oguzk
Iron
24 saat fasting + soğuk duş + sprint ile ghı yüzde bilmem kac yüz arttıracam. Boy uzar heralde yaş 15.5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Birak la cocuklar copelasin kendilerince insanlarin hayata karsi umutlarini bitiriyosun%0,1 belki
nası yeşil oldun tekrardan%0,1 belki
Aga mal mısın boy zaten 18e kadar uzuyor bunlarla maksimize edecem. Ayrica hersey cope sa forumda işiniz ne%0,1 belki
boy uzamasının yaşıda genetik büyüme plakların 16 dada 20 dede kapanabilirAga mal mısın boy zaten 18e kadar uzuyor bunlarla maksimize edecem. Ayrica hersey cope sa forumda işiniz ne
Omurga plaklari kapandı zaten 1 cm belki uzar ama bacaklar 18e kadar yolu varboy uzamasının yaşıda genetik büyüme plakların 16 dada kapanabilir
bunlar etki etse etse max 1cm Belki etki eder ama sanmıyorum
röntgen çektirdinmi genelde aynı anda kapanıyorlarOmurga plaklari kapandı zaten 1 cm belki uzar ama bacaklar 18e kadar yolu var
Hayır omurga birtik erken zaten röntgen sonucu doktor dediröntgen çektirdinmi genelde aynı anda kapanıyorlar
Tam tersi degil miOmurga plaklari kapandı zaten 1 cm belki uzar ama bacaklar 18e kadar yolu var
177boyun kaç
Joined today at 3:01 pmAyak topuklarına çekicle vur en az 3 cm bonesmashing hayattır inan bana
isme patladım amkAyak topuklarına çekicle vur en az 3 cm bonesmashing hayattır inan bana
O kadarda new degilim amk sende ramirez fotosu vardı hatırlıyorumJoined today at 3:01 pm
Kimin altısın lanO kadarda new degilim amk sende ramirez fotosu vardı hatırlıyorum
Haftada 1 gün laYemek yemeyerek boy uzatmak iyiymis oda chadmanlet04 taktigi mi
Yapma ya 50 gün mü ediyomusYilda 50 gun eder
Zort
%99kanka %80 genetik cok kasma da 15 yasinda 24 saat ac kalmak ne aga
15 yaşımda daha kisaydim şuan 182 civarı gereksiz stres yapma
Fasting de işe yarar benceharbiden fasting ve soguk dus ne amk sprint yapacaksan yap da mucizevi şeyler bekleme