Fun facts

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

I Want To Fuck Anna Speckhart
Kadınlar doğuştan delüzyoneldir ve duygusal olarak hareket ederler

İslam bir ar*p dinidir ve yobazdır

Yahudiler dünyayı yöneten ve çoğu soruna sebep olanlardır

Feminizm Ata erkil sisteme karşı çıkılması yani bir diğer anlamıyla erkek düşmanlığına yönelik bir harekettir

Genetik her şeydir ve rope tek kalıcı çözümdür

Evrim gerçektir ve LTN bir surata sahip olmanızın nedenidir

Hiç bir ırk üstün değildir ve ne kadar ırkçı olursanız olsun süper gücünüz olmadığı sürece bir hindistanlıdan farkınız yok

Daha fazla eğlenceli bilgi için takipte kalın herkese kötü günler diyorum :forcedsmile:

• +1
Reactions: nevaevametheratall, bertoGnG, why not me? and 2 others
Günün birinde bu yazdıklarımdan dolayı öldürüleceğim büyük ihtimalle o yüzden rep atmayı unutmayın :chad:

• +1
Reactions: why not me? and dogu
Sonunda biri gerçekleri tükürüyor.

Ama ufak bir düzeltme yapman gereken bir yer var,

Gerek zeka olsun gerek fiziksel görünüş, bunlarda diğer insanlara göre bir üstünlük olmadığını savunmuyorsundur umarım.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
Sonunda biri gerçekleri tükürüyor.

Ama ufak bir düzeltme yapman gereken bir yer var,

Gerek zeka olsun gerek fiziksel görünüş, bunlarda diğer insanlara göre bir üstünlük olmadığını savunmuyorsundur umarım.
Savunsam bu forum da işim ne ki, görünüş başta olmak üzere boy zeka bunlar baya artı sağlıyor, ama bu etnik kimlik veya ırka bağlı değil sadece onu kast ettim.

• +1
Reactions: why not me? and Atsizz
Savunsam bu forum da işim ne ki, görünüş başta olmak üzere boy zeka bunlar baya artı sağlıyor, ama bu etnik kimlik veya ırka bağlı değil sadece onu kast ettim.
Haklısın kardeşim, bireysel farklar elbette ırkla sınırlanmaz.

Ama coğrafya, genetik adaptasyon ve seçilim süreçleri(Türk'ün Türk ile evlenmesi) ister istemez etnik kümeler üzerinde iz bırakır.

Benim demek istediğim de o.

Bazı özellikler rastgele dağıtılmıyor, belirli ırklar arasında yoğunlaşıyor.

Bu da üstün ırk fikrinin anlamsız olmadığını gösterir diye düşünüyorum.

• +1
  • Hmm...
Reactions: why not me? and Misogynist_Maxxer
Haklısın kardeşim, bireysel farklar elbette ırkla sınırlanmaz.

Ama coğrafya, genetik adaptasyon ve seçilim süreçleri(Türk'ün Türk ile evlenmesi) ister istemez etnik kümeler üzerinde iz bırakır.

Benim demek istediğim de o.

Bazı özellikler rastgele dağıtılmıyor, belirli ırklar arasında yoğunlaşıyor.

Bu da üstün ırk fikrinin anlamsız olmadığını gösterir diye düşünüyorum.
O son söylediğin dışındakilere katılıyorum, diyelim ki istisnasız bir ırkın tamamı Chad ve Stacy olsaydı, veya ne bileyim uzun boylu baya zeki olsalar (bütünsel konuşuyorum) o zaman öyle bir şey söz konusu olabilir, ama öyle kişiler var ki sarı saçlı mavi gözlü uzun boylu, ama yarrrak gibi tipi olduğu için yakışıklı 5'7 etnik adamı tercih ederler.

Last edited:
  • +1
Reactions: why not me? and Atsizz
O son söylediğin dışındakilere katılıyorum, diyelim ki istisnasız bir ırkın tamamı Chad ve Stacy olsaydı, veya ne bileyim uzun boylu baya zeki olsalar (bütünsel konuşuyorum) o zaman öyle bir şey söz konusu olabilir, ama öyle kişiler var ki sarı saçlı mavi gözlü uzun boylu, ama yarrrak gibi tipi olduğu için yakışıklı 5'7 etnik adamı tercih ederler.
Hiç kimse 8 milyar insanın hepsini tek kalıba sokmuyor zaten,

Ama coğrafya, seçilim, genetik havuz… bunlar istatistiklerde kaybolmuyor.

Senin örneklerin istisna, ben oertalamadan ve eğilimlerden bahsediyorum.

O yüzdende bazı ırklar ortalama olarak diğer ırklardan daha avantajlı,

Günün sonunda bu avantajı "üstünlük" olarak yorumlamak kişiye göre değişiyor.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, why not me? and dogu
Kardeşim yine pişiriyor :feelsez:

• +1
  • Love it
Reactions: Misogynist_Maxxer, Atsizz and pashanimair
Hiç kimse 8 milyar insanın hepsini tek kalıba sokmuyor zaten,

Ama coğrafya, seçilim, genetik havuz… bunlar istatistiklerde kaybolmuyor.

Senin örneklerin istisna, ben oertalamadan ve eğilimlerden bahsediyorum.

O yüzdende bazı ırklar ortalama olarak diğer ırklardan daha avantajlı,

Günün sonunda bu avantajı "üstünlük" olarak yorumlamak kişiye göre değişiyor.
Dediklerin doğru ama işin sonunda bence gerçek anlamda kimse kimseden ırk olarak üstün değildir ama bazıları avantajlı olabilir ama o avantaj herkeste çıkacak diye bir şey de yok

I need this translated

Feminizm Ata erkil sisteme karşı çıkılması yani bir diğer anlamıyla erkek düşmanlığına yönelik bir harekettir

Hiç bir ırk üstün değildir ve ne kadar ırkçı olursanız olsun süper gücünüz olmadığı sürece bir hindistanlıdan farkınız yok

Daha fazla eğlenceli bilgi için takipte kalın herkese kötü günler diyorum :forcedsmile:
Tek bir yanlış yok hem nesnel hemde eğlenceli bilgiler :feelshah:

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer

Hatan var genetik herşey derken genetik şu sekilde sınırlandırıcı gibi düşün ama sen de yarram gibi soya ürünü tüketir high e olur low t yle gezersen genetik napsın İslam yobazlık alakasız evrim bir teori bir hipotez vs. Değil evrim var zaten ama insanın evrim, net değil insan evrimleşmemiş de olabilir benzerlik oluşu yeterince kanıtlayıcı değil ırkın ırka üstünlüğü yok ama genetiksel olarak toplum algılarıyla bakarsan var kadınların eşey hormonu östorojendir o yüzden duygusal hareket ederler zaten adet yüzünden dengeli bir hormon seviyside pek görülmez bu oynamalar daha duygusal hareket etmelerine yol açar yahudiler direk orospu çoçuğu feminizm Yahudi sik kırıklarını işi

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide and Misogynist_Maxxer
Hatan var genetik herşey derken genetik şu sekilde sınırlandırıcı gibi düşün ama sen de yarram gibi soya ürünü tüketir high e olur low t yle gezersen genetik napsın İslam yobazlık alakasız evrim bir teori bir hipotez vs. Değil evrim var zaten ama insanın evrim, net değil insan evrimleşmemiş de olabilir benzerlik oluşu yeterince kanıtlayıcı değil ırkın ırka üstünlüğü yok ama genetiksel olarak toplum algılarıyla bakarsan var kadınların eşey hormonu östorojendir o yüzden duygusal hareket ederler zaten adet yüzünden dengeli bir hormon seviyside pek görülmez bu oynamalar daha duygusal hareket etmelerine yol açar yahudiler direk orospu çoçuğu feminizm Yahudi sik kırıklarını işi
Benim çok kafam karıştı sanırım AKP'ye oy vereceğim :feelshmm:

• JFL
Reactions: why not me?

Users who are viewing this thread

Back