genel vaziyet

OgreGravital

OgreGravital

talmudically accurate chud
@divisionpanzerfaust @recai iskender kardescanlarimizin subfprum jihadi ve fetihi uzerine subforum halkinin (mujahid33nlerinin) fikirlerini merak etmekle beraber @Dathomirian Zabrak i yilani son kez kusturmaya 1 aylik Nofaple boyle bir transformation a cagiriyorum
IMG 9798

• JFL
  • Love it
Reactions: Aven, Kayra139, Auchelius and 2 others
@divisionpanzerfaust @recai iskender kardescanlarimizin subfprum jihadi ve fetihi uzerine subforum halkinin (mujahid33nlerinin) fikirlerini merak etmekle beraber @Dathomirian Zabrak i yilani son kez kusturmaya 1 aylik Nofaple boyle bir transformation a cagiriyorum View attachment 3946328
knk ben lowk greyim ama recai buranin orospusu namaz kılarken bile sağ tarafına koymuş telefonu rükuda orga bakiyor orospu evladi

• JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Serialsuicide, yadih and 5 others
knk ben lowk greyim ama recai buranin orospusu namaz kılarken bile sağ tarafına koymuş telefonu rükuda orga bakiyor orospu evladi
Allah İslam Devrimimizi Baki kalsın bu arada

• Love it
  • WTF
Reactions: cakdripa and recai iskender
15 marttan 2.5k post ta insane work amk

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, cakdripa, Auchelius and 1 other person
15 marttan 2.5k post ta insane work amk
Yazın arttı benim postlar baya lurkerdim normalde yazdan önce marlboro sinyalciliği yapıyordum dışarda agalardan şimdi hepsi çalışıyo ve milletin anasına sövmekten geliyor 2ksı zaten

• Woah
Reactions: OgreGravital
Yazın arttı benim postlar baya lurkerdim normalde yazdan önce marlboro sinyalciliği yapıyordum dışarda agalardan şimdi hepsi çalışıyo ve milletin anasına sövmekten geliyor 2ksı zaten
Yil 2021 wheat waffles tan bp tebligi yapiyodum millete amk:feelswhy:

• Woah
Reactions: divisionpanzerfaust

Users who are viewing this thread

Back