cok sikerler
MEHMET AKIF ERSOY BIR GUN BIR ADAMLA KONUSUYOE ISTE
ADAM DALGA GECEREK SEN VETERINER DEGIL MISIN DIYOR
MEHMET AKIF WRSOY NE OLSU RAHATSIZLIGIN MI VAR DIYOR
realfunkyflamingo tr subesiknk 2025'de joinlemissin ne anlatıyon benim gibi 2018'den beri subhuman oldupum için birkaç şey öğrenirim kendimi geliştiririm umuduyla lurklemen lazım
onun ben amk knk lavuk hergün 20 tane kendi fotosunu atıyo kodumun narsistirealfunkyflamingo tr subesi
farkin yok sen sadece subhumansin diye atmaya cekiniyosun o da sub3 olsaydi senin gibi seethelerdionun ben amk knk lavuk hergün 20 tane kendi fotosunu atıyo kodumun narsisti
farkin yok sen sadece subhumansin diye atmaya cekiniyosun o da sub3 olsaydi senin gibi seethelerdi
2023ten beri lurkerım bro2025te joinlamissin seninle hemfikir olan bireyde forumun native orospusu starboi yayilsa nolucak yayilmasa nolucak her boka bu kadar takmayin