drakenryuguji
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Htn göz çevresi.Eksiler infra orbitaller yuvarlamsı 0 supra projeksiyonu,kısa ve high set kaş ve biraz ideal olmayan esrn var artılar downturned yani aşağıya bakan göz pınarı,ideal derece pozitif canthal tilt,kıvrımlı gelişmiş kirpikler,kalın ve pozitif tilted kaş(kaşın artıları eksilerinden daha etkili),son olarakda uee minimal.Nasıl geliştirirsin dostum babanda browridge gelişimi iyiyse sadece zamanını bekle muhtemelen sendede oluşur çok düşük testolu değil isen okadar yani kaşlara minox falan deneyebilirsin uzatabilmek için.Neleri geliştirebilirim? Normalde uee daha az ama fotoda fazla çıkmış.
kızsa stacylite göz çevresi ben böyle gözleri çok seviyorum kızlarda aq erkekse htn cünkü orbitaller gelişmemişkiz misin erkek mi
erkekse sikinti la kadin gibi duruyor da benim eye areaya brutal atiyor yine dekızsa stacylite göz çevresi ben böyle gözleri çok seviyorum kızlarda aq erkekse htn cünkü orbitaller gelişmemiş
guzel knkNeleri geliştirebilirim? Normalde uee daha az ama fotoda fazla çıkmış.
bunun medial canthus niye böyle benimkine benziyo ama göz aynı değil mesleaHtn göz çevresi.Eksiler infra orbitaller yuvarlamsı 0 supra projeksiyonu,kısa ve high set kaş ve biraz ideal olmayan esrn var artılar downturned yani aşağıya bakan göz pınarı,ideal derece pozitif canthal tilt,kıvrımlı gelişmiş kirpikler,kalın ve pozitif tilted kaş(kaşın artıları eksilerinden daha etkili),son olarakda uee minimal.Nasıl geliştirirsin dostum babanda browridge gelişimi iyiyse sadece zamanını bekle muhtemelen sendede oluşur çok düşük testolu değil isen okadar yani kaşlara minox falan deneyebilirsin uzatabilmek için.
senın gozler turanıd hocam gözünün etrafındaki yağ yastıkçıları göz şeklini baya etkiliyor bu çocukta ondan yokbunun medial canthus niye böyle benimkine benziyo ama göz aynı değil meslea
ricecel x currycelim allah yıojsenın gozler turanıd hocam gözünün etrafındaki yağ yastıkçıları göz şeklini baya etkiliyor bu çocukta ondan yok
femboyNeleri geliştirebilirim? Normalde uee daha az ama fotoda fazla çıkmış.
şaşı sanki birazNeleri geliştirebilirim? Normalde uee daha az ama fotoda fazla çıkmış.
fotoğrafı aşağıdan bir açıdan çekmiştim kaşların high set olması o yüzden normalde low set bayağı.Htn göz çevresi.Eksiler infra orbitaller yuvarlamsı 0 supra projeksiyonu,kısa ve high set kaş ve biraz ideal olmayan esrn var artılar downturned yani aşağıya bakan göz pınarı,ideal derece pozitif canthal tilt,kıvrımlı gelişmiş kirpikler,kalın ve pozitif tilted kaş(kaşın artıları eksilerinden daha etkili),son olarakda uee minimal.Nasıl geliştirirsin dostum babanda browridge gelişimi iyiyse sadece zamanını bekle muhtemelen sendede oluşur çok düşük testolu değil isen okadar yani kaşlara minox falan deneyebilirsin uzatabilmek için.
erkekkiz misin erkek mi
kaşlar fotoğrafta çok high set çıkmış normalde low set olduğu için daha maskülen duruyor. yine de kirpikler çok feminenlik katıyor orası doğru.femboy
Bu adamın göz çevresi instadaki bir elemana benziyor çocuğu biliyorsunuzdur her kız ona simpliyordu body kasıyordu
Aynen aq yoksa o adammısın lanemircembkl mi?
yok o adamınki daha iyi gibi. pfl-pfh ratiosu daha yüksekAynen aq yoksa o adammısın lan
Gözleri daha ince ve uzun ve kaşlarıda uzun ama o adamın göz yapısı seninkiyle tıpa tıp aynı kirpiğinden tut canthus tilt açısına kadaryok o adamınki daha iyi gibi. pfl-pfh ratiosu daha yüksek
bu fotoyu 6-7 ay önce reddite rateletmek için çekmiştim ben kaşları falan uzattım biraz.Gözleri daha ince ve uzun ve kaşlarıda uzun ama o adamın göz yapısı seninkiyle tıpa tıp aynı kirpiğinden tut canthus tilt açısına kadar
Aşırı dimorfik gözlere sahipsin dimorfik dediğime bak erkeksi anlamda değil kadınsı gözler kanki baya çekici bence yanlış anlama ama kadın olsan aşık olurdum btw()bu fotoyu 6-7 ay önce reddite rateletmek için çekmiştim ben kaşları falan uzattım biraz.
forumdakiler cinsel yönelimini yeniden değerlendiriyorNeleri geliştirebilirim? Normalde uee daha az ama fotoda fazla çıkmış.
bendeforumdakiler cinsel yönelimini yeniden değerlendiriyor
Erkeksen femboymaxxing yapNeleri geliştirebilirim? Normalde uee daha az ama fotoda fazla çıkmış.
o kadar da değil amkErkeksen femboymaxxing yap
femboymaxxlenmis bile zaten gerek oldugunu dusunmuyorum ekstra bir çabayafemboymaxx tek çözüm
zaten egzantirikl yapılabilecek birseyde yok o ayrı konudabence hsap sahibi kız eye area icin taktik istiyor erkek gibi larp yaparak taktikleri alıp gitcek
gerci yokya sacı kısa gibi belki masc kızda olabilr ben hala supheliyimbence hsap sahibi kız eye area icin taktik istiyor erkek gibi larp yaparak taktikleri alıp gitcek
yakalandım amkbence hsap sahibi kız eye area icin taktik istiyor erkek gibi larp yaparak taktikleri alıp gitcek
ERKEKcinsiyetin ne
ön kameranın biraz yanda olmasından bir de fotoğrafın aşağı açıdan çekilmesinden dolayıdırYüzünün geri kalanıyla beraber sırıtmıyorsa takılacak bir şey değil ama biraz şaşı gibi belki fotodandır
already told u that i am not a woman@Gargantuan it was written in the rules that women cannot be members
takılacak bi sorun yok o zaman king göz bölgen güzel femboymaxxlama sakın şaka yaptıkön kameranın biraz yanda olmasından bir de fotoğrafın aşağı açıdan çekilmesinden dolayıdır