ghkcu?

jsbera

jsbera

Iron
beyler ilk threadsimde cildimi atmıştım ve farkettiyseniz %85 90 skar yani izdi

1754951695383
1754951912145

Bende biraz araştırma yaptım danıştığım kişilerde oldu sağolsun cevap verdiler, ghk cu kullanmalı mıyım düşünce arayışına girdim. Normal cildiyeye gidip özeline orda kendime özel bakım yaptırtıp ne kadar maliyetle altına kalkıp suresi nasıl olur diye dusunuyorum. Veya ghk cu alıp kendi başıma devam mı etmeliyim diye düşünüyorum çünkü cildiye nasıl olsa arada deneyim farkı dağlar kadar adam bunun için üniversite okumuş yer açmış falan tam olarak nasıl hızlandırabilirim diye düşünüyorum. Sizce napmalıyım? kendim ghk cuya başlayıp devam mı ettirmeliyim yoksa özel bir cildiyeye gitmeli miyim hangisi daha mantıklı ve doğru karar olabilir sizce? eğer ghkcu daha mantıklı gelirsede araştırmamı fazlaca yapıp kullanmaya başlayacağım. (accutaneye falan hiç girmedim çünkü sivilcelerim az rol oynuyor, çoğu izden oluşuyor diye.) Tavsiye verirseniz yol gösterirseniz sevinirim sağolun

ayrıca 9 gün sonra dermatolog randevum var o randevuyu bekleyip ghkcudan bahsetmeden onun ne önerdiğine dikkat etmeli miyim devlettekiler işini pek yapmasa da

Last edited:
  • +1
Reactions: divisionpanzerfaust, Ashoimex, Auchelius and 1 other person
sikimi yala ghk cu akıyo sikimden

• +1
  • JFL
Reactions: serenade, Auchelius and pashanimair