Gh atletikligimi olumsuz etkiler mi

cakdripa

cakdripa

Sub5 in mu
Öncelikle okuyan herkese akşam saati yazdığım için iyi akşamlar diliyorum 17 yaşına martın sonunda girdim 187 boyundayim yüz kemik yoğunluğum ve genel olarak kemik yapım ayrıca kas kazanımı ve kılo kaybı gibi nedenler için gh başlamak istiyorum hala plakalrim açık yıl başında 186 civariydim 18 imin sonuna kadar 195 leri göreceğimi düşünüyorum sorum şu şuan bunu kullanmaya başlasam uzun boy atletikligimi etkiler mi yada başka sağlık sorunlarına yol açabilir mi bide eczane harici alternatif alım yolları biliyor musunuz çünkü bizim buradaki 3 eczanede reçetesiz vermeyeceğiz dediler ve baya da kesin belli ettiler

• +1
Reactions: Aven
Öncelikle okuyan herkese akşam saati yazdığım için iyi akşamlar diliyorum 17 yaşına martın sonunda girdim 187 boyundayim yüz kemik yoğunluğum ve genel olarak kemik yapım ayrıca kas kazanımı ve kılo kaybı gibi nedenler için gh başlamak istiyorum hala plakalrim açık yıl başında 186 civariydim 18 imin sonuna kadar 195 leri göreceğimi düşünüyorum sorum şu şuan bunu kullanmaya başlasam uzun boy atletikligimi etkiler mi yada başka sağlık sorunlarına yol açabilir mi bide eczane harici alternatif alım yolları biliyor musunuz çünkü bizim buradaki 3 eczanede reçetesiz vermeyeceğiz dediler ve baya da kesin belli ettiler
Atletikliği falan siktir et reis bas aq 195 boy ne demek

normal sağlıklı insana dışardan gh vurmak bi sike yaramıyor ama param var denemek istiyom dersen dene

• +1
Reactions: Zodiac
Atletikliği falan siktir et reis bas aq 195 boy ne demek
Benim peder falan da uzun valla ama benim boy ailede kimse de yok ne yalan soylim benim anne tarafi kıpçak türkü orda 1 tane kuzen var 193 16 ya girdi o daha yeni onun dışı aile ortalaması 180 civarı falandır(erkek ler olarak)

• +1
Reactions: Aven
normal sağlıklı insana dışardan gh vurmak bi sike yaramıyor ama param var denemek istiyom dersen dene
Para çok yok işte şu zamana kadar basit vitamin takviyelerinden fazlasını da kullanmadım zaten olan paramida yemeğe harcadım kırmızı ettir istiridye dir falan ama beklediğim etkiyi görmedim

• +1
Reactions: xlegend
burdan sonrasını okumadım siktir git haline şükret
Harbiden su foruma uzun adamlar gelmesin
Sub 5 degilse her turlu slayliyorlar

• +1
burdan sonrasını okumadım siktir git haline şükret
Okulumda en uzun ilk 10 a bile giremem çevremde herkes coo uzun olduğu için iyi olsa bile kendimi yetersiz hissediyorum

• +1
Beyler şimdi 187 nerde uzun bizim spor salonunda 2 tane 2.05 2.10 abi vardı aq bide biri htn digeri mid cl

Beyler şimdi 187 nerde uzun bizim spor salonunda 2 tane 2.05 2.10 abi vardı aq bide biri htn digeri mid cl
3cm lift fraudla al sana 190
190 az diyen kız gördün mü hiç?

Users who are viewing this thread

Back