GERİ DÖNÜŞ VE HEDEFLER

D

Deleted member 117069

Iron
Ben eski üye xAura24
tipimi, boyumu, yaşımı ve fikirlerimi bilenler biliyor. Bu senenin ortalarında forumdan beyin çürütücü jargon sebebiyle ayrılmıştım. Yakın zamanda yalnızca dış görünüşüm sayesinde adını vermeyeceğim bir kurumda iş sahibi oldum ve para kazanmaya başladım.
Etnik olarak Türk değilim, ırkımın ve kendimin potansiyelini biliyorum. Yutulması zor bir hap olmasına karşın paramaxx layıp estetikmaxx lama fikrini benimsedim. 2025 hepimiz için sağlam geçsin, ergensen sağlıklı yaşa yetişkinsen ameliyat olmak için para biriktir.

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, maarda, ER enjoyer and 5 others
Ben eski üye xAura24
tipimi, boyumu, yaşımı ve fikirlerimi bilenler biliyor. Bu senenin ortalarında forumdan beyin çürütücü jargon sebebiyle ayrılmıştım. Yakın zamanda yalnızca dış görünüşüm sayesinde adını vermeyeceğim bir kurumda iş sahibi oldum ve para kazanmaya başladım.
Etnik olarak Türk değilim, ırkımın ve kendimin potansiyelini biliyorum. Yutulması zor bir hap olmasına karşın paramaxx layıp estetikmaxx lama fikrini benimsedim. 2025 hepimiz için sağlam geçsin, ergensen sağlıklı yaşa yetişkinsen ameliyat olmak için para biriktir.
senkimdinya

sen cl lavukdegilmisn

senkimdinya
Ppsinde kendisi vardı güneşin altında cekilmis kafasında sapka vardı
Htn-cl gibi biseydi cok durmadı zaten bide wp grubunda vardı

• +1
Reactions: Deleted member 117069, Deleted member 51789 and Peter Steele
Ppsinde kendisi vardı güneşin altında cekilmis kafasında sapka vardı
Htn-cl gibi biseydi cok durmadı zaten bide wp grubunda vardı
Heeeee o bumuymuş
Hosgeldin reis konusmustuk senle baya wpden

• +1
Reactions: Deleted member 117069
Heeeee o bumuymuş
Hosgeldin reis konusmustuk senle baya wpden
karb eksikliğinden hafıza kaybı

• JFL
Reactions: Peter Steele and Deleted member 51789
lan toprak deleted member olmys

• +1
Reactions: Deleted member 51789
Ben eski üye xAura24
Tipin, boyun, yaşın ve fikirlerin nelerdir?

• JFL
Reactions: Hattab and recai iskender
Ben eski üye xAura24
Tipini boyunu yaşını fikirlerini anlatmistin ama unuttum tipin haric geri kalanlarini. Dış görünüşün sayesinde nasıl iş sahibi oldun onu anlatsana

Users who are viewing this thread

Back