D
Deleted member 88833
Platinum
yüz ve boy fraudlamak için tabanlık ve krem linki atar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yüz diyo krem diyo yok yarragini fraudlamak istiyo aqcildinimi fraudlamak istiyorsun
benim icin accutane iki ayda falan tum akneyi kalıcı goturdu ondan beri bi kere sivilce cıktı tek iki gune gitti bence accutane alın growth paletler kapalıysaYüz diyo krem diyo yok yarragini fraudlamak istiyo aq
@dostoyevski cilt uzmani
cildim güzel ama cok az gozenek ve komdeon var onları fraudlamak ıstıyom accu,ret,tre kullanmam bosunabenim icin accutane iki ayda falan tum akneyi kalıcı goturdu ondan beri bi kere sivilce cıktı tek iki gune gitti bence accutane alın growth paletler kapalıysa
usta bide benim cildiyede bisiler dedide inanmadımYüz diyo krem diyo yok yarragini fraudlamak istiyo aq
@dostoyevski cilt uzmani
Bb krem işte aqcildinimi fraudlamak istiyorsun
Hayir tam tersi uzun sure yuksek dozda accutane kullanmak gnrh buyume hormonunu azaltcagi icin yag yakimi azalirusta bide benim cildiyede bisiler dedide inanmadım
uzun sureler yuksek dozda accutane kullanılırsa facial fatte azda olsa azalma olurmu
benim kullandıgım gunes kremi cildimdeki hafif acne scarları neredeyse hic gostermiyor bide birisi bb cream diyordu fakat ne oldugun tam olarak bilmiyorumcildim güzel ama cok az gozenek ve komdeon var onları fraudlamak ıstıyom accu,ret,tre kullanmam bosuna
iyi en azından dusuk dozda iki uc ay kullandım etki etmedi heraldeHayir tam tersi uzun sure yuksek dozda accutane kullanmak gnrh buyume hormonunu azaltcagi icin yag yakimi azalir
Dusuk dozda bir sey olmuyoiyi en azından dusuk dozda iki uc ay kullandım etki etmedi heralde
kilo falandım alırken 32 mg mi oluyor anlamadım sınır ben ilk 10 sonra 20 kullandım azcıkDusuk dozda bir sey olmuyo
Gunde 0.5mg çarpı kiloyu gecersen sikinti
Bisey olmaz dostumben 65
kilo falandım alırken 32 mg mi oluyor anlamadım sınır ben ilk 10 sonra 20 kullandım azcık
gel dm ayakkabi linkleyeyimyüz ve boy fraudlamak için tabanlık ve krem linki atar mısınız
olum uyusana sonra niye uzamıyom dersin. cık cık bana da linklesenegel dm ayakkabi linkleyeyim
sikin uzadı mıTestosteron yüzümü bembeyaz yaptım
her derde devaTestosteron yüzümü bembeyaz yaptım
gelolum uyusana sonra niye uzamıyom dersin. cık cık bana da linklesene
yüzüne boşalsanda beyaz oluyoTestosteron yüzümü bembeyaz yaptım
Bakcaz dahasikin uzadı mı
ayakkabı değil tabanlık o tarz ayakkabıları asla gıymem aqgel dm ayakkabi linkleyeyim