elemanzelvadre
Anti natural 🥶🥶💀☠️😈
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I understand it even if I dont speak turkish lolSorsak semih çeliğin amk incellerin amk der ama ama herifin herkesden sakladığı düşüncesi:View attachment 3350591
okI understand it even if I dont speak turkish lol
Friendzonelemen herkes inceldirMevzuyu incellik ile bağdaştıramadım ama lavuk klasik reddit sapığı
Çirkin çünküincel olduğunu nerden çıkardın bro
Oğlum ne alaka amk bende zamanında fz yedim ki fz den çıkma taktikleri zor olmasada var hala incellikle çözemedim bağlantısını. bu arada model surata sahip olmadığın sürece kız arkadaşına “devrem gel sikişek” dersen ters yanıt alacaksın. Adam bildiğin sapık ha mizahını yapıyosanız orasını anlamadımFriendzonelemen herkes inceldir
30 günde Hlowup geçirOğlum ne alaka amk bende zamanında fz yedim ki fz den çıkma taktikleri zor olmasada var hala incellikle çözemedim bağlantısını. bu arada model surata sahip olmadığın sürece kız arkadaşına “devrem gel sikişek” dersen ters yanıt alacaksın. Adam bildiğin sapık ha mizahını yapıyosanız orasını anlamadım
bunu sen yazdın dimi la?incel olduğunu nerden çıkardın bro
yani doğru söylüyorsun, şöyle de düşünmek gerekir belki arkadaşın sadece evlendiği birine özel bulduğu (mahrem yerlerini ve cinsel birleşmeyi) şeylerini açmak istiyordur ki zaten büyüdüğümüz ortam,kültür,gelenekler,aile etkisi gibi etkenler bizi böyle şeylerin özel olduğunu ve bunların bir usülü olduğu kanaatinde yetiştirir.Oğlum ne alaka amk bende zamanında fz yedim ki fz den çıkma taktikleri zor olmasada var hala incellikle çözemedim bağlantısını. bu arada model surata sahip olmadığın sürece kız arkadaşına “devrem gel sikişek” dersen ters yanıt alacaksın. Adam bildiğin sapık ha mizahını yapıyosanız orasını anlamadım
Haklısın kral yine en doğru yorumu yaptınyani doğru söylüyorsun, şöyle de düşünmek gerekir belki arkadaşın sadece evlendiği birine özel bulduğu (mahrem yerlerini ve cinsel birleşmeyi) şeylerini açmak istiyordur ki zaten büyüdüğümüz ortam,kültür,gelenekler,aile etkisi gibi etkenler bizi böyle şeylerin özel olduğunu ve bunların bir usülü olduğu kanaatinde yetiştirir.
ki kalır ki kadınlarda çok muhafazakardır ve bir insan neden arkadaşıyla seks yapmak istesin ki? hem kadın için hem erkek için söylüyorum,
hayat bir azgınlıktan mı ibaret cidden? ben özel bulduğum ve değer verdiğim biriyle cinsel birşeyler yaşamak isterim, neden birşey hissetmediğim biriyle cinsel birşeyler yaşıyım ki?
gerçekten hayata bukadar basit ve 3.beyniniz olan sikinizle bakarsanız bomboş bir adam olup bomboş gelip bomboş gidersiniz
sonra 60 yaşında geldiğinde bu hayattan ne anladın? sorusuna bi sik anlamadım diyip ölüp gidersin.
hayattayken yaşayalım, birşeylerin anlamı olsun birkere geliyorsun bu hayata.
Hayattayken yaşayalım.
Mangos mangos mangos30 günde Hlowup geçir
sana şey ayrı yazılır dedim öğrensen iyi oluryani doğru söylüyorsun, şöyle de düşünmek gerekir belki arkadaşın sadece evlendiği birine özel bulduğu (mahrem yerlerini ve cinsel birleşmeyi) şeylerini açmak istiyordur ki zaten büyüdüğümüz ortam,kültür,gelenekler,aile etkisi gibi etkenler bizi böyle şeylerin özel olduğunu ve bunların bir usülü olduğu kanaatinde yetiştirir.
ki kalır ki kadınlarda çok muhafazakardır ve bir insan neden arkadaşıyla seks yapmak istesin ki? hem kadın için hem erkek için söylüyorum,
hayat bir azgınlıktan mı ibaret cidden? ben özel bulduğum ve değer verdiğim biriyle cinsel birşeyler yaşamak isterim,(çünkü bu benim özelimdir ve ben herkese neden özelimi açayım? ben mağara adamı mıyım sadece sikimle düşünüp özelim fln olmasın?) neden birşey hissetmediğim biriyle cinsel birşeyler yaşıyım ki?
gerçekten hayata bukadar basit ve 3.beyniniz olan sikinizle bakarsanız bomboş bir adam olup bomboş gelip bomboş gidersiniz
sonra 60 yaşında geldiğinde bu hayattan ne anladın? sorusuna bi sik anlamadım diyip ölüp gidersin.
Hayattayken yaşayalım.
cok zor yayani doğru söylüyorsun, şöyle de düşünmek gerekir belki arkadaşın sadece evlendiği birine özel bulduğu (mahrem yerlerini ve cinsel birleşmeyi) şeylerini açmak istiyordur ki zaten büyüdüğümüz ortam,kültür,gelenekler,aile etkisi gibi etkenler bizi böyle şeylerin özel olduğunu ve bunların bir usülü olduğu kanaatinde yetiştirir.
hayat bir azgınlıktan mı ibaret cidden? ben özel bulduğum ve değer verdiğim biriyle cinsel birşeyler yaşamak isterim,(çünkü bu benim özelimdir ve ben herkese neden özelimi açayım? ben mağara adamı mıyım sadece sikimle düşünüp özelim fln olmasın?) neden birşey hissetmediğim biriyle cinsel birşeyler yaşıyım ki?
Hayattayken yaşayalım.