Gerçek Hayattaki Kıza Çıkma Teklifi Etmem

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Sınıfta gerçekten çok tatlı bulduğum bir kız vardı arkadaş gibi birşeydik ama çok yakın değil kıza dersteyken kağıda gel tenefüste senle birşey konuşalım yazdım kıza verdim kız geldi işte neyspıyorsun iyimisin dedim iyiyim dedi sonra dedimki seni çok tatlı ve güzel buluyorum eğer beni seviyorsan yada sevmiyorsan bilmiyorum senle çıkabilirmiyiz dedim kızda düşünürüm dedi ve communication ended umarım kabul eder

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: temelyeterliliktest, oguzk, menas and 10 others
Oççç niye jfl attın @recai iskender

• JFL
Reactions: recai iskender
Kuru kuru gitmeseydin keşke, önce göz teması kurup hareketlerini izleyip eğer sinyalliyorsa gidecektin. Umarım gönlünce olur

• +1
Reactions: oguzk, angrybirds, ER enjoyer and 1 other person
  • +1
Reactions: Simon Peter Gruber
Yinede iyi yapmışsın yürüyebildiğin kadar yürü aq tipin iyi diye hatırlıyorum boyunda iyiydi başarırız olma şansın düşük, denemeye devam et bir kere bulduktan sonra özgüven kazanacaksın sonrası daha kolay

• +1
Reactions: Ashoimex
Kağıda yazmak yerine direkt söylesen daha iyi olurdu.
seviyorsan yada sevmiyorsan
Sanırım biraz heyecan yapmışsın, bu özgüvenini asıl olduğundan biraz düşük gösterebilir. "Eğer senin de bana karşı hislerin varsa" vs. bir şey daha uygun olurdu.

Bir de en önemlisi gidip konuşmadan önce sana ilgisi olduğundan emin olmaya çalışsaydın. Genelde kızlar (liseli olduğunu varsayıyorum) bu yaşta çok girişken olmazlar. Ancak yine de sık sık göz teması, senin yakınında heyecanlanma, sakarlaşma vs. diğer erkeklerle iyi iletişim kurabilmesine rağmen seninle o kadar iyi iletişim kuramaması (heyecan ve stres) ve genel olarak fiziksel yakınlık iyi göstergelerdir.
Bol şans.

• +1
Reactions: ER enjoyer
Herkese seni soracak 1 kisi bile kötü yorum yaparsa over:lul::lul:
Oççç niye jfl attın @recai iskender
yapmama ihtimalleri de yok (eğer yeteri kadar insan seni tanıyorsa):lul::lul:

• So Sad
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and ER enjoyer

Güxel Hopefuel hocam:ogre: Yaşadın mı ki böyle birşey?

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and recai iskender
Sınıfta gerçekten çok tatlı bulduğum bir kız vardı arkadaş gibi birşeydik ama çok yakın değil kıza dersteyken kağıda gel tenefüste senle birşey konuşalım yazdım kıza verdim kız geldi işte neyspıyorsun iyimisin dedim iyiyim dedi sonra dedimki seni çok tatlı ve güzel buluyorum eğer beni seviyorsan yada sevmiyorsan bilmiyorum senle çıkabilirmiyiz dedim kızda düşünürüm dedi ve communication ended umarım kabul eder
inseller hayata atiliyor oha amk

• +1
Reactions: oguzk, Black_Pill_Enjoyer1 and kurabiyecanavari31

öyle değil aslında kız kendi gözünde etkileyici bulursa çokta siklemez

• +1
  • Hmm...
Reactions: recai iskender and Ashoimex
Kağıda yazmak yerine direkt söylesen daha iyi olurdu.

Sanırım biraz heyecan yapmışsın, bu özgüvenini asıl olduğundan biraz düşük gösterebilir. "Eğer senin de bana karşı hislerin varsa" vs. bir şey daha uygun olurdu.

Bir de en önemlisi gidip konuşmadan önce sana ilgisi olduğundan emin olmaya çalışsaydın. Genelde kızlar (liseli olduğunu varsayıyorum) bu yaşta çok girişken olmazlar. Ancak yine de sık sık göz teması, senin yakınında heyecanlanma, sakarlaşma vs. diğer erkeklerle iyi iletişim kurabilmesine rağmen seninle o kadar iyi iletişim kuramaması (heyecan ve stres) ve genel olarak fiziksel yakınlık iyi göstergelerdir.
Bol şans.
Olm bugün kız grupları sınıftaki herkesi tip/orospuluk/boy/centilmenlik/zeka diye puanlamış benim tip 10/9du orospuluk 10/0dı boy 10/9du centilmenlik 10/10du zeka 10/10 böyle yazınca kızlar bana özgüven geldi amkkkkk

• Woah
  • +1
Reactions: oguzk, Black_Pill_Enjoyer1 and Peter Steele
dusunurum dediyse 1-2 hafta boyunca idare edicek sonra cevap vermicek vermesi gerekirse bahane bulucak seven kiz direkt evet derdi

• +1
  • So Sad
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Tornoviaa, ER enjoyer and 1 other person
dusunurum dediyse 1-2 hafta boyunca idare edicek sonra cevap vermicek vermesi gerekirse bahane bulucak seven kiz direkt evet derdi
Ya amk ne suifuelvi adamsınız ha:ogre:

• So Sad
Reactions: Peter Steele
Citol 20 mg etkileri(daha 1 hafta oldu)
1 haftada etkisi nasi geldi citole un amcik
neyse daha iyi git ailene anlat psikiyatriste goturmesinler amg

• JFL
Şimdi acaba kıza instadan ne yazsan okadar çıkma teklifi falan ettik irlde amk

• +1
Reactions: Peter Steele
Ya amk ne suifuelvi adamsınız ha:ogre:
Hayat bu amk bizde yasadik ondan
suifuel degil analizlerimr gore genelde bkle oluyor tum arkadaslarina sorar kanka sizce napiiim ( evet deselerde sikinde olmucak) sonra dusuncek senle ilgili sex hikayesi dusuncek beni nasi siker falan dicek tatmin olcak sonra dicek ki yok ya siktir et dicek ya red yicen ya cevap vermicek ama 1-2 haftalik bekleme suresi olcak o ara baska kiza acil baska okuldan kabul ederse 2 sini bi arada gotur 1 i kabul eder 1 i etmezse 1 ini gotur iste

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Peter Steele
Şimdi acaba kıza instadan ne yazsan okadar çıkma teklifi falan ettik irlde amk
reels falan at mizah reelsi
Hoslanma teklifi ettigimiz kizdan cevap beklerken bizziko falan video bul at kiza random atcak sende kalp koycan konhsma bitcek

reels falan at mizah reelsi
Hoslanma teklifi ettigimiz kizdan cevap beklerken bizziko falan video bul at kiza random atcak sende kalp koycan konhsma bitcek
zekice amk bide bu mesajı kekomaxxed mtnmi attı dostomu attı

Olm bugün kız grupları sınıftaki herkesi tip/orospuluk/boy/centilmenlik/zeka diye puanlamış benim tip 10/9du orospuluk 10/0dı boy 10/9du centilmenlik 10/10du zeka 10/10 böyle yazınca kızlar bana özgüven geldi amkkkkk
İyi madem kredin yüksekmiş, kız görmezden gelir o zaman.

İyi madem kredin yüksekmiş, kız görmezden gelir o zaman.
Görmezden gelir derken hocam a1 paragraf anlama kabiliyetim sayesinde anlayamadım

• JFL
Reactions: byvw and Peter Steele
bu listede ustu kirmizi kalemle isaretlenip o.c yazilmayan topturhbrn olsun

• JFL
Görmezden gelir derken hocam a1 paragraf anlama kabiliyetim sayesinde anlayamadım
Ya amk, yani önemsemez anlamında. Sen biraz heyecan yapmış bile olsan sınıftaki kızlar seni yüksek puanlamış özgüven konusunda.
Haliyle senin kız da bundan biraz etkilenmiştir herhalde ne bileyim amk.

• +1
niye bu hikayelerde konuşmalar bu kadar otistik oluyor.

umarım kabul eder

gerçek hayattaki ne demek amk bizim konuştuklarımız npc'mi

Good Boy Wolf GIF by League of Legends

düşünürüm dediyse over, tecrübe konuşuyor bir de niye açılıyonuz amına koyum

yanlış okumuşum amına koyum açılmamışsın helal kanki

• +1
  • So Sad
Reactions: kurabiyecanavari31
kac yasinda bunlar amk

kızda düşünürüm dedi
Chad olsan şöyle diyecekti
"Ohaa ciddi misin çok mutlu oldum ben de senden hoşlanıyordum yarın kondom getir sikisek"

• So Sad
  • +1
Reactions: oguzk and Tornoviaa
Chad olsan şöyle diyecekti
"Ohaa ciddi misin çok mutlu oldum ben de senden hoşlanıyordum yarın kondom getir sikisek"
Yok yarın kondom getirim sikisek derdi bence

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Kanka git testo bas artık

dnr

• So Sad

Users who are viewing this thread

Back