D
Deleted member 87737
Nomad
merhaba beyler ilk post selam herkese şimdi size bir kremden bahsedecegim, bu krem %3 tetrasiklin hcl icerir sivilce tedavisi icin kullanilir bunu fraud kremi yapan ise fondoten gibi kapatici ozelligi olmasi lutfen doktorunuza danisarak kullanin saglik ocagi bile yazar zaten ismi "Imex"
Biz size bilgi verdik sizde beni bilgilendirin ve alttaki cilt bakimima oneri sunabilirmisiniz gun ici hareketliyim ve rafine sekeri kestim
Sabah:
Soğuk su ile yüz yıkama
C vitamini serum
Nemlendirici
Imex krem
Spf 50
Akşam:
Yuz temizleme jeli ile yuz yikama
Niacinamide
Nemlendirici
Tretinoin 0.025/kullanmadigim gunler de benzoxin krem
Onerilerinizi bekliyorum.
Not: Antibiyotikli kremleri 3 ay kullanip birakacagim korkmayin suan hala sivilce var PIE olusumuda bittikten sonra birakacagim bu arada forumda fazla cilt ile konu yok onu farkettim cilt bi 0.5 psl etkileyen bir sey ( aknenin kotulugune gore degisir) sizdende threadler bekliyorum
Biz size bilgi verdik sizde beni bilgilendirin ve alttaki cilt bakimima oneri sunabilirmisiniz gun ici hareketliyim ve rafine sekeri kestim
Sabah:
Soğuk su ile yüz yıkama
C vitamini serum
Nemlendirici
Imex krem
Spf 50
Akşam:
Yuz temizleme jeli ile yuz yikama
Niacinamide
Nemlendirici
Tretinoin 0.025/kullanmadigim gunler de benzoxin krem
Onerilerinizi bekliyorum.
Not: Antibiyotikli kremleri 3 ay kullanip birakacagim korkmayin suan hala sivilce var PIE olusumuda bittikten sonra birakacagim bu arada forumda fazla cilt ile konu yok onu farkettim cilt bi 0.5 psl etkileyen bir sey ( aknenin kotulugune gore degisir) sizdende threadler bekliyorum
Last edited: