geniz eti hayatımı sikti

beingntiscool

beingntiscool

Iron
beyler geniz eti siktigimin seyı butun hayatımı sikti sabah bo k yemiş gibi uyanmakmı dersin horlamak mı dersin yarrak gibi ağız kokusumu dersin her sikimi yaptı bu oç

• +1
Reactions: pashanimair
beyler geniz eti siktigimin seyı butun hayatımı sikti sabah bo k yemiş gibi uyanmakmı dersin horlamak mı dersin yarrak gibi ağız kokusumu dersin her sikimi yaptı bu oç
aldır en kolay ameliyatlardan hayat kalitenide çok iyi etkiler

• +1
Reactions: Thief and beingntiscool
Geniz eti aldırma ameliyatı diye gidip rhinoplasty yaptır aq

• JFL
  • +1
Reactions: DarkSoulHKF, beingntiscool and pashanimair
aldır en kolay ameliyatlardan hayat kalitenide çok iyi etkiler
1 kere aldırdım 8 9 yaşlarında fakat şuan tekrar burunumda kemik yamulması ve bezlerde bi şey varmış o yuzden burun kulak ağız benım full bozuk kulagımda iltihap var agızımda disler kırık var 2 tane 2 3 isleme girecem

• +1
Geniz eti aldırma ameliyatı diye gidip rhinoplasty yaptır aq
burnum düz ama yanlardan şiş afrikan burnu gibi bu babamdada var odemdendır dı ye dusunuyorum

• +1
1 kere aldırdım 8 9 yaşlarında fakat şuan tekrar burunumda kemik yamulması ve bezlerde bi şey varmış o yuzden burun kulak ağız benım full bozuk kulagımda iltihap var agızımda disler kırık var 2 tane 2 3 isleme girecem
:feelswah::feelswhy:

• +1
Reactions: Thief, angrywhiteboy, Resistance. and 2 others
Sen yarrağı yemişsin nasıl bu hale geldi amk

• +1
Reactions: beingntiscool and pashanimair
  • +1
Reactions: Auchelius
KNK sen benı gorsen bu nasıl insan dersin aq her turlu bozukluk var bende
Yav mentalcell olma be kanka moral bozmak seni bu halinden iyi bir hale getirmeyecek hormonlarını sikip dahada beter olucaksın

• +1
Reactions: beingntiscool
Yav mentalcell olma be kanka moral bozmak seni bu halinden iyi bir hale getirmeyecek hormonlarını sikip dahada beter olucaksın
mentalcel olmamın sebebi annem babam bu problemleri o akdar kafama takmıyorum

• +1
Reactions: Auchelius

Users who are viewing this thread

Back