giantimplants hakkında

Dragunov

Dragunov

Iron
lower third üm ortalama olduğu için giantimplants ten lefort ve jaw angle implantları yaptırmayı düşünüyorum para var yaptırılır mı sizce, infra ve diğer implantlar falan beraberinde yaptırılır mı yoksa sonuca göre sonradan mı yaptırmak mantıklı

• +1
Reactions: pashanimair
lower third üm ortalama olduğu için giantimplants ten lefort ve jaw angle implantları yaptırmayı düşünüyorum para var yaptırılır mı sizce, infra ve diğer implantlar falan beraberinde yaptırılır mı yoksa sonuca göre sonradan mı yaptırmak mantıklı
infralar çok riskli ve giant pahalı ve botch riski fazla @Resistance. @MogEater bilgili kişiler

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, maarda, Duck Eats Bagel and 2 others
Kanka valla en yüksek teknolojiler ve uzman cerrahlar

1-Giants İmplants
2-Doktor Eren Pera

Botch riski düşük raporlanmış genelde belgelerde 100 kişiden 2 kişi de o da enfeksiyon falan yani yüzün kabul etmeyebiliyor implantları.

Para var dediğin de ne kadar bimaxı 20 bin dolara falan yapıyo giants ile eren pera yurt dışı fiyatlarına göre yapıyorlar. Yerel kliniklerde 5-9 bin dolar arası genellikle.

Diğer soruna gelirsek beraber yaptırırsan biraz iyileşme süren uzar ama doktora daha fazla alan açtığın için genelde birlikte yapılan ameliyatlar daha iyi sonuçlar veriyor.

• +1
Reactions: cakdripa, BugraSA, Auchelius and 5 others
infralar çok riskli ve giant pahalı ve botch riski fazla @Resistance. @MogEater bilgili kişiler
Giants pahalı doğru fakat o kadar riskli değil şimdi şöyle genelde infralara yağ grefti mantıklı implantlar da o kadar riskli değil abartılıyor.

Yağ grefti en mantıklısı ama sana tavsiyem orbitallere yağ grefti attırıcaksan ve iyi de bir param var diyorsan Doktor Ayşe Bilge Dolar baya iyi reis sanırsam lower eyelid r. 4k dolara falan yapıyordu diye biliyorum.

• +1
Reactions: cakdripa, BugraSA, Auchelius and 5 others
Jaw angle genelde silikon falan yerleştiriyorlar aşırı dışa dönük gonion görünümü alıyor reis ve feci male gaze parana değmez.. Sana tavsiyem biraz çetrefili ama aşağı yukarı aynı fiyatta olan MSDO olmandır. Çene ucunu yarıyorlar bir alet yerleştiriyorlar ilizarov tarzı bir sistem her gün yavaş yavaş genişlik artıyor ve doğal bir genişleme oluyor. (MSDO/MDO konusunda Ali Mezdeği başarılı bir isim uluslararası juriler tarafından baya birçok tezi de beğenildi bu konu da öneririm sana)

• +1
  • Woah
Reactions: cakdripa, BugraSA, tiredman and 7 others
Giants pahalı doğru fakat o kadar riskli değil şimdi şöyle genelde infralara yağ grefti mantıklı implantlar da o kadar riskli değil abartılıyor.

Yağ grefti en mantıklısı ama sana tavsiyem orbitallere yağ grefti attırıcaksan ve iyi de bir param var diyorsan Doktor Ayşe Bilge Dolar baya iyi reis sanırsam lower eyelid r. 4k dolara falan yapıyordu diye biliyorum.
giant forumdakilerin hepsi %70 botch diyo ne iş:think:

• +1
Reactions: Auchelius, Resistance., Duck Eats Bagel and 1 other person

fat grafti kesin olmayı düşünüyorum zaten hem upper hem lower dediğin doktoru araştıracam sağol

• +1
Reactions: Kayra139, Resistance. and pashanimair
  • +1
Reactions: Auchelius, Resistance., Duck Eats Bagel and 2 others
Jaw angle genelde silikon falan yerleştiriyorlar aşırı dışa dönük gonion görünümü alıyor reis ve feci male gaze parana değmez.. Sana tavsiyem biraz çetrefili ama aşağı yukarı aynı fiyatta olan MSDO olmandır. Çene ucunu yarıyorlar bir alet yerleştiriyorlar ilizarov tarzı bir sistem her gün yavaş yavaş genişlik artıyor ve doğal bir genişleme oluyor. (MSDO/MDO konusunda Ali Mezdeği başarılı bir isim uluslararası juriler tarafından baya birçok tezi de beğenildi bu konu da öneririm sana)
msdo ilk defa duyuyorum çene ucu için mi sadece yoksa çenede genişleme oluyor mu

• +1
Reactions: Kayra139, Resistance. and why not me?
Kanka valla en yüksek teknolojiler ve uzman cerrahlar

1-Giants İmplants
2-Doktor Eren Pera

Botch riski düşük raporlanmış genelde belgelerde 100 kişiden 2 kişi de o da enfeksiyon falan yani yüzün kabul etmeyebiliyor implantları.

Para var dediğin de ne kadar bimaxı 20 bin dolara falan yapıyo giants ile eren pera yurt dışı fiyatlarına göre yapıyorlar. Yerel kliniklerde 5-9 bin dolar arası genellikle.

Diğer soruna gelirsek beraber yaptırırsan biraz iyileşme süren uzar ama doktora daha fazla alan açtığın için genelde birlikte yapılan ameliyatlar daha iyi sonuçlar veriyor.
13 yaşımdan beri moneymaxxing yapıyorum çok şükür para var bimax falan da olabilirim, göz tarafı için ameliyat planım var ama şu çene için hiç plan yapmadım

• +1
Reactions: Resistance.
onu palatal expansion olmadan yapamazsin herhalde?

malokluzyon olmaz mi

• +1
Reactions: Auchelius and Duck Eats Bagel
msdo ilk defa duyuyorum çene ucu için mi sadece yoksa çenede genişleme oluyor mu
hem cene ucu hem çene için reis her türlü +

• +1
Reactions: cakdripa, Auchelius and Duck Eats Bagel
1761672965179

@Dragunov şimdi tam anlamışsındır

• +1
Reactions: cakdripa, Auchelius, Duck Eats Bagel and 2 others
13 yaşımdan beri moneymaxxing yapıyorum çok şükür para var bimax falan da olabilirim, göz tarafı için ameliyat planım var ama şu çene için hiç plan yapmadım
Reis yerel estetisyenlerde kötü deil onlarla da konuşabilirsin cok daha ucuza halledersin. Surgery önerisi için de conv gelebilirsin bu arada yollarsın ön / side bakarız bir.

• +1
Reactions: cakdripa, Auchelius and Duck Eats Bagel
LEFORT NE AMK BAGIRTMA PUAAHAHAHAJAJAAAJAJ

• +1
  • Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel and Resistance.
LEFORT NE AMK BAGIRTMA PUAAHAHAHAJAJAAAJAJ
Lefort 1 olacak muhtemelen. Lefort 1 ağızdan yapılıyor direkt Lefort 2 ve Lefort 3 gibi değil. En çok lefort 1 yapılıyor ztn 10 numara vallaha

• +1
Reactions: cakdripa, Auchelius, churmaxxed and 2 others
@Resistance. hedefi daha kesinleştirmek için yüz xrayi ile bu implantları planlatsak başından olmuyor mu ? sadece bu hizmeti veriyorlar mı

• +1
Reactions: Auchelius and Resistance.
@Resistance. hedefi daha kesinleştirmek için yüz xrayi ile bu implantları planlatsak başından olmuyor mu ? sadece bu hizmeti veriyorlar mı
Sadece planlama konusunda yardımcı olan yerler var evet. Ayrıca artık coğu bimax yapan klinikte o 3d teknolojisi var reis ya hatta artık ordotondistler falanda kullanıyo baya Türkiye gelişti bu konuda.

• +1
Reactions: cakdripa, Auchelius and Serialsuicide
Sadece planlama konusunda yardımcı olan yerler var evet. Ayrıca artık coğu bimax yapan klinikte o 3d teknolojisi var reis ya hatta artık ordotondistler falanda kullanıyo baya Türkiye gelişti bu konuda.
yanlış ilerlemek istemiyorum rhino + bsso olmam lazım implants dışı

• +1
yanlış ilerlemek istemiyorum rhino + bsso olmam lazım implants dışı
Reis implantla sabitliyorlar çeneyi yalnız bsso da, implantsız bsso var mı bilmiyom

• +1
  • Love it
Reactions: Auchelius and marlonteixeira
giant dolandırıcı ve meslek ahlakı olmayan biri. yaptığı 10 işten 8i uncanny. paleye ya da ramieriye ysptır ama kafadan bi 50k dolar gider

• +1
Reactions: Auchelius and churmaxxed

benim gözlerimi biliyorsun atmıstım sana , ayşe bilge doların infra implantları aşırı iyi duruyor , sence bana fat grafth yeter mi yoksa implant lazım gibi duruyor mu . Bide eğer elinde fat graft before after fotoğrafları var ise infra/supra atabilir misin

• +1
benim gözlerimi biliyorsun atmıstım sana , ayşe bilge doların infra implantları aşırı iyi duruyor , sence bana fat grafth yeter mi yoksa implant lazım gibi duruyor mu . Bide eğer elinde fat graft before after fotoğrafları var ise infra/supra atabilir misin
Üst Orbital
1761678555114
1761678574421

1761678597027

1761678609539

Alt Orbital

1761678647745

1761678664010

1761678695762

1761678710151

1761678734561

• +1
Reactions: cakdripa, Auchelius, pashanimair and 1 other person
bunlar fat graft mi implant mı ikiside mi
benim gözlere lazım mı sence
Hepsi fat graft

Gözlerinde biraz uee haricinde cok ciddiye alınacak bir kusur yok zaten. Alt göz desteğin idare eder.

İlla süper gözlerim olsun üst orbitale çakarsın fat graft.

• +1
Hepsi fat graft

Gözlerinde biraz uee haricinde cok ciddiye alınacak bir kusur yok zaten. Alt göz desteğin idare eder.

nssıl amk implant degil mi

• +1
Hepsi fat graft

fst graft bu kadar iyi yaptığını bilmiyodum

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Trenmaxx1 and Resistance.
  • +1
giant dolandırıcı ve meslek ahlakı olmayan biri. yaptığı 10 işten 8i uncanny. paleye ya da ramieriye ysptır ama kafadan bi 50k dolar gider
williama dolandırıcı denmez ama kesinlikle meslek ahlakı olmayan biri

İmplantları lefort ile birlikte taktırmak ön görülebilir bir şey değil ve çok riskli. Özellikle implantların enfekte olma riski var eğer kemiğe kayarsa mahvolursunuz. Ameliyattan sonra bile sinüs enfeksiyonu olanlar var bunu bir düşünün ayrıca büyük implantlardan kaçının çünkü kemiğe baskı yaparak kan akışını azaltabilir ve bu da nekroza sebep olur özellikle zygos kemik tarafında maxilla iyileşmesini de sıkıntıya sokar. Önce lefort olun sonra iyice kaynadıktan sonra taktırın implantları. Ben bu şekilde yapacağım, güvenlı olan bu.

• +1
Reactions: Serialsuicide
İmplantları lefort ile birlikte taktırmak ön görülebilir bir şey değil ve çok riskli. Özellikle implantların enfekte olma riski var eğer kemiğe kayarsa mahvolursunuz. Ameliyattan sonra bile sinüs enfeksiyonu olanlar var bunu bir düşünün ayrıca büyük implantlardan kaçının çünkü kemiğe baskı yaparak kan akışını azaltabilir ve bu da nekroza sebep olur özellikle zygos kemik tarafında maxilla iyileşmesini de sıkıntıya sokar. Önce lefort olun sonra iyice kaynadıktan sonra taktırın implantları. Ben bu şekilde yapacağım, güvenlı olan bu.
şuanlık planım dediğin gibi implantları sona saklıyorum tabi gerek kalırsa, önce trimax yaptırmayı düşünüyorum

lefort 1 1i yazmayı unutmuşum kardeş yanlış bişi mi var
lefortun birak fiziksel mental yukunu bunyen kaldirabilecek mi acaba amk

• Hmm...
lefortun birak fiziksel mental yukunu bunyen kaldirabilecek mi acaba amk
Lefort 1 o kadar ağır değil. Ayrıca türkiye de baya çift çene ameliyatı yapılıyor ki nadir bir işlemde değil artık. Ztn ilk 1 hafta zor oluyo