travisbickle
Bronze
var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
9-10. sınıf< birisinin bunu yaşaması zorvar mı?
Benle 11 ve 12'de çok dalga geçmişlerdi suratımla. Dalga geçenlerin neredeyse hepsini de mogluyorum aq.
İkincisi 2 metreydi ama tahterevalli gibiydi omuzları aq
var mı?
Hangi hastalıklar var onda bi tek ben genetik anomaliyim sanıyordumView attachment 3399283
olm sen böyle mi görünüyon amk her türlü hastalık her türlü deformite sende var ne cesit bir mutantsın sen
fav pp geri geldiHangi hastalıklar var onda bi tek ben genetik anomaliyim sanıyordum
sende sadece skolyoz yokmuydu la bu adamın yüzüde yarragı yemis boyu da yarragı yemis vucutta yarragı yemisHangi hastalıklar var onda bi tek ben genetik anomaliyim sanıyordum
Köfte dudak ne aq nasıl bir yaratıksın senAlay sayılır mı bilmem ama köfte dudak bal dudak vs dendi bi ara
Sadece dudağım kalın azcık aq o kadar eksi değil ince olmasından iyidirKöfte dudak ne aq nasıl bir yaratıksın sen
Tek skolyoz sorunum olsa her gün hacca giderdim ve burda olmazdım kanka keske tek skolyozum olsa skolyoz sorunmusende sadece skolyoz yokmuydu la bu adamın yüzüde yarragı yemis boyu da yarragı yemis vucutta yarragı yemis
Şaka yaptım komik olmaya çalıstim sorrySadece dudağım kalın azcık aq o kadar eksi değil ince olmasından iyidir
kanser felan mısın aq ne abarttınTek skolyoz sorunum olsa her gün hacca giderdim ve burda olmazdım kanka keske tek skolyozum olsa skolyoz sorunmu
maalesefView attachment 3399283
olm sen böyle mi görünüyon amk her türlü hastalık her türlü deformite sende var ne cesit bir mutantsın sen
bisiklet koltugu diyolar dalgami geciyolar iltifstmi ediyolar anlamadimvar mı?
yapay zeka her geçen gün yetenekleriyle bizleri şaşırtmaya devam ediyor
Yapay zeka şöyle bir şey çizdi
10 da kilo verdim ama altinda kemikler yoktuortsokul ve 9 full zorbalanma isi sonra 10 da kilo verdikten sonra allahlarini yereindirme isi
testo basip allahlaeini yere indireydun sende10 da kilo verdim ama altinda kemikler yoktu
evet geçiyolarvar mı?