Giant, infraların iyi. fat graft yapmak yeterli

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
Olur diyince bizzinyonun sevinç

1000027624

• JFL
Reactions: Auchelius, kurdistan, ascendantwill and 4 others
Tr'de en iyi infraorbital Implant yapan kim iletişime geciyim fiyat ve süreç hakkında aq

Tr'de en iyi infraorbital Implant yapan kim iletişime geciyim fiyat ve süreç hakkında aq
Türkiye bok gibi. İlla turkiyede gideceksen bse idare eder şu anlık. Bi 20k implant için bi 10kda fat graft için ayır toplam 30k

• JFL
Reactions: Resistance.
  • +1
Reactions: Serialsuicide
Coming from an asgaricel btw :ROFLMAO:

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
  • +1
Reactions: Kayra139, Serialsuicide and jauscope
Türkiye bok gibi. İlla turkiyede gideceksen bse idare eder şu anlık. Bi 20k implant için bi 10kda fat graft için ayır toplam 30k
fat graft 10k var mi ya max 5k diye dusunuyodum ben

• +1
Reactions: Resistance. and Serialsuicide
Olm clav custom djs + full face implantsı 35 e yaptırıyor yalan aq 30k değildir
Olum sen clav mısın amk. Clav mainstream. O ameliyat başarılı olursa gianta ne kadar müşteri gelecek haberin var mı. O 35k sadece ilk ameliyat. İmplant ameliyatlarının yarıaı revision istiyor üstüne infralara 2-3 kez fat graft yaptırması lazım. Min 70k

• +1
Reactions: Serialsuicide
Olm giants harici Türkiye de iyi bir klinik olmadığını size düşündüren ne onu çözemedim?

• +1
Reactions: Auchelius, Kayra139, reanrao and 3 others
fat graft 10k var mi ya max 5k diye dusunuyodum ben
Daha da ucuz zaten adam ciddi ciddi fat graftse 10k ödicem diyo sırf giantsdan olmak istediği için, ragebaittir umarım.

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, jauscope and Serialsuicide
  • JFL
Reactions: jauscope, Serialsuicide and Resistance.
Olum sen clav mısın amk. Clav mainstream. O ameliyat başarılı olursa gianta ne kadar müşteri gelecek haberin var mı. O 35k sadece ilk ameliyat. İmplant ameliyatlarının yarıaı revision istiyor üstüne infralara 2-3 kez fat graft yaptırması lazım. Min 70k
Herşeyi tek ameliyatta halletmeyecek miydi aq djs + face implants hepsi tek bi ameliyatta olcak diye biliyorum

• +1
Reactions: Deleted member 69834
Daha da ucuz zaten adam ciddi ciddi fat graftse 10k ödicem diyo sırf giantsdan olmak istediği için, ragebaittir umarım.
Ders çalışsana أخي

• JFL
giant bu sektörde 5 yıldır var tr de eski daha tecrübeli klinikler var

• Hmm...
Sence infraorbital implants + fat graft kaliteli bir klinikte Tr'de ne kadara patlar ? Ona göre biriktirmeye ve planlamaya baslayayim

• +1
Sence infraorbital implants + fat graft kaliteli bir klinikte Tr'de ne kadara patlar ? Ona göre biriktirmeye ve planlamaya baslayayim
olm nie implant ile fat graftsi kombine yapıyonuz onu cozemedım

Sadece düzgün bir klinikte fat grats atmanız dahi yeterli olacaktır.

• +1
Reactions: cakdripa, flows5991, Serialsuicide and 3 others
olm nie implant ile fat graftsi kombine yapıyonuz onu cozemedım

Sadece düzgün bir klinikte fat grats atmanız dahi yeterli olacaktır.
Far graft under-eye supporttan dolayı düşen lower eyelid'in pozisyonunu implantlar kadar etkilemez. Implantlar under-eye support için fat grafti de soft tissue icin.

Neyse ne kadara patlar sence kombine

• +1
Reactions: Resistance. and Dathomirian Zabrak
Yok zaten kanka gatekeepliyom
Giantla nerden konuşuyon la mesaj atamıyom ben instadan hangi ameliyata ihtiyacım var falan filan zart zurt diye soru sorulur mu (şimdi baktım atabiliyomuşum :lul: 2 ay önce atamıyodum aq neyse)

Last edited:
Far graft under-eye supporttan dolayı düşen lower eyelid'in pozisyonunu implantlar kadar etkilemez. Implantlar under-eye support için fat grafti de soft tissue icin.

Paran yetmez kanka uğraşma. Fat graft yaptır resistancenin dediği gibi. İmplanltar bi siki değiştirmiyor kendi başıns fat graft etkiliyor o scleral showu. İmplantın tek görevi o yağı destekleyip yaş ilerledikçe sarkmamasını sağlamak

• +1
Giantla nerden konuşuyon la mesaj atamıyom ben instadan hangi ameliyata ihtiyacım var falan filan zart zurt diye soru sorulur mu (şimdi baktım atabiliyomuşum :lul: 2 ay önce atamıyodum aq neyse)
ctcb scan falan çektirip consult ayarlican para karşılığı

• +1
Reactions: flows5991

kral ztn imp kdr etki etmezde yani yine memnun olursun senin göz altların cok kötü değil yani senin için fat grafts yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü her alt göz vakası aynı değil yani herkesin ihtiyacı veya alt göz desteği farklı oluyor.

Paran yetmez kanka uğraşma. Fat graft yaptır resistancenin dediği gibi. İmplanltar bi siki değiştirmiyor kendi başıns fat graft etkiliyor o scleral showu. İmplantın tek görevi o yağı destekleyip yaş ilerledikçe sarkmamasını sağlamak
birkaç bildiğim doktor var muhteşem sonuçlar cıkarıyorlar birde 10 bin dolar diyonuz olm 10 bin dolara tr de 8 cm femur atılıyor amk paranızı piç etmeyin

Bir diğer hususta şu infra muhabbetini aşırı overated görmeye başladım. Her gelen geçen infra infra infra yaptırcam diyo eğer infralarınız inanılmaz derecede çekilmişse ve skalerya görünümü varsa infra fat grafts cidden etki eder. Onun dışında cok bir şey beklemeyin @BaranPSL senin yerinde olsam hiç uğraşmam amk. O harbiden deli gibi değişim görünen sonuçların hepsini dikkatli inceleyin infraları gerçekten rezalet oluyor adamların.

Last edited:
  • +1
Reactions: cakdripa, flows5991, Serialsuicide and 3 others
birkaç bildiğim doktor var muhteşem sonuçlar cıkarıyorlar birde 10 bin dolar diyonuz olm 10 bin dolara tr de 8 cm femur atılıyor amk paranızı piç etmeyin

Bir diğer hususta şu infra muhabbetini aşırı overated görmeye başladım. Her gelen geçen infra infra infra yaptırcam diyo eğer infralarınız inanılmaz derecede çekilmişse ve skalerya görünümü varsa infra fat grafts cidden etki eder. Onun dışında cok bir şey beklemeyin @BaranPSL senin yerinde olsam hiç uğraşmam amk. O harbiden deli gibi değişim görünen sonuçların hepsini dikkatli inceleyin infraları gerçekten rezalet oluyor adamların.
10 bin dolara nerde 8cm femur atılıyor la

• +1
Reactions: Serialsuicide and Resistance.
  • +1
  • +1

knk benim yerimde olsan ne surgery yapardın
benom failolara yapılcak surgeryler çok ekstrem oluyo galiba fraudlamak daha mantıklı alnım falan geride mesela sacla kapatiyom
gözün altina degildw sadece üstünede fat graft yapmak lazim

• +1
Reactions: temelyeterliliktest and Resistance.
knk benim yerimde olsan ne surgery yapardın
benom failolara yapılcak surgeryler çok ekstrem oluyo galiba fraudlamak daha mantıklı alnım falan geride mesela sacla kapatiyom
gözün altina degildw sadece üstünede fat graft yapmak lazim
knk convdan fotonu atar mısın ordan konusalım.

• +1
Reactions: anathema and cakdripa
yatakta kalma garantili dimi
LKDSFLKSDFLKFDS valla reis ciddili ben adamın az igsinde sonuclara baktım coğunda vücut oranları bozulmamış adamlar baya baya iyi duruyor yani doğal görünüyorlar. Fizik tedavi kısımı çok önemli bu işte cesur olmak lazım

• +1
Reactions: cakdripa, Serialsuicide and temelyeterliliktest
  • Hmm...
@
BaranPSL
@BaranPSL senin yerinde olsam hiç uğraşmam amk. O harbiden deli gibi değişim görünen sonuçların hepsini dikkatli inceleyin infraları gerçekten rezalet oluyor adamların.
3 katman infralarima makyaj atmasam gorursun cidi bir sekilde ne kadar kotu oldugunu.
1763501839180
1763501858667

Yani bu supralara bu infralar yakismiyor ve gozlerim sik gibi duruyo.
Squintlemesem yine lower eyelid'im dusuyo ve her ne kadar karsi cinse appealing dursa da o durusu sevmiyorum. Morluklarim icin dusunsem siklemezdim zaten asil amacim under-eye support.

• Hmm...
nasıl yani
Yeterli tecrübesi yok yani internette ismini arat 2-3 fotoğraf anca buluyorsun, herkesin bok attığı llt bile şuana kadar 50+ uzatma süreci paylaşıp youtube da uzatma sürecinden geçen kişiler ile detaylı soru cevap videolar vs.. yaptı
(Aynısı senin daha iyi dediğin cinli elemanlar tarafından övülen ismini bile unuttuğum adam için de geçerli @Dathomirian Zabrak)

Uzatma sonrası 6-8 ay ameliyatin en önemli kısmı bu yüzden iyi hatta neredeyse tüm kliniklerin pt centerı var eleman anlaşmalı otel kliniği yazmış yani 6. gün seni siktir edecekler sen evde kendin egzersizleri yapıp kendin takip etmek zorunda kalacan,bu bokluk fiyata da yansımış zaten
Bide 7cm uzatmadan 10 ay sonra bir daha 7cm yaparsan fena yarragi yersin adamın hastaya değer vermeden tek amacı para olduğunu belli ediyor (tüm kliniklerin öyle ama azıcık etik olsun amk)
@temelyeterliliktest

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, cakdripa, ascendantwill and 3 others
Yeterli tecrübesi yok yani internette ismini arat 2-3 fotoğraf anca buluyorsun, herkesin bok attığı llt bile şuana kadar 50+ uzatma süreci paylaşıp youtube da uzatma sürecinden geçen kişiler ile detaylı soru cevap videolar vs.. yaptı
(Aynısı senin daha iyi dediğin cinli elemanlar tarafından övülen ismini bile unuttuğum adam için de geçerli @Dathomirian Zabrak)

Uzatma sonrası 6-8 ay ameliyatin en önemli kısmı bu yüzden iyi hatta neredeyse tüm kliniklerin pt centerı var eleman anlaşmalı otel kliniği yazmış yani 6. gün seni siktir edecekler sen evde kendin egzersizleri yapıp kendin takip etmek zorunda kalacan,bu bokluk fiyata da yansımış zaten
Bide 7cm uzatmadan 10 ay sonra bir daha 7cm yaparsan fena yarragi yersin adamın hastaya değer vermeden tek amacı para olduğunu belli ediyor (tüm kliniklerin öyle ama azıcık etik olsun amk)
@temelyeterliliktest
6-7cm den sonra uzatmak ztn vücut proposyonlarını siker de diğer şeylerde yapıyor bunu bence farkettıysen LifeTaller da bile adamı 179dan 190a cekmişler proposyonlar yarrağı yemesine rağmen başarı diye paylaşıyorlardı coğu klinik böyle aslında adam şey ayrı bir paket sunuyordu otel ve yemeklerle birlikte onu ben atmayı unuttum buraya 3 ay 150bintl flndı yani.

Birde illa fizik tedaviyi bu adamla olmak zorunda mıyız bence başka birisi ile de sürdürülebilir fizik tedavi daha da uyguna gelebilir hatta sen ne dusunuyorsun bununla ilgili worth mu değil mi? İnternette biraz araştırdım hakkında botch vakasına rastlamadım.

• +1
Reactions: cakdripa, kurdistan and maarda
6-7cm den sonra uzatmak ztn vücut proposyonlarını siker de diğer şeylerde yapıyor bunu bence farkettıysen LifeTaller da bile adamı 179dan 190a cekmişler proposyonlar yarrağı yemesine rağmen başarı diye paylaşıyorlardı
proporsiyonlar genel olarak cope,11 cm zaten ortalama uzatma 18-20 cm ile düzgün gözüken var mesela apthoesis 11cm tibia 9cm femur oldu youtube da müzik videosu ve before afterı var fotolar ufaktan fraud olsa da kötü gözükmüyor,kolların çok kısa kalmadığı sürece önemsiz
Birde illa fizik tedaviyi bu adamla olmak zorunda mıyız bence başka birisi ile de sürdürülebilir fizik tedavi daha da uyguna gelebilir hatta sen ne dusunuyorsun bununla ilgili worth mu değil mi? İnternette biraz araştırdım hakkında botch vakasına rastlamadım.
Başarısız olması sonucunda sonsuza kadar atletik özelliğinin %60-70ini kaybedeceğin hatta daha kötü sonuçları olabilecek bir tedavi döneminde sırf o tip tedavi için özel hazırlanmış merkezde bunu yüzlerce kez farklı hastalarda yapmış farklı vücut tipleri farklı komplikasyonlar görmüş elemanlar tarafından mı yapılsın istersin yoksa rastgele fizik tedavi doktoru tarafından mı

• +1
Reactions: cakdripa and Resistance.
proporsiyonlar genel olarak cope,11 cm zaten ortalama uzatma 18-20 cm ile düzgün gözüken var mesela apthoesis 11cm tibia 9cm femur oldu youtube da müzik videosu ve before afterı var fotolar ufaktan fraud olsa da kötü gözükmüyor,kolların çok kısa kalmadığı sürece önemsiz
evt wingspanla alaklı biraz birde 7-8cm femur uzaması bence diğer uzamalara göre daha kolay olur

Başarısız olması sonucunda sonsuza kadar atletik özelliğinin %60-70ini kaybedeceğin hatta daha kötü sonuçları olabilecek bir tedavi döneminde sırf o tip tedavi için özel hazırlanmış merkezde bunu yüzlerce kez farklı hastalarda yapmış farklı vücut tipleri farklı komplikasyonlar görmüş elemanlar tarafından mı yapılsın istersin yoksa rastgele fizik tedavi doktoru tarafından mı
Yani öyle de reis yurt dışına cıkması ayrı dert onun parası ayrı dert yani bu kumar oynanır mı bilmem de genel olarak ben adamın yorumlarını okudum övülüyordu zaten yurt dışındada calışmış ondan bir +sı var 4-5 dil biliyo adam. Yurt dışındakiler kadar iyi olamasa bile ben bu adamın kötü olduğunu dusunmuyorum. Bir de genel olarak sayfasında müşterileri incelersen yurt dışındanda baya kişi geliyor bence fena değil bu adam ama fizik terapi ile birlikte bir 100-200bin tl daha bütçeye eklenirse bence okey.

• +1
Reactions: cakdripa, kurdistan and maarda
evt wingspanla alaklı biraz
wingspanda frame de ölçüye giriyor daha çok direkt kolunun uzunluğu önemli
Yani öyle de reis yurt dışına cıkması ayrı dert onun parası ayrı dert yani bu kumar oynanır mı bilmem de genel olarak ben adamın yorumlarını okudum övülüyordu zaten yurt dışındada calışmış ondan bir +sı var 4-5 dil biliyo adam. Yurt dışındakiler kadar iyi olamasa bile ben bu adamın kötü olduğunu dusunmuyorum
valla llt forumunda ve redditte falan baktım da hiç yabancı göremedim hakkında konuşan,direkt hiç konu yoktu ismini 30 farklı şekilde yazdım bulamadım aq

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, cakdripa, kurdistan and 1 other person
valla llt forumunda ve redditte falan baktım da hiç yabancı göremedim hakkında konuşan,direkt hiç konu yoktu ismini 30 farklı şekilde yazdım bulamadım aq
knk normal genel olarak LL işi yurtdışında aşırı popüler tr de bile zaten bir giants biliniyo surgery konusunda mesela orgda kozmetik kısımında takılıyorum coğunlukla onca surgeon ıcınden genelde ya eren pera ya da giants konuşuluyor diğer kliniklerde o kadar cok bilinmiyo

birde ig sayfasındaki müşterilerin büyük bir kısımı yabancı ztn farkettiysen baya onların dili ile konuşuyor adam dili de kötü gibi durmuyor buradan bence yurtdışı müşterisinin yine iyi olduğunu anlayabilirz bence

• +1
Reactions: cakdripa
wingspanda frame de ölçüye giriyor daha çok direkt kolunun uzunluğu önemli

Bence livelifetaller harici cope ya , adamların bir bildiği var ki o kadar para alıyorlar amk bunda sakat falan kalırız

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Resistance. and Serialsuicide
Bence livelifetaller harici cope ya , adamların bir bildiği var ki o kadar para alıyorlar amk bunda sakat falan kalırız
yine kişiye kalmışta ben adamın botch vakasına rastlamadım hiçbir yerde genel olarak memnuniyet iyiydi

• +1
Reactions: cakdripa
yine kişiye kalmışta ben adamın botch vakasına rastlamadım hiçbir yerde genel olarak memnuniyet iyiydi
Aga rastlamadın diye güvenilir anlamına gelmiyor adam 50 kişiyi yapmıştır 51.yi botchlar oda sen olursun hayatın kararır livelifetaller gibi bilindik işin ehli ve 0 botch olan yerlerde yaptırmak her zaman daha iyi bi şekil bulcaz parayı artık tefeciyemi borçlanırız kredimi çekeriz yapacaz bir şey

• Hmm...