Gercekler acidir

Peter Steele

Peter Steele

Eat Clen, Tren Hard
Tam tamına 1 ay boyunca hic kimse farketmeden hayatimi idame ettim gecen ay sakasina actigim hesabi Dostoya 5 6 gun once haber ettim oda geldi o vurulma olayini anlatti ben dostoyevski degilim arkadasiyim dosto suan yksmaxx yapiyor zaten farkeden farketmistir aq jargon degisiminden vb. seylerden

Dostoya sordum en son @maarda ile konusmustu sonra aktif gozunu atti rateletmem icin bende yaydim :lul:

ya birader ben hanginizle konustum kimin fotosunu attın bana amq şizofreni

• +1
  • JFL
Reactions: recai iskender, Deleted member 70692 and Peter Steele
ya birader ben hanginizle konustum kimin fotosunu attın bana amq şizofreni
o dostonun fotosuydu korkma kendi atti

• +1
Reactions: Deleted member 70692
  • +1
Doosto ünlü bir şey var allaha🧐 emanet ol ki doğdun iyi geceler dostlar kromozom

• JFL
Reactions: Peter Steele
  • +1
1733080891001

buraya yves rocher yazınca dostoyevski olduğun belli oluyor

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 70692, ER enjoyer and Peter Steele
Ikimizde kivircigiz cunku bende yves roche rkullaniyom
Kivircik taper fade 185 boy (ayakkabisiz) Slim fit yirtik dsq pantolon altta tn ayakkabi fena statlar iyi slayliyorum

• +1
Reactions: dogida
Iki farkli lingo
Iki farkli sampuan
tek ortak yves rocher oda piyasadaki en iyisi diye yves rocherida bana tugrul ogretti ztn cocuk yves rocher calisani gibi prim aliyor bsnce amk
Nekadarda birbirinize benzeyen arkadaşsınız yav hep ortak noktanız çıkıyor:forcedsmile: neyse ben ders çalışacağım kekomaxxed mtn kralıda tuğruluda ileride ziyarete geliriz söylersin

• +1
Reactions: Ashoimex and Peter Steele
Nekadarda birbirinize benzeyen arkadaşsınız yav hep ortak noktanız çıkıyor:forcedsmile: neyse ben ders çalışacağım kekomaxxed mtn kralıda tuğruluda ileride ziyarete geliriz söylersin
Gel bekleriz Ismim Yunus

• +1
Reactions: ER enjoyer
çoklu kisilik bozukluğu teşhisi koydum

• +1
Reactions: Ashoimex
aynı bedende yaşayan 2 arkadaş

• JFL
Reactions: Peter Steele and ER enjoyer

Users who are viewing this thread

Back