genetik teorim

S

sikko

Iron
1 yıldır bu sikko şeyleri deniyorum son zamanlarda böyle bir forumun olduğunu öğrendim neyse asıl mesele geçen gün babaanemlere gittim 2 amcamda vardı ve o sırada onlara benzediğimi fark ettim şimdi direk diceksiniz lan salak cocuk başka kime benzicen amk malı ''yeni yeni'' benzemeye başlamışım örnek olarak eskiden göz kapağım çok açıktı eyelid exposure , roundumsu şekil kaş göz arası mesafe dağlar kadardı (terimleri bilmiyorum) öyle bir gözüm vardı şuan örneği göz üzerinden kanıtlı bir şekilde vermek istiyorum şuan nedense o göz kapağı şeyi aşırı azaldı ve tamamen baba tarafındaki gibi oluyor amcamınki ve babaaneminki gibi babaanen zaten yaşlı sarkmış bruh diyeceksiniz gençken ameliyat olmuş gözün üstüne gelen o parçayı almış makyaj falan yapabilmek için bir terim adı vardı bu ameliyatında hatırlamıyorum 1 yıllık deneyimimde mewingte çok bi sike yaramadı öbür boklarda büyük ihtimalle spor + adam gibi beslenmeden testesteron ile şekillenmeye başladı sadece . Şimdi testesteron ne alaka başı artmış diyeceksiniz onada kanıt geçen yıllarda femboy gibi bişeydim kemiğimsi kılsız mılsız 1 yılda 9 kilo aldım 4 cm falan boyum uzadı sakal bıyık kıllar mıllar anlamışsınızdır herhalde sizce teorim mantıklı mı
1732312311794

amcamın gözleri aynı şekilde foto 144p çok iyi fotoğraflar bulamadım gördüğünüz gibi göz kapağının üstüne deri düşüyor (144p anlaşılmıyor herhalde)
1732312404837

öbür amcamınkide yapı olarak böyle
babaaneimkini bulamadım zaten o önemli değil amelyat ile aldırdıgı için

şimdi bana gelicek olursak 1 yıl önce böyleydi
1732312506026

1732312532476

şuanda aynı şekilde aynı telefonla ekrana aynı şekilde mal gibi gözümü kısmadan baktığımda böyle kısmış gibi görünüyorsam kıstıgımda bu sekil
1732312609568

mewing zart zurt çok iyi pazarlandığını düşünüyorum medyada derslerde hep mewing yaptım okulda inanın bana yararını falan görmedim belki jawline cizgisi falan

başka bir örnek vermem gerekirse

1732312852060

bu velede baktıgınızda bune sub5 kendini as falan diyebilirsiniz ilk başta ama daha sonra baktıgınızda gözleri çok dipte ve eyelide exposure yok ve o yaşta diş teli takabilmiş şuan sadece büyümesi gerekiyor değil mi? büyüyünce ne yapabilir saçını boyatabilir kontak lens takabilir kaşlarına işlem yaptırabilir

1732312981674
1732313000434

sadece büyümüş çok abartılıyor herşey genetik genetiği destekleyebilirseniz sonuçlar böyle olur adam 5 yaşında diş teli takmış 5 yaşında gözü böyleymiş zaten,,, teori bu yada akıl sağlıgımı kaybediyorum :feelswhy::incel::bluepill::redpill::blackpill::lul::forcedsmile:

View attachment 3309963
bu velede baktıgınızda bune sub5 kendini as falan diyebilirsiniz ilk başta ama daha sonra baktıgınızda gözleri çok dipte ve eyelide exposure yok ve o yaşta diş teli takabilmiş şuan sadece büyümesi gerekiyor değil mi? büyüyünce ne yapabilir saçını boyatabilir kontak lens takabilir kaşlarına işlem yaptırabilir

View attachment 3309965View attachment 3309966
sadece büyümüş çok abartılıyor herşey genetik genetiği destekleyebilirseniz sonuçlar böyle olur adam 5 yaşında diş teli takmış 5 yaşında gözü böyleymiş zaten,,, teori bu yada akıl sağlıgımı kaybediyorum :feelswhy::incel::bluepill::redpill::blackpill::lul::forcedsmile:
adamın suratında 2 kg implant ya da dolgu var amınakoyim :lul:

chadler her yaşta chaddir (etnikler hariç, etnik chadler bebeyken boka benziyor)

Amcan bilge adam reis mi ak

• JFL
Reactions: sentrix and zygomaticdisability
implantla dolaşıyor sonra yok looksmaxx yaptım yok mewing yaptım diye dolaşıyor bunlar
yarak kürek metodu satanların alayı ya fraudluyor ya da ameliyatlı (civan malı hariç o ltnden koçluk alanın götünü sikim)

1 yıldır bu sikko şeyleri deniyorum son zamanlarda böyle bir forumun olduğunu öğrendim neyse asıl mesele geçen gün babaanemlere gittim 2 amcamda vardı ve o sırada onlara benzediğimi fark ettim şimdi direk diceksiniz lan salak cocuk başka kime benzicen amk malı ''yeni yeni'' benzemeye başlamışım örnek olarak eskiden göz kapağım çok açıktı eyelid exposure , roundumsu şekil kaş göz arası mesafe dağlar kadardı (terimleri bilmiyorum) öyle bir gözüm vardı şuan örneği göz üzerinden kanıtlı bir şekilde vermek istiyorum şuan nedense o göz kapağı şeyi aşırı azaldı ve tamamen baba tarafındaki gibi oluyor amcamınki ve babaaneminki gibi babaanen zaten yaşlı sarkmış bruh diyeceksiniz gençken ameliyat olmuş gözün üstüne gelen o parçayı almış makyaj falan yapabilmek için bir terim adı vardı bu ameliyatında hatırlamıyorum 1 yıllık deneyimimde mewingte çok bi sike yaramadı öbür boklarda büyük ihtimalle spor + adam gibi beslenmeden testesteron ile şekillenmeye başladı sadece . Şimdi testesteron ne alaka başı artmış diyeceksiniz onada kanıt geçen yıllarda femboy gibi bişeydim kemiğimsi kılsız mılsız 1 yılda 9 kilo aldım 4 cm falan boyum uzadı sakal bıyık kıllar mıllar anlamışsınızdır herhalde sizce teorim mantıklı mı View attachment 3309953
amcamın gözleri aynı şekilde foto 144p çok iyi fotoğraflar bulamadım gördüğünüz gibi göz kapağının üstüne deri düşüyor (144p anlaşılmıyor herhalde)
View attachment 3309955
öbür amcamınkide yapı olarak böyle
babaaneimkini bulamadım zaten o önemli değil amelyat ile aldırdıgı için

şimdi bana gelicek olursak 1 yıl önce böyleydi
View attachment 3309957

View attachment 3309958
şuanda aynı şekilde aynı telefonla ekrana aynı şekilde mal gibi gözümü kısmadan baktığımda böyle kısmış gibi görünüyorsam kıstıgımda bu sekil View attachment 3309959
mewing zart zurt çok iyi pazarlandığını düşünüyorum medyada derslerde hep mewing yaptım okulda inanın bana yararını falan görmedim belki jawline cizgisi falan

View attachment 3309963

View attachment 3309965View attachment 3309966
4 cm 5 kill bizim 1 aydaki raiamlar aslanim ananida al git

Birader sen bu forumdan gitsene ya

• +1
Reactions: elemanzelvadre