kullancı1998572619
Iron
günlük 6 iu gh kullanıyorum yağ oranımda yüksek %25 ghdan önce kısmen debloat geziyodum ama şuan çok bloatım günlük yapılan kardiyo ve sauna ve antremanla debloat olmak mümkünmü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yok knk mümkün degilgünlük 6 iu gh kullanıyorum yağ oranımda yüksek %25 ghdan önce kısmen debloat geziyodum ama şuan çok bloatım günlük yapılan kardiyo ve sauna ve antremanla debloat olmak mümkünmü?
niye knkyok knk mümkün degil
Gh yi nereden tedarik ediyorsungünlük 6 iu gh kullanıyorum yağ oranımda yüksek %25 ghdan önce kısmen debloat geziyodum ama şuan çok bloatım günlük yapılan kardiyo ve sauna ve antremanla debloat olmak mümkünmü?
Kuzey İraktan getirtiyormusGh yi nereden tedarik ediyorsun
Kürdistan kanka yanlış bilgi verme milleteKuzey İraktan getirtiyormus
2-3 bu rutinle bile 2 gün üst üste anca debloat gezdimBence o kadar uğraşırsan (cardio, sauna) önüne geçilir
Kürdistan kanka yanlış bilgi verme millete
haklısın kral düşüyorum zaten ama sürüyor %42-43den felan düştüm çok uzun sürücek gibi reta başlıyabilirim idkknk 25% yag orani ile ne bloatindan bahsediyon![]()
160 kilo muydunhaklısın kral düşüyorum zaten ama sürüyor %42-43den felan düştüm çok uzun sürücek gibi reta başlıyabilirim idk
olm %43 naisl olabilirsin amk ağır yasamlarda falan olmam lazım harbi düştüysen helal olsunhaklısın kral düşüyorum zaten ama sürüyor %42-43den felan düştüm çok uzun sürücek gibi reta başlıyabilirim idk
103 kilo felandım morbid obezdim 2.5 yıl önce kas kütleside baya düşükdü şuan sadece obezim160 kilo muydun
eski ölçümümü bulabilirsem atarımolm %43 naisl olabilirsin amk ağır yasamlarda falan olmam lazım harbi düştüysen helal olsun