beingntiscool
Iron
beyler geniz eti siktigimin seyı butun hayatımı sikti sabah bo k yemiş gibi uyanmakmı dersin horlamak mı dersin yarrak gibi ağız kokusumu dersin her sikimi yaptı bu oç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
aldır en kolay ameliyatlardan hayat kalitenide çok iyi etkilerbeyler geniz eti siktigimin seyı butun hayatımı sikti sabah bo k yemiş gibi uyanmakmı dersin horlamak mı dersin yarrak gibi ağız kokusumu dersin her sikimi yaptı bu oç
Geniz eti aldırma ameliyatı diye gidip rhinoplasty yaptır aqbeyler geniz eti siktigimin seyı butun hayatımı sikti sabah bo k yemiş gibi uyanmakmı dersin horlamak mı dersin yarrak gibi ağız kokusumu dersin her sikimi yaptı bu oç
1 kere aldırdım 8 9 yaşlarında fakat şuan tekrar burunumda kemik yamulması ve bezlerde bi şey varmış o yuzden burun kulak ağız benım full bozuk kulagımda iltihap var agızımda disler kırık var 2 tane 2 3 isleme girecemaldır en kolay ameliyatlardan hayat kalitenide çok iyi etkiler
burnum düz ama yanlardan şiş afrikan burnu gibi bu babamdada var odemdendır dı ye dusunuyorumGeniz eti aldırma ameliyatı diye gidip rhinoplasty yaptır aq
1 kere aldırdım 8 9 yaşlarında fakat şuan tekrar burunumda kemik yamulması ve bezlerde bi şey varmış o yuzden burun kulak ağız benım full bozuk kulagımda iltihap var agızımda disler kırık var 2 tane 2 3 isleme girecem
babamla gittim ozele adam dedi burnun sıkıntılı fln babam diyoki para istiyolar o yuzden amk cahil aq
Sen yarrağı yemişsin nasıl bu hale geldi amk1 kere aldırdım 8 9 yaşlarında fakat şuan tekrar burunumda kemik yamulması ve bezlerde bi şey varmış o yuzden burun kulak ağız benım full bozuk kulagımda iltihap var agızımda disler kırık var 2 tane 2 3 isleme girecem
amk genetigiSen yarrağı yemişsin nasıl bu hale geldi amk
KNK sen benı gorsen bu nasıl insan dersin aq her turlu bozukluk var bendeSen yarrağı yemişsin nasıl bu hale geldi amk
Yav mentalcell olma be kanka moral bozmak seni bu halinden iyi bir hale getirmeyecek hormonlarını sikip dahada beter olucaksınKNK sen benı gorsen bu nasıl insan dersin aq her turlu bozukluk var bende
mentalcel olmamın sebebi annem babam bu problemleri o akdar kafama takmıyorumYav mentalcell olma be kanka moral bozmak seni bu halinden iyi bir hale getirmeyecek hormonlarını sikip dahada beter olucaksın