frame icin napcam

atess

atess

6'3
bidelt suan 19 gymsiz ama az yani ne yapmam gerek boyuma gore cok genis durmuyor bide gymlesem kac inch artar gym dısında plaklari fln kapanmismidir baska bi sekilde kemikleri buyutemezmiyim

gymsiz dedigim kemik degil yani yag kas var azcık ele gelcek kadar

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and maarda
bidelt suan 19 gymsiz ama az yani ne yapmam gerek boyuma gore cok genis durmuyor bide gymlesem kac inch artar gym dısında plaklari fln kapanmismidir baska bi sekilde kemikleri buyutemezmiyim

gymsiz dedigim kemik degil yani yag kas var azcık ele gelcek kadar
clavlarına dildo koy

Lol oynuyorsan sana lol terimleri ile anlatıcağım benim grey kardeşim ilk öncelikle balkon veya bir cam bul ve yüksek bir kat olsun bu bulduğun yer yani birinin ayağı kayıpta ölebileceği yer misali ve oraya geçip talon E si atıyorsun kardeşim benim eğer lol terimlerini anlamıyorsan direkt camdan kendini atıyorsun ve reankarnasyon olabilmesi için dua ediyorsun.

• JFL
  • +1
Reactions: yadih, pashanimair, maarda and 7 others
Lol oynuyorsan sana lol terimleri ile anlatıcağım benim grey kardeşim ilk öncelikle balkon veya bir cam bul ve yüksek bir kat olsun bu bulduğun yer yani birinin ayağı kayıpta ölebileceği yer misali ve oraya geçip talon E si atıyorsun kardeşim benim eğer lol terimlerini anlamıyorsan direkt camdan kendini atıyorsun ve reankarnasyon olabilmesi için dua ediyorsun.
arkadaş 6'3 ben sahsen reenkarneyi denemezdim 5'3 shitskin olarak dogmakta var

• So Sad
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Auchelius
kanka bunun için guide lar var en iyisi az lurkla

• +1
Reactions: pashanimair and atess
Delete atsana kanka baydın artık

• +1
Reactions: pashanimair, maarda, Auchelius and 1 other person
ben bitek draven oynayabiliyom baska car bilmiyom

Kimsenin siklemediği adam ...

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide, maarda and 2 others
buyutemedim daha yani
milyon tane guide var git oku birini zaten bilindik şeyler dışında çok bişe yok yapabileceğin natty olarak

milyon tane guide var git oku birini zaten bilindik şeyler dışında çok bişe yok yapabileceğin natty olarak
hic calismamis adam ilacsiz da kas koyar olum o kadar da degil amina