gitar için saçımı kestirmek worthmü?

zeggo

zeggo

retardmaxxed highschooler
bass gitar alıcam ailem sadece kestirirsen alırız diye saçım şuan mod cut worlf cut bi sikler kepçe kulak büyük alın her sikim var kestirmemek istiyorum bi yandanda gitarı istiyorum napıcam ben amk

bass gitar alıcam ailem sadece kestirirsen alırız diye saçım şuan mod cut worlf cut bi sikler kepçe kulak büyük alın her sikim var kestirmemek istiyorum bi yandanda gitarı istiyorum napıcam ben amk
Değmez

Ben yapardım amk sonra beynime kolpadan winter arc sinyalleri sokar gym baslardım :lul:

• JFL
Reactions: Zodiac, Fridx and szenn
4 5 ay sonra hem bass gitarla karı Avlarsin hemde muscle up ohh belesten ascend

• +1
Reactions: Zodiac, Fridx and zeggo
Uzun degıl sacın kestıe yıne uzar aq

• +1
Reactions: Zodiac, Fridx and zeggo
4 5 ay sonra hem bass gitarla karı Avlarsin hemde muscle up ohh belesten ascend
amaç o zaten gitarlada winter arc falan aşırı sikik bişi o olaya girmem

• +1
Reactions: jsbera and Fridx
Kestir uzar sonra

• +1
Reactions: Zodiac and Yagiz8928
3 e vursam olurmu sence @jsbera alnım biraz büyük kulaklarda az kepçe sıkıntı olurmu bereyle takılıcam zaten 3 4 ay

• +1
Reactions: Zodiac and Fridx
3 e vursam olurmu sence @jsbera alnım biraz büyük kulaklarda az kepçe sıkıntı olurmu bereyle takılıcam zaten 3 4 ay
Olm cidden gitar istiosan net kestir sac uzar ama o gitar bida zor gelir

• +1
Reactions: Zodiac
Olm cidden gitar istiosan net kestir sac uzar ama o gitar bida zor gelir
doğru diyon 1 2 güne 3 vurucam haberdar ederim gelişmeleri

• +1
Reactions: Fridx
doğru diyon 1 2 güne 3 vurucam haberdar ederim gelişmeleri
Zaten kis bere giyersin havalar isinincada guzel bi sapka takarsin.Okulunda sapka bere yasagi varmi?

Zaten kis bere giyersin havalar isinincada guzel bi sapka takarsin.Okulunda sapka bere yasagi varmi?
bere bişey demezler galiba ama şapkalara kızıyolardı bereye laf ederlerse kapşonla gezerim artık

• +1
Reactions: Fridx
pişman olucsk hevesini alınca

pişman olucsk hevesini alınca
saçım hızlı uzuyor zaten 2 3 aya aynı uzunluğa dönücek stress yapma kral

bence yapma kısa saçla gitar parmaksız ele benzer

yani ailen min ne kadar kestirebiliyosan dediyse ona göre hareket et direk kazıt dememişlerdir amk

yani ailen min ne kadar kestirebiliyosan dediyse ona göre hareket et direk kazıt dememişlerdir amk
kazıtmıyacağım zaten 5 yada 6 ya vurucam

• +1
Reactions: jsbera
sıkıntı olur ama geri uzar

gitar kimin umrunda amk

saç hayattır 1 teline bile değmez