GH peptidleri

MogEater

MogEater

sub0 to true adam - In memory of Zagro
bana cok sacma geliyor bunlar, hic arastirmadim bile sizce?
direk gh kullanmak cok daha mantikli, peptidlerin ne kadar artirdigini filan bilmiyoruz, yani belirli bir deney grubunda %500 artirmis filan olabilir ama direk gh ile ne kadar aldigini bilmek daha mantikli,
eng forumu anlamiyorum, adamlarin cogu gerizekali gibi cogu durumda, coook fazla tiktokcell var. cogu bilgisiz ve bunu kabul etmiyor, tr forumunda birine birsey soyledigini anliyor. tiktokcelller cok fazla yok tr forumunda, bir ay oncesinde zaten dalga geciyorlardi.
eng forumu kullanma rehberi filan var mi? hep brainrotlara denk geliyorum, dogru bilgiyi nasil bulabilirim idk.

• +1
  • JFL
Reactions: femboi_hunter69, Aven, orbitalover and 2 others
tiktokcelller cok fazla yok tr forumunda
Yabanci forumun tiktokcelini trnin greyceline tercih ederim hertürlü

Ve yabanci forumu düzgün kullanmak icin tavsiyem,
BOTB threadleri oku, sticky threadleri oku,
contributor badge i olan insanlarin threadlerini oku
icons8-tiktok-verified-account-64-blue.svg

Genel olarak #Looksmaxxing subforumunda yapicagin seyde
thread basliklarini oku mantikli ise yarayan bisiyse okursun okumazsin

Ve olabildigince TR subforumundaki insanlardan bilgi almamaya calisin
hicbiri bisikim bilmiyor ama ona ragmen herkes doktorasini yapmis aminakoyayim bide tavsiye veriyor aminakoyduklarim

@maarda bu subforumda bilgisine güvenecegim tek kisi mesela

• +1
  • Ugh..
Reactions: femboi_hunter69, maarda, swaggy and 1 other person

hicbiri bisikim bilmiyor ama ona ragmen herkes doktorasini yapmis aminakoyayim bide tavsiye veriyor aminakoyduklarim

soyde cok sasirmistim, herkes bimax filan diyor ama kimse braketlerden bahsetmiyor, estetik amacli olsa bile bimax %90 braketle yapilir ayrica palate expander diyorlar ama hala braket kullanmak istemiyorlar, orthodonthics olarak cok eksiklik var forum ve subforumdada,

giant mesela, 10k usd istedigi sadece marpe ( custom ) tamamen bullshit, kapanis veya teeth rotasyon tedavisi yok sadece marpe yaparim diyor, bu insana nasil guvenilir bilmiyorum, btw 10k usd dedigi custom hyrax aka custom marpe, ben gecen ay 600usdye yaptirdim maxilla cut dahil, usade avg 2-3yil tedavi dahil 5-10k, ayrica 8mm filan goruyorum, 8mm ne amk zaten reloops olsa 8mm gider, minimum 12mm lazim ben 16mm genisletecegim mesela ( tam belli degil )
ayrica cogu ogree ve guzellik algisi tamamen bullshit, guzellik baya bir algi olayi ve cogu dark triad ogree disi rope mantiginda, yada aryan degilsen over.

• JFL
Reactions: femboi_hunter69 and menas

mesela hydrocortisone theadi eksikti botbde, dun @stasniw ile konusurken arastirma yaparak cycle taktigi gelistirdim, gatekeeplicektim ama aticam buraya,
topikal steroidler max kullanim suresi 14 gun, sonra emilim basliyor, emilim olmamasi icin 14 gun kullan 14 gun 0.1 tret kullan 7-14 gun ara ver ve cyclea devam et, ayrica bu surecte 10mg accutane ve surec sonunda tip 2iu kadar botox ile rhino oncesi veya direk rhino eldeefebilirisn kalicilik olarakta cycledan hidrocortisone cikarirsin daily tret 0.1 6 ayda bir 2iu tip botox ve accutane dosunu belki biraz daha azaltarak koruyabilirsin.

• JFL
  • +1
Reactions: femboi_hunter69, Aven and menas
bu arada forumda endescopic temporal liftte baya underrated, cogu nctde implanttan daha iyi hir fix, iki sorunu var, eyebrow yukseltilmemeli veya biraz yukseltilmeli, ve healing sureci uncanny.

• +1
  • Ugh..
Reactions: femboi_hunter69 and Aven
hydrocortisone theadi eksikti botbd
Var kanka malmisin nasil görmedin mk
soyde cok sasirmistim, herkes bimax filan diyor ama kimse braketlerden bahsetmiyor, estetik amacli olsa bile bimax %90 braketle yapilir ayrica palate expander diyorlar ama hala braket kullanmak istemiyorlar, orthodonthics olarak cok eksiklik var forum ve subforumdada,

giant mesela, 10k usd istedigi sadece marpe ( custom ) tamamen bullshit, kapanis veya teeth rotasyon tedavisi yok sadece marpe yaparim diyor, bu insana nasil guvenilir bilmiyorum, btw 10k usd dedigi custom hyrax aka custom marpe, ben gecen ay 600usdye yaptirdim maxilla cut dahil, usade avg 2-3yil tedavi dahil 5-10k, ayrica 8mm filan goruyorum, 8mm ne amk zaten reloops olsa 8mm gider, minimum 12mm lazim ben 16mm genisletecegim mesela ( tam belli degil )
ayrica cogu ogree ve guzellik algisi tamamen bullshit, guzellik baya bir algi olayi ve cogu dark triad ogree disi rope mantiginda, yada aryan degilsen over.
Bimax hertürlü daha iyidir orthodonticsden Cerrahi daha kesin ve kusursuz sonuclar veriyor Palate expander ve Braketler sadece yapiyi bozuyor midface i genisleten MSE yada FME bile asimetriye sebep oluyor ve burnunu genisletiyor.

ayrica MSE de maxillanin iki sütunu kirildigi icin assagi dogru bi hareketlenmede oluyor yani downwardgrowth bi bakima.
genellikle marpe gibi seyler kullaniliyor ameliyat öncesinde ama tek basina iyi sonuclar vermiyor.

anlayacagin Cerrahi en iyi secenek.

Last edited:
  • +1
  • Love it
Reactions: femboi_hunter69, Dathomirian Zabrak, Aven and 2 others

Bimax hertürlü daha iyidir orthodonticsden Cerrahi daha kesin ve kusursuz sonuclar veriyor Palate expander ve Braketler sadece yapiyi bozuyor midface i genisleten MSE yada FME bile asimetriye sebep oluyor ve burnunu genisletiyor.

ayrica MSE de maxillanin iki sütunu kirildigi icin assagi dogru bi hareketlenmede oluyor yani downwardgrowth bi bakima.
genellikle marpe gibi seyler kullaniliyor ameliyat öncesinde ama tek basina iyi sonuclar vermiyor.

anlayacagin Cerrahi en iyi secenek.
yanlis anlamissin, ben bimax kotu demedim, 2026 max subatta bimax olacagim neden kotu diyeyim? herturlu iyi, hatta palate expanderin yaptigi asimetriyide bimaxla son dokunus ile duzeltmek mukemmel kombinasyon, demek istedigim bimwx orthodontidir ve bpilled orthodonti doktorum her randevuda bana orthodonthics ders veriyor ve ilk kural braketleme, bimaxta orthodonti oldugu icin braketleme ve kapanis veya crowding cozulmeden bimax cok sacma bence, ayrica bimax sonrasi braketleri cerrah latikler hasta 48 saat filan agzini acamsz pipetle su icer, ama hem forumda orthodonthics decand braces decsend diyen ama bimax oven cok kisi var bu cok sacma

• WTF
Reactions: femboi_hunter69
tekrar bakicam ama cycle seklinde yada to do seklinde mg botox filan yani hani daha tip buyuk olan tarzinda burunlar icin to do cycle seklinde bahsetmistim,

• Ugh..
Reactions: femboi_hunter69