göz altı için bonesmahing iş yapar mı yoksa sadece morarı mı?

hesaplar_banlı

hesaplar_banlı

Iron
cevabını bulamadım greycell değilim evet lazım squintleyerek biryere kadar

göz altı dediğin moraran kısım ise sakın yapma sadece çene kaş ve zygo bölgesi güvenli yoksa ananın amını görürsün diyeceğim onu da göremezsin kör olursun

• +1
Reactions: IBlameMyRamus and hesaplar_banlı
infra'lara yaramaz göz yuvasının içinde kaslar var orası daha hassas bi bölge hafif bi sertlikte vursan bile hissedersin felaket acı veriyo işe yarasada değmez o acıya bide morarır amk

• +1
Reactions: hesaplar_banlı
aynen yarar ama çok sert vur

• JFL
  • WTF
  • +1
Reactions: Peter Steele, oguzk, Black_Pill_Enjoyer1 and 1 other person
göz altına vurulmaz

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Bonesmash yalan beyler ama smash istiyorsanız ben size vurabilirim😏

Goz altina vurma yag enjekte edilir oraya herkes otle yapiyor

göz altı dediğin moraran kısım ise sakın yapma sadece çene kaş ve zygo bölgesi güvenli yoksa ananın amını görürsün diyeceğim onu da göremezsin kör olursun
Kaş bölgesi de kırmızı alan diye biliyorum

KNK BEN YAPTIM GÖZ ALTIMADA VURDUM ŞUAN BÜYÜDÜ BAYA BİRAZ DAHA YAPARSAM JORDAN BARET OLCAM

Bonesmashing işe yarıyor. Wolf's Law

Bonesmashing işe yarıyor. Wolf's Law
sik kafalı vurulacak bölge var vurulmayacak bölge var ben çenemdeki kaslara zarar verdim bi ara kendi kendine seyriyodu bilinçsizce yapmayın

sik kafalı vurulacak bölge var vurulmayacak bölge var ben çenemdeki kaslara zarar verdim bi ara kendi kendine seyriyodu bilinçsizce yapmayın
Üç beş kişi kendini geliştiremesin diye saklıyorsun şu bilgiyi ne bencil insansın sen la

Üç beş kişi kendini geliştiremesin diye saklıyorsun şu bilgiyi ne bencil insansın sen la
yapma demedim bilinçsizce yapma dedim bu ne anlama geliyor yaparken dikkat et vuracağın yerleri öğren dan dan vurma anladın mı bi daha anlatayım mı?

Göz altı neresi knk? Elmacık kemiğine vur, cildinin altındaki sinir hatlarına dikkat et amk. Zarar görürse yüzün felç geçirebilir, riske alma. Gözün için softmaxx yapabilirsin anca (bence). Kaş dermaroll yap, kirpikleri de kıvır.

• +1
Reactions: Ashoimex

Users who are viewing this thread

Back