Göz altı morluğu için serum

haktanın boyu 176 amk ortalıkta 80 dıye dolasıyor herseyı fraud
Haktanin gözleri prey squintmax allahi adam civvan gulseren de aynısı.

Göz altı morlugunun asıl sebebi genetik. İnfraorbitallerin ne kadar iyi gelişmişse göz altın o kadar iyi görünür
Olsun bi tık daha morlukları geçirebilirsem iyi olabilir

Olsun bi tık daha morlukları geçirebilirsem iyi olabilir
Gözünün altında çukur olduğu sürece göz altın biraz koyu görünecek çukur boyutu arttikca koyuluk da artacak infraorbital implant taktirin

fraudlamak ıcın dıyorum tamamen gecmez kı zaten
Olm doğru postu replyle tamamen infra ne kadar iyiyse göz altında morluk o kadar az olur benim infraorbital biraz recessed bende de morluk az var o yüzden

Volufiline daha etkili olur
Göz altı morlugunun asıl sebebi genetik. İnfraorbitallerin ne kadar iyi gelişmişse göz altın o kadar iyi görünür
Yok sadece o değil

Olm doğru postu replyle tamamen infra ne kadar iyiyse göz altında morluk o kadar az olur benim infraorbital biraz recessed bende de morluk az var o yüzden
kanka benim kötüdür o zaman fotoğrafım vardı zaten forumda sen kimsin

bılımsel yonden bılemem tek care fraud

Volufiline daha etkili olur

Yok sadece o değil
Yağ da onemli evet. Yağ yastıkciklarin iyiyse de gözün morarmaz. Chiconun infralari recessed mesela ama yağ yastıkciklari iyi geliştiği için önden göz altı iyi gözüküyor

• JFL
Reactions: Heatmiser
Gözünün altında çukur olduğu sürece göz altın biraz koyu görünecek çukur boyutu arttikca koyuluk da artacak infraorbital implant taktirin
1729175611818
benim sadece şu kırmızıyla işaretlediğim bölgede geçmeyen morluk var genetik sanırım

%5 diyor daha yüksek oran içeren varsa alabilirsin ben %5 içeren krem kullanmıştım etkili olmuştu ama
kullandiginin linki var mi cok az uee var hem onun icin hem de undereye icin kullanmak istiyom

Users who are viewing this thread

Back