ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Usta mongoloid fold çok sıkıntı olay yaTuranid.
Kaş yapınada bir el atıver kötü duruyor.Beyler sabah kalktığımda ilk başlarda gözüm ilk fotodaki gibi oluyor sonra saat 2-3 gibi düzelmeye başlıyor ikinci gibi oluyor
Minoxidil alırım ya şuanlık daha kötü problemlerim var dudak kemikler burun gibiKaş yapınada bir el atıver kötü duruyor.
Bende öyleyim.Hemde yarı doğu karadenizliyim ama nasıl bir gen geldiyse gözler çekik amkUsta mongoloid fold çok sıkıntı olay ya
Hafif rumluk olabilir sende muhtemelen pontid genlerin de ordan geliyorBende öyleyim.Hemde yarı doğu karadenizliyim ama nasıl bir gen geldiyse gözler çekik amk
Rumluk değil.Rum dediğimiz adam zaten kafkas ve anadolu kırması.Hafif rumluk olabilir sende muhtemelen pontid genlerin de ordan geliyor
Kafkaslik dediğin cecenlik falan miRumluk değil.Rum dediğimiz adam zaten kafkas ve anadolu kırması.
Bende kafkaslık yüksek ama türkilikte var ki gözler çekik
aradaki fark neyBeyler sabah kalktığımda ilk başlarda gözüm ilk fotodaki gibi oluyor sonra saat 2-3 gibi düzelmeye başlıyor ikinci gibi oluyor
dogida orhanla barisaradaki fark ney
orhan benim dostum ztndogida orhanla baris
Ne dediğini bilmiyorum ama bu iki fotoğraftaki tek fark ışıklandırmaBeyler sabah kalktığımda ilk başlarda gözüm ilk fotodaki gibi oluyor sonra saat 2-3 gibi düzelmeye başlıyor ikinci gibi oluyor
aferin orospu evladı aynı fikirdeyizNe dediğini bilmiyorum ama bu iki fotoğraftaki tek fark ışıklandırma
Bende doğu Karadenizliyim benimde çekik ama normalde Karadenizlilerin prey eyes var ve göz üstündeki yağları neredeyse hiç olmuyorBende öyleyim.Hemde yarı doğu karadenizliyim ama nasıl bir gen geldiyse gözler çekik amk
Aynen öyle.Şans işte.Burnum da küçük üstelikBende doğu Karadenizliyim benimde çekik ama normalde Karadenizlilerin prey eyes var ve göz üstündeki yağları neredeyse hiç olmuyor
Burun büyüklüğü hep Karadenizlilerin bagdastiriliyor ama alakası yok amk asıl iç anadolu tirklerinin burnu büyükAynen öyle.Şans işte.Burnum da küçük üst
Büyük burun direk trnin bi sorunu bence trdeki her 3 adamdan 1i keleş burunlu doğuya kaydikca 2 adamdan birine kadar düşüyorBurun büyüklüğü hep Karadenizlilerin bagdastiriliyor ama alakası yok amk asıl iç anadolu tirklerinin burnu büyük
Trabzonluyum projected browridgeim var aq gözler hoodedBende doğu Karadenizliyim benimde çekik ama normalde Karadenizlilerin prey eyes var ve göz üstündeki yağları neredeyse hiç olmuyor