Göz ve çevresi hakkında

Eren151

Eren151

Iron
Kaş uzatmak ve göz altı morluklarını geçirmek istiyorum önerebileceğiniz serum, yağ varmı
+Eye area squint hariç nasıl düzelir?

Kaş uzatmak ve göz altı morluklarını geçirmek istiyorum önerebileceğiniz serum, yağ varmı
Eyelash + eyebrowmaxxing (botb de var) healthmax bide squint dediğin gibi

kirpikmax yapma yaparsan hergün kirpiklerini dikleştirmen gerekecek karı gibi onla mı uğraşıcan eye areada bi sikime yaramiyor zaten ben kesiyorum genelde (kirpiğin işlevi gözüne ter toz vb girmesini azaltması için) diyelim uğraşmadın gözünün ctini negatif gösterecek göz altı içinde vitamin alımını iyi tut bazen buz uygulayabilirsin kaş için minoxidil kullanabilirsin boyayabilirsin uee için yüzüne buz tutuyorsan göz kapaklarına tutma orada yağ biriksin hooded durcak biraz daha göz egzersizleri en fazla göz tembelliğini gideriyor göz için yapabileceğin pek birşey yok kontak lens var göz şeklini değiştiremezsin anca uee azaltırsın biraz daha hooded durur

• +1
  • Woah
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, oguzk, starboi. and 1 other person
kirpikmax yapma yaparsan hergün kirpiklerini dikleştirmen gerekecek karı gibi onla mı uğraşıcan eye areada bi sikime yaramiyor zaten ben kesiyorum genelde (kirpiğin işlevi gözüne ter toz vb girmesini azaltması için) diyelim uğraşmadın gözünün ctini negatif gösterecek göz altı içinde vitamin alımını iyi tut bazen buz uygulayabilirsin kaş için minoxidil kullanabilirsin boyayabilirsin uee için yüzüne buz tutuyorsan göz kapaklarına tutma orada yağ biriksin hooded durcak biraz daha göz egzersizleri en fazla göz tembelliğini gideriyor göz için yapabileceğin pek birşey yok kontak lens var göz şeklini değiştiremezsin anca uee azaltırsın biraz daha hooded durur
kirpiklerin kızlar üzerinde etkisi çok yüksek bu arada işede yarıyor canthal tilitide nası negatif gösteriyo anlamadım

Detaylı yorum icin sagol

kirpiklerin kızlar üzerinde etkisi çok yüksek bu arada işede yarıyor canthal tilitide nası negatif gösteriyo anlamadım
Feminen durdugu için olarbilir

kirpik uzun olunca ve dik olmayınca göz kapağının üstünde ( bunu duşunebilirsin bu şekilde bi goruntu oluyor ve arka kismi gozunu eğik gosterdiği için gozun neutral ise nct gibi duruyor benim oyleydi kestim duzeldi surekli kesiyorum ama ufak ufak kesiyom dipten kesmeyinbenim kirpikler birbirine giriyordu kapanaç yaparken ondanda kesiyorum biraz
IMG 20241226 200937 091

Last edited:
kızların üstünde kirpiğin ne gibi bi etkisi olabilir amk kız kirpiklerini övdü diye kızların kirpikten etkilendiğini falan mı sandın yoksa? sadece değişik iltifat etmiş eğer etmişse bunu bende yapıyorum şampuanını falan övüyorum kızın saçların çok güzel gibisinden

kızların üstünde kirpiğin ne gibi bi etkisi olabilir amk kız kirpiklerini övdü diye kızların kirpikten etkilendiğini falan mı sandın yoksa? sadece değişik iltifat etmiş eğer etmişse bunu bende yapıyorum şampuanını falan övüyorum kızın saçların çok güzel gibisinden
daha feminem erkekleri seven kızlar üzerinde etkisi büyük

hangi açıdan baktığınada bağlı o biraz
her açıdan etkili bu dediğim şey eğer kirpiklerini kıvırmıyacaksan uzatmanın bi anlamı yok

her açıdan etkili bu dediğim şey eğer kirpiklerini kıvırmıyacaksan uzatmanın bi anlamı yok
kıvırtman gerekiyo ztn maxlamak için

kirpik uzun olunca ve dik olmayınca göz kapağının üstünde ( bunu duşunebilirsin bu şekilde bi goruntu oluyor ve arka kismi gozunu eğik gosterdiği için gozun neutral ise nct gibi duruyor benim oyleydi kestim duzeldi surekli kesiyorum ama ufak ufak kesiyom dipten kesmeyinbenim kirpikler birbirine giriyordu kapanaç yaparken ondanda kesiyorum biraz View attachment 3381287
Göz ile kaş arası mesafeyi azaltmanın yolu yokmu

kıvırtman gerekiyo ztn maxlamak için
Kanka sen bilgili gibisin. hint yağı diyolar ama birkaç ay sonra döke de biliyomuş kirpikleri, kullanılır mı sence?

Kanka sen bilgili gibisin. hint yağı diyolar ama birkaç ay sonra döke de biliyomuş kirpikleri, kullanılır mı sence?
@maarda gibilerinin yanında biz mal kalıyoz kanki
ona sorsan daha iyi olur

@maarda @Peter Steele

• +1
Reactions: Peter Steele
hint yağı ne alakaymış biberiye yağı minoxidil sür geç

• +1
Reactions: Mehmet Arga
.

Attachments

• Screenshot_20241226-204904~2.png
    Screenshot_20241226-204904~2.png
    366.1 KB · Views: 0
  • Love it
Reactions: Mehmet Arga
Kanka sen bilgili gibisin. hint yağı diyolar ama birkaç ay sonra döke de biliyomuş kirpikleri, kullanılır mı
Ne kullanırsan kullan sonuçlar kalıcı olmayacak ve bi süre sonra geçecek yani kazanımları kaybediceksin,biberiye kullan daha etkili kirpik için

Last edited:
  • +1
Reactions: angrybirds, Mehmet Arga and Eren151
Ne kullanırsan kullan sonuçlar kalıcı olmayacak ve bi süre sonra geçecek yani kazanımları kaybediceksin,biberiye kullan daha etkili kirpik için çok
kaş içinde biberiye olurmu

0 kısma 0 kasma genetik uee çok gözükmüyo yukardan çekince böyle oluyor
yukardan cektigin icin yukari bakiyon ya hani essek sipas
i
Screenshot 20241211 234919 Gallery

kamera ortadayken yana baj yada arka kameradan vi arkadasina cektir

Göz ile kaş arası mesafeyi azaltmanın yolu yokmu
sabahlari yuzune buz tutuyorsan göz kapaklarına tutma iyi bi postür yap ve yastıksız uyu gözlerin derinse zamanla o mesafe azalır kimi zaman azalır kimi zaman buruşuk görünür ama haberin olsun

sabahlari yuzune buz tutuyorsan göz kapaklarına tutma iyi bi postür yap ve yastıksız uyu gözlerin derinse zamanla o mesafe azalır kimi zaman azalır kimi zaman buruşuk görünür ama haberin olsun
Yastiksiz uyumayi ilk deva duydum

Ne kullanırsan kullan sonuçlar kalıcı olmayacak ve bi süre sonra geçecek yani kazanımları kaybediceksin,biberiye kullan daha etkili kirpik için
gozu fena yakiyo

Yastiksiz uyumayi ilk deva duydum
posturun icin onemli knk dogru bi postur öne buyumeni etkileyebilir birçok şeyi etkileyebilir kalin yastik kafanı one eğik bir şekilde tuttuğu için zamanla postürün bozulabiliyor

Göz alti icin serum önerirmisin:feelswat:
volufiline kullan ben 1 aydır kullanıyorum işe yaramaya başladı 5-6 ayda tam sonuç alırsın diyolarda bilmiyorum ne kadar sürer

Minox harici kaş kirpik uzatmak için bi şey kullanmayın etkisi varsa da çok az. Kaşa minox sürdüğünde kirpikte uzuyor öyle bi etkisi var

Minox harici kaş kirpik uzatmak için bi şey kullanmayın etkisi varsa da çok az. Kaşa minox sürdüğünde kirpikte uzuyor öyle bi etkisi var
knk minoxidil bırakınca çıkardığı kıl dökülüyor deniyor saç için bunu yaşadım en iyisi biberiye açıkçası

yastıksız yatarak gözlerin nası yanıyo amk yüzüstü'mü uyuyosun
biberiye yağı kirpiklerine sürdüğün zaman gözünü yakıyor çoğu yağ yakıyor onu dedim

• +1
Reactions: starboi.
Nane yağı minoxtan daha iyi
Ayrıca minox kollajene zarar veriyor

• +1
Reactions: Ashoimex and Dathomirian Zabrak
Göz altı için kafein serum alınırmı

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and starboi.