göz altı bölgesi desteği

VeritasVosLiberabit

VeritasVosLiberabit

Iron
Başlıkta belirttigim bolgeyi nasil daha iyi hale getirebiliriz? Görünüşmaksimumlama icin uyku ve vitaminler harici elimden ne gelebilir?

Başlıkta belirttigim bolgeyi nasil daha iyi hale getirebiliriz? Görünüşmaksimumlama icin uyku ve vitaminler harici elimden ne gelebilir?
infra implants ya da filler softmaxx volufilinne dene failo baya cokuk degilse sikinti yok

İnforbital imp ne kadar?
avrupada 10k dolar gibi bisey galiba turkiyede yapan varsa daha ucuzdur tabi

goz altiniz david gandy gibi olmadigi surece onermiyorum uncanny gozukebilir duzgun doktorda yapilmazsa

avrupada 10k dolar gibi bisey galiba turkiyede yapan varsa daha ucuzdur tabi

goz altiniz david gandy gibi olmadigi surece onermiyorum uncanny gozukebilir duzgun doktorda yapilmazsa
Turkiyede 70-80bin tl falan olabilir

Orbital vektörün negatif değilse göz altında kalici problemler olmaz göz alti morluklarını sadece düzenli uyuyarak bile gecirebilirsin

göz altı desteğimi 3 ay hfgh kullanarak geri kazandım artık morluk falan olmuyor

göz altı desteğimi 3 ay hfgh kullanarak geri kazandım artık morluk falan olmuyor
Images 48

Göz altına bununki gibi diyodun morluk falan deil bu

Biraz uyku sorunum var ondan herhalde onu duzeltmem lazim tesekkur ederim tavsiyeler icin

• JFL
Reactions: Deleted member 76305
  • +1
Reactions: Deleted member 80812