İNTİKAM VAKTİ
Bronze
igye foto atacam nasıl fraud yapabilirim uygulama vs tavsiyelerinizi bekliyorum @Dathomirian Zabrak @maarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
valla bende yeni açtım am içinBenim ig yok knk bilmiyom
adobe photoshopvalla bende yeni açtım am için
tiktok filtreleri iyi bayaigye foto atacam nasıl fraud yapabilirim uygulama vs tavsiyelerinizi bekliyorum @Dathomirian Zabrak @maarda
Cybershot favtiktok filtreleri iyi baya
yapacak bir şey yok yeğen geç olsun güç olmasınİnstasi olmayanlar nasil var amik 10 yasimda açtiydim instayi
çünkü 13 yaşnıdasınİnstasi olmayanlar nasil var amik 10 yasimda açtiydim instayi
yukardan ışık vurabilicek bi yere geçigye foto atacam nasıl fraud yapabilirim uygulama vs tavsiyelerinizi bekliyorum @Dathomirian Zabrak @maarda
işe yarıyo btw bayayukardan ışık vurabilicek bi yere geç
yanaklarını ısır
cybershot
ardından cybershot belli olmasın diye siyah beyaz efekt
kulağını oynatabiliyosan "kulağını oynatırken" kullandığın bi kas olucak onu kas
ardından fotoğrafın kontrastını arttır
![]()
not:deforme ltn isen işe yaramayacakyukardan ışık vurabilicek bi yere geç
yanaklarını ısır
cybershot
kulağını oynatabiliyosan "kulağını oynatırken" kullandığın bi kas olucak onu kas
![]()
yukardan ışık vurabilicek bi yere geç
yanaklarını ısır
cybershot
![]()
deforme ltnyim işe yarıyonot:deforme ltn isen işe yaramayacak
aynen bundan
kaç yaşındasın la nasıl yokBenim ig yok knk bilmiyom
imkanı yok amk çok uncanny gözükürişe yarıyo btw baya
20 yaşında ünili kızlar falan istek atmaya başladı
kanka efekt ve filtre falan kullanabilirsin yada onları kullanmadanda çektiğin fotoyu galeride bul ve orada ayarlama falan yap sıcaklık cart curt şeyleri var pek bilmiyorum ama tiktokta arasan bulursun baya öğreticiler var dediğim bu foto ayarlaması haklında bide düzgün açı ve ışık olayını ayarla.igye foto atacam nasıl fraud yapabilirim uygulama vs tavsiyelerinizi bekliyorum @Dathomirian Zabrak @maarda
şu burnu küçültmek için napabilirizkanka efekt ve filtre falan kullanabilirsin yada onları kullanmadanda çektiğin fotoyu galeride bul ve orada ayarlama falan yap sıcaklık cart curt şeyleri var pek bilmiyorum ama tiktokta arasan bulursun baya öğreticiler var dediğim bu foto ayarlaması haklında bide düzgün açı ve ışık olayını ayarla.
instada ve tiktokta efektler var bulman lazım ama başka türlü yapabileceğin yöntemlerde var fotoshop yapmayı öğrenip halledersin en kötüşu burnu küçültmek için napabiliriz
kanka gerçekçilik cok önemli değilse facelab crack falan indir morphlarda kullanılan uygulamalardan kullanımı cok basit bayada gerçekçi yapiyor asiri abartmadan yaparsın birşeyler diğer türlü catfishing oluyorşu burnu küçültmek için napabiliriz
SİKTİRET KANKA GERÇEKLİĞİ İNTERNETTE GÖRDÜĞÜN KAÇ KIZ GERÇEK HAYATTAKİ GİBİ HİÇBİRİkanka gerçekçilik cok önemli değilse facelab crack falan indir morphlarda kullanılan uygulamalardan kullanımı cok basit bayada gerçekçi yapiyor asiri abartmadan yaparsın birşeyler diğer türlü catfishing oluyor
LAN BEN BUNU KAYDETMİŞTİM AMK UNUTMUŞUM SAĞOL![]()
A Guide to Rocking NT, AI-Generated Face Swap Photos with YOUR FACE on Instagram and Dating Apps [BROKIES/AUTISTS GTFIH]
Introduction Hey there, tech-savvy dudes! In the world of Instagram and dating apps, your photos are your calling cards. But what if you could mix things up, have a blast, and show off different sides of yourself, because many women seem to want someone well-travelled, NT and stylish over your...looksmax.org
mk 16 yaşımda olmama rağmen sosyal hayatım yok ve bundan dolayı sosyal medya hesaplarımda yok tiktok var sadece video izliyom o kadarİnstasi olmayanlar nasil var amik 10 yasimda açtiydim instayi
en iyisimk 16 yaşımda olmama rağmen sosyal hayatım yok ve bundan dolayı sosyal medya hesaplarımda yok tiktok var sadece video izliyom o kadar
en kötüsüen iyisi
büyüyünce anlarsın neden en iyisi olduğunuen kötüsü
ne alakabüyüyünce anlarsın neden en iyisi olduğunu
Şaşırdık mimk 16 yaşımda olmama rağmen sosyal hayatım yok ve bundan dolayı sosyal medya hesaplarımda yok tiktok var sadece video izliyom o kadar
benimde yok amk 17 yaşındayım insta tiktok varda hesapları takip eden yok mtn olduğum için kendi fotoğrafımı pp bile yapamıyommk 16 yaşımda olmama rağmen sosyal hayatım yok ve bundan dolayı sosyal medya hesaplarımda yok tiktok var sadece video izliyom o kadar
Azcik ozguvenin olsun siktiret mtn yi falan senin kurt kekolardan ne eksigin varbenimde yok amk 17 yaşındayım insta tiktok varda hesapları takip eden yok mtn olduğum için kendi fotoğrafımı pp bile yapamıyom
benim gözümde trde yaşayan herkes normie ltn mtn htn yalan yargılama kendinibenimde yok amk 17 yaşındayım insta tiktok varda hesapları takip eden yok mtn olduğum için kendi fotoğrafımı pp bile yapamıyom
tamam kardeşim senin için normie olayımbenim gözümde trde yaşayan herkes normie ltn mtn htn yalan yargılama kendini
öylesin olm zaten bu forumdan ne bok bekliyorsunki ascendeleyecenmi sentamam kardeşim senin için normie olayım
Yapay zekqnin duzenledigi cok belli olmqz michatgpt'ye at gerçeğe en yakın şekilde düzeltmesini iste
onu yapma sakınYapay zekqnin duzenledigi cok belli olmqz mi
Hiq iqsun bu arada
yalan amk banada aynısını demişti evimdeki kaktüsümden 7 sülalemi cıkartıp tehdit ettionu yapma sakın
ya at bana ben morphliyim az biraz dox falan yapıcak en son adam benim
ya da pm gel nasıl düzenlersin onu anlatiyim
ya sen önce ppni değiştir dikkatim dağılıyoyalan amk banada aynısını demişti evimdeki kaktüsümden 7 sülalemi cıkartıp tehdit etti
yok forumdaki ucubelere flex olsunya sen önce ppni değiştir dikkatim dağılıyo