hesaplar_banlı
Iron
cevabını bulamadım greycell değilim evet lazım squintleyerek biryere kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
göz altı dediğin moraran kısım ise sakın yapma sadece çene kaş ve zygo bölgesi güvenli yoksa ananın amını görürsün diyeceğim onu da göremezsin kör olursuncevabını bulamadım greycell değilim evet lazım squintleyerek biryere kadar
infra'lara yaramaz göz yuvasının içinde kaslar var orası daha hassas bi bölge hafif bi sertlikte vursan bile hissedersin felaket acı veriyo işe yarasada değmez o acıya bide morarır amkcevabını bulamadım greycell değilim evet lazım squintleyerek biryere kadar
Aynen amkaynen yarar ama çok sert vur
Kaş bölgesi de kırmızı alan diye biliyorumgöz altı dediğin moraran kısım ise sakın yapma sadece çene kaş ve zygo bölgesi güvenli yoksa ananın amını görürsün diyeceğim onu da göremezsin kör olursun
KNK BEN YAPTIM GÖZ ALTIMADA VURDUM ŞUAN BÜYÜDÜ BAYA BİRAZ DAHA YAPARSAM JORDAN BARET OLCAMcevabını bulamadım greycell değilim evet lazım squintleyerek biryere kadar
sik kafalı vurulacak bölge var vurulmayacak bölge var ben çenemdeki kaslara zarar verdim bi ara kendi kendine seyriyodu bilinçsizce yapmayınBonesmashing işe yarıyor. Wolf's Law
Üç beş kişi kendini geliştiremesin diye saklıyorsun şu bilgiyi ne bencil insansın sen lasik kafalı vurulacak bölge var vurulmayacak bölge var ben çenemdeki kaslara zarar verdim bi ara kendi kendine seyriyodu bilinçsizce yapmayın
yapma demedim bilinçsizce yapma dedim bu ne anlama geliyor yaparken dikkat et vuracağın yerleri öğren dan dan vurma anladın mı bi daha anlatayım mı?Üç beş kişi kendini geliştiremesin diye saklıyorsun şu bilgiyi ne bencil insansın sen la