genetik adaletsizlik

travisbickle

travisbickle

Iron
doğduğumuz genleri seçemiyoruz bile.

hayat boyu bunlarla yaşamaya mahkumuz.

asimetrik surat, duruş bozuklukları, skolyoz, lordoz bilmem ne say say bitmiyor amk.

dışarda tertemiz cildi olan kafam kadar jawline'a sahip uzun boylu geniş omuzlu üstüne renkli gözlü ve bu saydığım sorunların bir tanesine bile sahip olmayan mutlu chad'ler gördüğümde hayatın ne kadar da adaletsiz olduğu bir kez daha bu asimetrik yüzüme vuruluyor.

keşke onlardan biri olsaydım.

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: lagrange10, Simon Peter Gruber, angrybirds and 2 others
benim suçum neydi biriniz söyleyiniz!

ne kabahat işledim de bu genler bana reva görüldü?

yahut chad olan neden chad oldu. o neyin mükafatını aldı?

• +1
  • JFL
Reactions: kurabiyecanavari31, Simon Peter Gruber, angrybirds and 2 others
sağlığın yerindeyse gerisinin önemi yok.

• +1
  • Love it
Reactions: auitistsurvior and angrybirds

Kimse hayatın adil olacağına dair bir söz vermemiş maalesef

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1

asimetrik surat, duruş bozuklukları, skolyoz, lordoz bilmem ne say say bitmiyor amk.

dışarda tertemiz cildi olan kafam kadar jawline'a sahip uzun boylu geniş omuzlu üstüne renkli gözlü ve bu saydığım sorunların bir tanesine bile sahip olmayan mutlu chad'ler gördüğümde hayatın ne kadar da adaletsiz olduğu bir kez daha bu asimetrik yüzüme vuruluyor.

ulan allah yok, adam gelmiş genetik adaletsizlik diyor varoluşun için şükret veya bu yaşama küfredip intihar et

Ekstremist Blackpill nihilizmi içinde çürüyen boşa geçmiş bir ömür, beyni kavramlar ile sikişmiş , zart zort pill geri dönüşü zor. Adam daha yolda düzgün yürüyemiyor amk. Bu beyin sağlıklı düşünüp bir şey üretebilir mi? Adam haftada bir gelip negatif basıp gidiyor ve tüm konuları böyle. Ya kalk siktir git intihar et(loser işi) ya da negatif basma, bozgunculuk ve karamsarlığın kimseye faydası yok.

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and auitistsurvior

Senin suçun yok, genlerin atalarının diyeti tarafından belirlenir ataların iyi avcıysa diyetide iyidir gelecek nesillere iyi genler aktarır, kötü avcıysa veya köleleştirilmiş ise gelecek nesiller kötü genlerle devam eder.

ya sende bi sg amk

• +1
Reactions: Ashoimex
ulan allah yok, adam gelmiş genetik adaletsizlik diyor varoluşun için şükret veya bu yaşama küfredip intihar et
Allah seni şu yazdıklarını görse var ya kahkaha atar ha

• JFL
Reactions: angrybirds and Black_Pill_Enjoyer1
Ayda 1 hep aynı post aq

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
  • JFL
  • Woah
Reactions: Tornoviaa, Black_Pill_Enjoyer1, Ashoimex and 1 other person
Sen incel rage nedir bilir misin yeğen ?
Valla ben bu elemandan rage göremedim daha artık profilini görünce bile aklıma hep ağlayan ve sürekli çirkin olduğunu söyleyen bir malin da mali geliyor

Valla ben bu elemandan rage göremedim daha artık profilini görünce bile aklıma hep ağlayan ve sürekli çirkin olduğunu söyleyen bir malin da mali geliyor
incel rage max budur zaten amk. daha ne yapacağız? çıkıp etrafı mı tarayayım?

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and maarda
Ekstremist Blackpill nihilizmi içinde çürüyen boşa geçmiş bir ömür, beyni kavramlar ile sikişmiş , zart zort pill geri dönüşü zor. Adam daha yolda düzgün yürüyemiyor amk. Bu beyin sağlıklı düşünüp bir şey üretebilir mi? Adam haftada bir gelip negatif basıp gidiyor ve tüm konuları böyle. Ya kalk siktir git intihar et(loser işi) ya da negatif basma, bozgunculuk ve karamsarlığın kimseye faydası yok.
beynim iyi çalışıyor onda bir sorun yok.

ama sıkışıp kaldığı bu et ve kemikten duvarların arasında olmaktan da pek mutsuz...

Bre orospu evladi, biz senin derdini dinlemek zorunda mıyız? Her hafta gelip aynı şeyleri papagan gibi ötüyorsun. Biz mi dedik ermeni piçi anne ve baban çiftleşip seni ortaya sıçsın diye? Git kendini oldur de bu dunyadan gereksiz vasifsiz genetiği igrenc cirkin birisi kurtulsun.
Sakın gavatlik betabuxxluk falan deneyip o igrenc genetigini ileriki nesillere aktarma. Yoksa ölümünden sonra da gelecekteki torunlarin kulağını çok çalacak

Users who are viewing this thread

Back