gay olarak daha çok kız düşürmek??

B

buzur

Iron
Fantezileri mi var bilmiyorum ama gay olduğumu hafiften çaktırmaya başlayınca çok daha fazla kız yazmaya/yürümeye başladı. Forumda kesin analizini kasmış vardır diye sorayım dedim. Giyimle mi alakalı yoksa hal/hareketler falan mı acaba harbi kafama takıldı gece gece

• +1
Reactions: lockedawayfornow, Serialsuicide and Auchelius
Kendilerini nedense daha yakın hissediyor bu kızlar amk.

Eleman gayim rpsi yapıp kızları sikip sikip duran elemanlar vardı tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama benim bi tane arkadaşım vardı eleman neyi denediyse olmadı kızlarda en son gay rpsi yapmaya başladı lan bir eve gidiyor diğerine çağırıp duruyorlardı.

Ama sır kız sikeceğim diye onurunuzu ve gururunuzu yerlere sermeye değer mi orası size kalmış.

Ortlama veya altı olsanız bile bu taktik işe yarar çünk arkadaşım ltn bile değildi amk.

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide and buzur
Kendilerini nedense daha yakın hissediyor bu kızlar amk.

Eleman gayim rpsi yapıp kızları sikip sikip duran elemanlar vardı tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama benim bi tane arkadaşım vardı eleman neyi denediyse olmadı kızlarda en son gay rpsi yapmaya başladı lan bir eve gidiyor diğerine çağırıp duruyorlardı.

Ama sır kız sikeceğim diye onurunuzu ve gururunuzu yerlere sermeye değer mi orası size kalmış.

Ortlama veya altı olsanız bile bu taktik işe yarar çünk arkadaşım ltn bile değildi amk.
Egzotik falan geliyoruz sanırım, yakın hissetmek olduğunu zannetmiyorum.

“RP yapıyorum tutuyor” diyenlerin %70’i kolpada oluyo, %25’i de beceremiyo. Kalan %5’i tebrik ediyorum

Bence ya giyimle falan yani dış görünüşle alakalı ya da “aranmak”la alakalı

• +1
Reactions: Auchelius
Egzotik falan geliyoruz sanırım, yakın hissetmek olduğunu zannetmiyorum.

“RP yapıyorum tutuyor” diyenlerin %70’i kolpada oluyo, %25’i de beceremiyo. Kalan %5’i tebrik ediyorum

Bence ya giyimle falan yani dış görünüşle alakalı ya da “aranmak”la alakalı
Yav acaba bu kızlar diğer gay arkadaşlarını tanıştırınca napıyorlar sırf rp devam etsin diye şaseyi mi çizdiriyorlar yoksa karşısındakide rp yapsın diye dua mı ediyorlar.

• +1
Reactions: why not me?
Yav acaba bu kızlar diğer gay arkadaşlarını tanıştırınca napıyorlar sırf rp devam etsin diye şaseyi mi çizdiriyorlar yoksa karşısındakide rp yapsın diye dua mı ediyorlar.
rp yapanı anlıyom ben de çaktırmıyom

ama genelde 1 night stand oluyo beni tanıştırdıkları tek tük

RP yapçaksanız fazla heycanlı olmayın aga, “hadi eve geçek” modunda hareketlerde belli oluyo direkt. siz istemiyomuşsunuz da çok ısrar edilirse de reddetmezmişsiniz gibi davranın. bi de gayler, diğer gaylerden pek hoşlanmaz, kaş yapayım derken göz çıkarmayın

• +1
  • Woah
Reactions: jsbera, Serialsuicide and Auchelius
rp yapanı anlıyom ben de çaktırmıyom

ama genelde 1 night stand oluyo beni tanıştırdıkları tek tük

RP yapçaksanız fazla heycanlı olmayın aga, “hadi eve geçek” modunda hareketlerde belli oluyo direkt. siz istemiyomuşsunuz da çok ısrar edilirse de reddetmezmişsiniz gibi davranın. bi de gayler, diğer gaylerden pek hoşlanmaz, kaş yapayım derken göz çıkarmayın
Ustasından taktik.

• +1
Reactions: why not me?, cakdripa and Serialsuicide
Tanıştırınca konusmak zorunda değilsin ki, sırf gay diye sikişmek zorundamısın amk ben olsam benim hoşlandığım biri zaten var derdim ama yapıcam bigün gay rpsi

• +1
  • Hmm...
Reactions: buzur, jsbera, Yagiz8928 and 1 other person
Fantezileri mi var bilmiyorum ama gay olduğumu hafiften çaktırmaya başlayınca çok daha fazla kız yazmaya/yürümeye başladı. Forumda kesin analizini kasmış vardır diye sorayım dedim. Giyimle mi alakalı yoksa hal/hareketler falan mı acaba harbi kafama takıldı gece gece
bu femboy oluncada oluyo gay olmayıp femboy olablrsiniz:p

• JFL
Reactions: buzur, why not me? and Auchelius

Users who are viewing this thread

Back