GERİZEKALILIK SİNİRLERİMİ BOZUYOR

senualF

senualF

ORSPUNUN ÖZ EVLADI
Şu incel kelimesini kadın düşmanı, kadınlardan nefret eden vb gibi anlamları yükleyenleri görünce hani analarına cofcof yapasım geliyor bu tiktoktaki rira özentisi ltn oç mezara kızla gidip hareket yapmış ona bile incel diyorlar amk :lul: herkes incel, 2 kızı aynı anda idare eden semih çelikte kadın öldürdü diye incel oldu
Screenshot 2025 11 23 10 43 10 854 comzhiliaoappmusically edit

He bitmemiş mi kanka trde incel tehlikesi ben rapeliyim sizi benden başlayarak yavaş yavaş azalsın o zaman

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, why not me?, Yagiz8928 and 3 others
Şu incel kelimesini kadın düşmanı, kadınlardan nefret eden vb gibi anlamları yükleyenleri görünce hani analarına cofcof yapasım geliyor bu tiktoktaki rira özentisi ltn oç mezara kızla gidip hareket yapmış ona bile incel diyorlar amk :lul: herkes incel, 2 kızı aynı anda idare eden semih çelikte kadın öldürdü diye incel oldu View attachment 4354447
He bitmemiş mi kanka trde incel tehlikesi ben rapeliyim sizi benden başlayarak yavaş yavaş azalsın o zaman
evet ya amk herkese incel diyorlar oclar, dunyada cok az incel var gerci cogu insan o kadar igrenc gorunmuyor.
celik sadece wannabe badass retarddi. jfl at media

• +1
Reactions: kurdistan and senualF
kekolar incel olmuyo farkettiysen saçı uzun kibar gözüküyo diye incel oldu

• +1
  • JFL
Reactions: kurdistan, why not me?, Deleted member 271452 and 1 other person
  • JFL
Reactions: kurdistan and cmstormhox
Şu incel kelimesini kadın düşmanı, kadınlardan nefret eden vb gibi anlamları yükleyenleri görünce hani analarına cofcof yapasım geliyor bu tiktoktaki rira özentisi ltn oç mezara kızla gidip hareket yapmış ona bile incel diyorlar amk :lul: herkes incel, 2 kızı aynı anda idare eden semih çelikte kadın öldürdü diye incel oldu View attachment 4354447
amınak oyayım harbiden sinir bozuucu ama kadınlardan nefret ediyorum orası ayrı

• +1
  • JFL
Reactions: senualF, kurdistan, temelyeterliliktest and 2 others
  • +1
Reactions: kurdistan, elemancomeback31 and senualF
Semih çelik incel:lul: çocuk utanmasa beni siker incel diyolar mal orosbu çocukları ananizi allahinizi

• +1
Reactions: senualF and Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back