Gerçekte böyle bir adam görseniz?

whoishe

whoishe

Silver
görseniz saygı duyar mıydınız veya bu adam chad midir sizce ? herkesi moglar mıydı gerçekten şuan böyle biri yaşasaydı ?

Maxresdefault 2
Hier kommt die sonne v0 2n9l93scvgfc1

gece 3.30 .orgda lurkluyorum hayati sikeyim

• So Sad
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and starboi.
chaddir ama herkesi moglayamaz amk abartma

harbi hernan bu adamdan daha mı iyi
hernanın ramusu kısa olmasına rağmen gonail açısı bile güzel adamda kusur yok nerdeyse

• +1
Reactions: whoishe
hernanın ramusu kısa olmasına rağmen gonail açısı bile güzel adamda kusur yok nerdeyse
gençlik röportajlarına bak sesi aşırı kalın yaşlandıkça sesi değişmiş şimdi incecik bişey

• +1
ne kadar şanslı herif amk

• +1
Reactions: starboi.
silahı çekip vururum paşalar gibi yatarım. Bir subhumanın yapabileceği en üst şey chad öldürmek

• JFL
ben ışığın yukardan vurduğu bi havada araba camında böyle görünüyom
Araba caminda ben jordan barretim aq. Siyah araba camlari cok iyi

• +1
Reactions: angrybirds
İzmir tatilimde sokakta bir chad görmüştüm, hayatım boyunca gerçek dünyada gördüğüm en yakışıklı çocuktu. Giyinimi de mükemmeldi, hala aklımdan çıkmadı o görüntü o derece. Arkadaşım da yanımdaydı, yalnızca birbirimize dönüp hassiktir diyebildik. Heykelden sağlamdı herif. Kısaca gerçek hayatta fraud sız chad birini görünce otomatikmen saygı duyuyorsun.

• JFL
İzmir tatilimde sokakta bir chad görmüştüm, hayatım boyunca gerçek dünyada gördüğüm en yakışıklı çocuktu. Giyinimi de mükemmeldi, hala aklımdan çıkmadı o görüntü o derece. Arkadaşım da yanımdaydı, yalnızca birbirimize dönüp hassiktir diyebildik. Heykelden sağlamdı herif. Kısaca gerçek hayatta fraud sız chad birini görünce otomatikmen saygı duyuyorsun.
yabancımıydı türkmüydü