![looksmaxdelisi2006](/data/avatars/l/96/96210.jpg?1727210669)
looksmaxdelisi2006
Banned
Goz rengi değiştirme ameliyati 5 bin ila 15 bin TL arasında imiş. Lens mi daha mantıklı sizce bu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Göz renginle barışGoz rengi değiştirme ameliyati 5 bin ila 15 bin TL arasında imiş. Lens mi daha mantıklı sizce bu mu?
Heves ettim yeşil alasim var marka önerin var mıGöz renginle barış
İyi bir lens markası var miLatanoprost al kullan (tek kapsülü 11 bin dolar)
Lens just4kira veya dimplecolor.com dan alabilirsin maya blue model baya güzelHeves ettim yeşil alasim var marka önerin var mı
ilk defa duyuyorum lan arda sen günde kaç saat orgda takılıyon bide en merak ettiğim şey bukadar şey bilip nası hala evde oturup bilgisayar da oyun oynuyip 31 çekip orga giriyon Yoksa Chad olduğun için ihtiyaç duymuyormusun?Latanoprost al kullan (tek kapsülü 11 bin dolar)
wageslaveliyom ne oyunu amkkk anam sikiliyoilk defa duyuyorum lan arda sen günde kaç saat orgda takılıyon bide en merak ettiğim şey bukadar şey bilip nası hala evde oturup bilgisayar da oyun oynuyip 31 çekip orga giriyon Yoksa Chad olduğun için ihtiyaç duymuyormusun?
Over , Moneymaxx şart oğlum bukadar bilgi ve high iq ile nasıl wageslave e düştünwageslaveliyom ne oyunu amkkk anam sikiliyo
moneymaxx zekadan çok şansa dayalıOver , Moneymaxx şart oğlum bukadar bilgi ve high iq ile nasıl wageslave e düştün
Ne manada , girişimlerin oldumu hiçmoneymaxx zekadan çok şansa dayalı
Haklı, bir de zenginlerin çoğunun ortak noktası bir yer küçükken veya fırsat barındırıyorken oraya ailecek göçüp orda kök salmaları siyaseti ve hile hurdayı da arkana aldıysan işin kolay..moneymaxx zekadan çok şansa dayalı
Bizim için over kısacaHaklı, bir de zenginlerin çoğunun ortak noktası bir yer küçükken veya fırsat barındırıyorken oraya ailecek göçüp orda kök salmaları siyaseti ve hile hurdayı da arkana aldıysan işin kolay..
Öyle işlerde çalıştım ki aylık 2k dolara Türkiyede 9/5 bankacı olmak benim için muhteşem sayılırBizim için over kısaca
lensGoz rengi değiştirme ameliyati 5 bin ila 15 bin TL arasında imiş. Lens mi daha mantıklı sizce bu mu?