FEE
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ya ben bu adamın genlerini sikeyim bu nasıl mümkün olabilir amkDoktoruma bu fotoğraftaki adamın yanması gibi olsun dicem harbiden yaparmı sizce?
Adamın ırk dağılımı böyle bir tipe musayit sadece harmony piyangosunu vurmak kalmış ve vurmuşBu adamin babasi annesi boyle degil bu oe kimin cocugu mk nasil genler
+Yaparsa haber et kapı deliğini bile sikerim onun ulaşmak için
sen zaten o adamsinkardesimDoktoruma bu fotoğraftaki adamın yanması gibi olsun dicem harbiden yaparmı sizce?
ya ben bu adamın genlerini sikeyim bu nasıl mümkün olabilir amk
Şeker diyeti + bu lavuk satanist ya bi hikayesi vardı da unuttumBu adamin babasi annesi boyle degil bu oe kimin cocugu mk nasil genler
Cope olum o çiftlik evinde büyümüş amk daha tavuğun götünden yeni çıkmış işlenmemiş yumurta süt falan yiyordu elemanŞeker diyeti + bu lavuk satanist ya bi hikayesi vardı da unuttum
o sırada hergün 2.5 litre pepsi diken ben. şeker diyetine girebilmem için önümdeki tek engel kola bağımlılığım onuda çözersem nayt sıtalkır olucam benŞeker diyeti + bu lavuk satanist ya bi hikayesi vardı da unuttum
Hayır eleman çocukkende aşırı şekerle beslendi gençliğindedeŞeker diyeti + bu lavuk satanist ya bi hikayesi vardı da unuttum
Ben ne demişim zaten aqHayır eleman çocukkende aşırı şekerle beslendi gençliğindede
Seker diyeti demek şeker yememek değilmi laBen ne demişim zaten aq
Satanizmin ne alakasi varŞeker diyeti + bu lavuk satanist ya bi hikayesi vardı da unuttum
Hayır aksine sadece şeker yemek işte eşşekSeker diyeti demek şeker yememek değilmi la
Helal lanHayır aksine sadece şeker yemek işte eşşek![]()
kardeşleri falan yememiş mi agCope olum o çiftlik evinde büyümüş amk daha tavuğun götünden yeni çıkmış işlenmemiş yumurta süt falan yiyordu eleman
Brutal bpkardeşleri falan yememiş mi ag
Sen kimsin aga ve beni nerden gordunki@htn666 knk sen gördüğüm ramireze en çok benzeyen adamsın. bize taktik ver. özellikle saç konusunda
ben bayadır hesapsız bakıyom buralara. tıraş olmussun begenmemissin bi de yan profili atmıssın o konuya ordan gordumSen kimsin aga ve beni nerden gordunki
SAci 3 e vurup uzatdim direkben bayadır hesapsız bakıyom buralara. tıraş olmussun begenmemissin bi de yan profili atmıssın o konuya ordan gordum
benim su an orta uzunlukta bende 3e vurup uzatıyım mı yoksa biraz daha uzamasını bekleyip eşit şekilde kesiyim miSAci 3 e vurup uzatdim direk
drugs.Hayır eleman çocukkende aşırı şekerle beslendi gençliğindede
sadece faüller ve yanları aldır kırılarınıben bayadır hesapsız bakıyom buralara. tıraş olmussun begenmemissin bi de yan profili atmıssın o konuya ordan gordum
ayrıca baya zayıf %8 bf diyolardı.drugs.
yok evsiz gibi uzatmak lazım ramirezmaxxing içinsadece faüller ve yanları aldır kırılarını
ramireze benzeyen tek özelliğimayrıca baya zayıf %8 bf diyolardı.