sladekilic
pretty boy
yağ oranını düşürmek ne kadar etkiliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
cok etkilemezyağ oranını düşürmek ne kadar etkiliyo
daha yeni girdin niye ban yedin amk plaklar açık gibi kemik yaşım tamamlanmamış 1-3cm arası şansım olabilirsenin yaşın 20 falan değil mi plaklar açık mı
Yas ?daha yeni girdin niye ban yedin amk plaklar açık gibi kemik yaşım tamamlanmamış 1-3cm arası şansım olabilir
kemik yaşı kaçta tamamlanıyordaha yeni girdin niye ban yedin amk plaklar açık gibi kemik yaşım tamamlanmamış 1-3cm arası şansım olabilir
O nasil soru olmkemik yaşı kaçta tamamlanıyor
kemik yaşı var ya hani kaç olunca plaklar kapanıyor demek istedimO nasil soru olm
20 gibikemik yaşı var ya hani kaç olunca plaklar kapanıyor demek istedim
20 çok olmadı mı reis20 gibi
20 gibi 18-21 arasi yani20 çok olmadı mı reis
değişir ama genelde 20li yaşlara doğru kapanir erling haland 21 yaşinda miydi neydi 2 cm uzadıkemik yaşı var ya hani kaç olunca plaklar kapanıyor demek istedim
yağ oranini duşurmek 20den az olacaksa etkileyebilir tam bilmiyorum ama testesteronu arttıracağı için muhtemelen ghye de etkisi olacaktır coğu etkileşimli bu hormonlarinyağ oranını düşürmek ne kadar etkiliyo
babanın ne zaman kapandıysa ozamankemik yaşı kaçta tamamlanıyor
16lı yaşlarımda starvemax yaptığımda acayip boy atmıştım ben omadyağ oranini duşurmek 20den az olacaksa etkileyebilir tam bilmiyorum ama testesteronu arttıracağı için muhtemelen ghye de etkisi olacaktır coğu etkileşimli bu hormonlarin
ben hep zayıf bi cocuktum kahvalti yapmaktan falan nefret ederdim boy 183 şuan ama en iyisi gün içinde kalori ihtiyacini cartini curtunu tamamlayip yatmadan once aç kalmak çünkü besinsizlikte gelişmeyi eksi yönde etkiliyor16lı yaşlarımda starvemax yaptığımda acayip boy atmıştım ben omad