Fotoğraftan Fotoğrafa

subhumanadam

subhumanadam

Banned
Dostlar fotoğraftan fotoğrafa farklı çıkıyorum sizde de böyle mi? Mesela belli açılardan iyi bazı açılardan kötü cok ışıklı gün ışığında kötü biraz yüzüme ışığın vurduğu fotoğraflardada iyi çıkıyorum. Sizde de böyle mi?

Bu arada kamerayı dümdüz suratıma tuttuğumda kötü ama biraz aşağı veya biraz yukarıdan çektiğimde daha iyi çıkıyorum. Bu bana mı özel yoksa herkeste mi böyle

Bu arada kamerayı dümdüz suratıma tuttuğumda kötü ama biraz aşağı veya biraz yukarıdan çektiğimde daha iyi çıkıyorum. Bu bana mı özel yoksa herkeste mi böyle
Kendi yüzüne hangi açıdan alışirsan onun dışındaki yüzünü farklı algılarsın ha bide ışık vs. etkiliyorda , kendi yüzüne öyle alışmışsin

Kendi yüzüne hangi açıdan alışirsan onun dışındaki yüzünü farklı algılarsın ha bide ışık vs. etkiliyorda , kendi yüzüne öyle alışmışsin
Telefonu havada yakın tutup düz baktığımda subhuman gibiyim . Ama telefonu peteğin üzerine koyduğumda ve telefon biraz aşağımda kaldığında yüz hatlarım daha da belirginleşiyor ve daha iyi hissediyorum mesela.

Işık açı

Çok önemli cidden eğer minimum htn değilsek gelişigüzel çekilen fotolarda çirkin çıkmak normal
Çoğunlukla insanların seni görme şekli öyle

Lens bozulması, ışık, yediğin yemek, içtiğin su, aldığın tuz, uyku vb.

• +1
Reactions: subhumanadam
Lens bozulması, ışık, yediğin yemek, içtiğin su, aldığın tuz, uyku vb.
o kadar ışık vardı ki gözlerimi tam açamıyordum yüz hatlarım kayboldu tam o anda.

• +1
Reactions: gargomel
Dostlar fotoğraftan fotoğrafa farklı çıkıyorum sizde de böyle mi? Mesela belli açılardan iyi bazı açılardan kötü cok ışıklı gün ışığında kötü biraz yüzüme ışığın vurduğu fotoğraflardada iyi çıkıyorum. Sizde de böyle mi?
Yeterince bonemass yoktur

Evet bundan kaynaklı bonemassim orta-iyi arası. Ama Kemiklerim özellikle ölçülü ışıklarda belli oluyor. Güneş ışığında tam belli olmuyor.

Bu arada kamerayı yakınlaştırınca yüzüm uzun duruyo biraz uzaklaştırdığımda ise tam istediğim gibi duruyor hangisi gerçek?

Bu arada kamerayı yakınlaştırınca yüzüm uzun duruyo biraz uzaklaştırdığımda ise tam istediğim gibi duruyor hangisi gerçek?
Yakınlaştırma dediğim ağzıma girmesine ramak kalmış.

insanların gün ışığında gördüğünü unutma
Ama bir nevi video olarak görüyorlar değil mi dümdüz fotolarda brutal videolarda iyiyim

Güneş ışığı daha iyi gösteriyor diye biliom aq
kanka çenemi kapatıyo ve gözlerimi tam açamıyorum amk o derece ışık vuruyor tam saat 2-3 suları ve burda hava 30-35

Last edited:
kanka çenemi kapatıyo ve gözlerimi tam açamıyorum amk o derece ışık vuruyor tam saat 2-3 suları ve burda hava 30-35
Tamam ne güzel işte squintmaxx yapıon gözlerini kısıp 😆

bi ara sınıftayken arkadas baska bır arkadasın fotografını cekmıstısonra ders cıkısı gosterdıgınde onunde oturdugum ıcın bende cıkmıstım kendime bakıp ıgrenmıstım arkadasta baksana sende cıkmıssın dıyıp guluyordu yuzumeasdkajkspadjoasvhasdhva allahını sıkıceom oherıfın neyseki sınıfta kaldı mal orospu evladı

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
bi ara sınıftayken arkadas baska bır arkadasın fotografını cekmıstısonra ders cıkısı gosterdıgınde onunde oturdugum ıcın bende cıkmıstım kendime bakıp ıgrenmıstım arkadasta baksana sende cıkmıssın dıyıp guluyordu yuzumeasdkajkspadjoasvhasdhva allahını sıkıceom oherıfın neyseki sınıfta kaldı mal orospu evladı
Bro sanırsam ben uzun zamandır dışarıda foto video çekmiyorum ilkez uzun zaman sonra dışarıda video çektim oda aşırı güneşliydi herhalde garipsedim o an kendimi istemeden. Sonra hava biraz kapanınca çıktım çektim kendimi bir daha bu sefer beğendim ama garipti gerçekten. Telefonu doğru açıda tutmak cok şey değiştiriyor.

Ben dümdüz tutunca daha iyi cikiyom nedense fraudlamaya calisirken descendliyom