gece aç uyumak

growthplatessss111

growthplatessss111

Gold
normalde geceleri zaten 3 saat önce yemeyi bırakıyorum ama yeterince aç mıyım? düşük insülinle uyumak uykuda salgılanan gh'yi iyi yönde etkiliyor. az önce sprint tarzı hatta sprint + patlayıcı ohp bir şeyler yaptım ve ardından çikolata biraz da jelibon yedim belki insülin artar biraz igf-1 oluşur saat 10 - 11 gibi uyumayı planlıyorum zaten çok uykum geliyor yorgun hissediyorum. çikolatayı yiyerek yanlış mı yaptım?

• +1
Reactions: kurdistan
yanlış gelmişsin reis looksmax forumu değil bura

• JFL
  • +1
Reactions: Atsizz, kurdistan, churmaxxed and 4 others
normalde geceleri zaten 3 saat önce yemeyi bırakıyorum ama yeterince aç mıyım? düşük insülinle uyumak uykuda salgılanan gh'yi iyi yönde etkiliyor. az önce sprint tarzı hatta sprint + patlayıcı ohp bir şeyler yaptım ve ardından çikolata biraz da jelibon yedim belki insülin artar biraz igf-1 oluşur saat 10 - 11 gibi uyumayı planlıyorum zaten çok uykum geliyor yorgun hissediyorum. çikolatayı yiyerek yanlış mı yaptım?
İşlenmiş şeker tüketme bro

• +1
Kanka ondan artan igf hiçbir ske yaramıyor uğraşma bence

• +1
Reactions: Ashoimex, kurdistan, growthplatessss111 and 2 others
Jelibon yiyip chad mı olacan

• +1
  • +1
şu şaka herhalde demi ?

• +1
Gh
Bassanaamk

• +1
Reactions: growthplatessss111 and kurdistan
Gh

Bassanaamk
götüm yemiyo diyabete yatkınlığım var diye ama yağlanmam kadın tipi ondan belki babama çekmemiş olabilirim diyabet konusunda göbeğim elma gibi değil yine de bilemiyorum prediyabet var mı yok mu anlar8m evde makina var ama yatk8nlık için dna testi vermem gerek çok pahalı

götüm yemiyo diyabete yatkınlığım var diye ama yağlanmam kadın tipi ondan belki babama çekmemiş olabilirim diyabet konusunda göbeğim elma gibi değil yine de bilemiyorum prediyabet var mı yok mu anlar8m evde makina var ama yatk8nlık için dna testi vermem gerek çok pahalı
Kadın tipi yağlanma ne amk elma göbek felan kanka sen git bi e2 baktır

Kadın tipi yağlanma ne amk elma göbek felan kanka sen git bi e2 baktır
20 pg/mL elma şeklinde yağlanma tip2 diabet yatkınl8k belirtisi östrojen insülin duyarlılığını artırıyormuş onla da bağlantılı olabilir ama böyle bir şey var yağlanman kadın gibiyse diyabet riskin daha az

20 pg/mL elma şeklinde yağlanma tip2 diabet belirtisi östrojen insülin duyarlılığını artırıyormiş onla da bağlantılı olabilir ama böyle bir şey var yağlanman kadın gibiyse diyabet riskin daha az
Kanka kadın tipi yağlanma derken yağlanma genel olarak göbekte felan mı oluyor

• +1
Reactions: growthplatessss111
Kanka kadın tipi yağlanma derken yağlanma genel olarak göbekte felan mı oluyor
kadın tipin diyosa bacaklarda felan oluyodur femboy potansiyel fr:owo:

kadın tipin diyosa bacaklarda felan oluyodur femboy potansiyel fr:owo:
femboy buildi var zaten omuz dar bir de zaten hipcelim sanırım yağdan mı bilmiyorum ama

• +1
Reactions: Serialsuicide
normalde starvemaxx yaparim su dışında bişey içmiyorum 2 yıldır
Azönce nutella ekmek + limonata kombosu yaptım kirlenmiş hissediyorum
Bide canım ketcaplı ruffles falan cekiyor noluyor bana amk

normalde geceleri zaten 3 saat önce yemeyi bırakıyorum ama yeterince aç mıyım? düşük insülinle uyumak uykuda salgılanan gh'yi iyi yönde etkiliyor. az önce sprint tarzı hatta sprint + patlayıcı ohp bir şeyler yaptım ve ardından çikolata biraz da jelibon yedim belki insülin artar biraz igf-1 haoluşur saat 10 - 11 gibi uyumayı planlıyorum zaten çok uykum geliyor yorgun hissediyorum. çikolatayı yiyerek yanlış mı yaptım?
hay anasını sikiyim amk bi bok yapmıyo bu igf 1 signalling hepsi genetik boşver

Users who are viewing this thread

Back