Dathomirian Zabrak
Zephir
aq bu frame falan 25e kadar gelişmeye devam eder diyorlar doğru mu @maarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
30aq bu frame falan 25e kadar gelişmeye devam eder diyorlar doğru mu @maarda
yalan aq frame kucuklukten belli oluyo zaten cocukken ve ergenligin erken evrelerinde framein iyi degilse yasin faydasi olmazaq bu frame falan 25e kadar gelişmeye devam eder diyorlar doğru mu @maarda
yalan aq frame kucuklukten belli oluyo zaten cocukken ve ergenligin erken evrelerinde framein iyi degilse yasin faydasi olmaz
bune olm mutant olmuş herifTikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
17-18 den sonra cok minimal değisikiler oluyo diye biliyorum,kisiden kisiye degisiyo tabiaq bu frame falan 25e kadar gelişmeye devam eder diyorlar doğru mu @maarda
ergenliğe kaç yaşında girdiğine bağlı değilmi o17-18 den sonra cok minimal değisikiler oluyo diye biliyorum,kisiden kisiye degisiyo tabi
ergenliğe kaç yaşında girdiğine bağlı değilmi o
kisiden kisiye degisiyo tabi
frame'e 30 kilo kas eklemenin yasla ne alakasi var aq adamin genetiginden dolayi senelik kas aldigini mi dusunuyorsunuzTikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
İlk fotoda kaç yaşında acabaTikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
kanka ben bi grafik gordum 24 yaşina kadar baya değişiyor17-18 den sonra cok minimal değisikiler oluyo diye biliyorum,kisiden kisiye degisiyo tabi
ama grafiğin 17den 24 e kadar artmasindaki sebep insanlarin spor yapmaya o yaşlarda o senede daha fazla başlamiş olmasindan kaynaklanabilirkanka ben bi grafik gordum 24 yaşina kadar baya değişiyor
ilk foto 18 ikinci 22 yazıyorİlk fotoda kaç yaşında acaba
Meali ne malım anlamadımKonu kapansın View attachment 3485077
25 yaşına kadar fln gelişir diyo işteMeali ne malım anlamadım
30 yaşına kadar starvemaxx yok sizeMeali ne malım anlamadım