whoishe
Silver
görseniz saygı duyar mıydınız veya bu adam chad midir sizce ? herkesi moglar mıydı gerçekten şuan böyle biri yaşasaydı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ikimizde hayati sikelim ne işimiz var harbi aqgece 3.30 .orgda lurkluyorum hayati sikeyim
amk adamı canlandırsana gözünde tanrı gibichaddir ama herkesi moglayamaz amk abartma
yok la chad işte hernanı fln moglayamazamk adamı canlandırsana gözünde tanrı gibi
harbi hernan bu adamdan daha mı iyiyok la chad işte hernanı fln moglayamaz
hernanın ramusu kısa olmasına rağmen gonail açısı bile güzel adamda kusur yok nerdeyseharbi hernan bu adamdan daha mı iyi
gençlik röportajlarına bak sesi aşırı kalın yaşlandıkça sesi değişmiş şimdi incecik bişeyhernanın ramusu kısa olmasına rağmen gonail açısı bile güzel adamda kusur yok nerdeyse
ne kadar şanslı herif amkhernanın ramusu kısa olmasına rağmen gonail açısı bile güzel adamda kusur yok nerdeyse
O PROFİL FOTOSU NE LA MİDEM BULANDI KALDIRgece 3.30 .orgda lurkluyorum hayati sikeyim
Moglar bencechaddir ama herkesi moglayamaz amk abartma
görseniz saygı duyar mıydınız veya bu adam chad midir sizce ? herkesi moglar mıydı gerçekten şuan böyle biri yaşasaydı ?
View attachment 3408181View attachment 3408182
seni yahudi modlara emanet ediyorumsilahı çekip vururum paşalar gibi yatarım. Bir subhumanın yapabileceği en üst şey chad öldürmek
Araba caminda ben jordan barretim aq. Siyah araba camlari cok iyiben ışığın yukardan vurduğu bi havada araba camında böyle görünüyom
yabancımıydı türkmüydüİzmir tatilimde sokakta bir chad görmüştüm, hayatım boyunca gerçek dünyada gördüğüm en yakışıklı çocuktu. Giyinimi de mükemmeldi, hala aklımdan çıkmadı o görüntü o derece. Arkadaşım da yanımdaydı, yalnızca birbirimize dönüp hassiktir diyebildik. Heykelden sağlamdı herif. Kısaca gerçek hayatta fraud sız chad birini görünce otomatikmen saygı duyuyorsun.
Türkyabancımıydı türkmüydü
Jxishxishdianaj
moglar bencede ya