A
ascendantwill
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bi sik gözükmüyo kardeşim daha iyi açıdan ve iyi ışıkla çekOver mi
Kb reisBi sik gözükmüyo kardeşim daha iyi açıdan ve iyi ışıkla çek
Over mi
Söyler misin sorunlari reisbence gonial angle sorunlarının en küçüğü
Niyerope
Yarra yemiş birwz ama ramus uzun ordan kurtarıyor bı tıkKb reis
Reis başka ne sorunlar var söyler misinYarra yemiş birwz ama ramus uzun ordan kurtarıyor bı tık
Kanka bu fotodan hiç bir sikim göremiyorumReis başka ne sorunlar var söyler misin
Bu rope yazan niye yazdı amk o zamanKanka bu fotodan hiç bir sikim göremiyorum
30% civariyağ oranı kaçtı dızo
dızo simdi demek gerekirse biraz kilo vereblrsin %20 lere düşebilrsin çenen açılır30% civari
Dizo ne la .d bide yaşım 16 kurtarmaz midızo simdi demek gerekirse biraz kilo vereblrsin %20 lere düşebilrsin çenen açılır
ben %25 im çenem fully visible yeni çene kemiğin küçük kafana göre
yaşın büyük gibi dızzo daha o kemik gelişmez ya surgery yaptırcan ya filler yada takmıcan kafaya
25% için örnek gorsel atar misindızo simdi demek gerekirse biraz kilo vereblrsin %20 lere düşebilrsin çenen açılır
yaşın büyük gibi dızzo daha o kemik gelişmez ya surgery yaptırcan ya filler yada takmıcan kafaya
kanziletto şimdi sakalın falan var bu androjen reseptorlerin salmış çayırı demek buda kemik yaşının 18 falan filan üstü filan olduğu anlkamına gelmekteDizo ne la .d bide yaşım 16 kurtarmaz mi
Reis bu side profile + mtn-htn front + 185 boy over mi yoksa denenmeli mi + rpe almayı düşünüyorum kemik yaşım küçükse maxilla gelişir mi -kanziletto şimdi sakalın falan var bu androjen reseptorlerin salmış çayırı demek buda kemik yaşının 18 falan filan üstü filan olduğu anlkamına gelmekte
chewing yapbilrsin hgh testo enjekte ederek kurtarabilir
kasnka 181 boy iyi high ltn olsandaReis bu side profile + mtn-htn front + 185 boy over mi yoksa denenmeli mi + rpe almayı düşünüyorum kemik yaşım küçükse maxilla gelişir mi -
Yani yırtık demi benim omuzlarda geniş birazkasnka 181 boy iyi high ltn olsanda
Yani ne bileyim aga 2 de bir aklıma takılıyor appealim felan var ama hani insan 193 chad görünce dertleniyor kendi okulunda acaba bizde mi sıkıntı var diyeDostum ben kemik isimlerini yapılarını vs bilmiyorum ve sana baktığımda bir sorun göremedim, dışarıdaki insanda görmez. Normal çene aq, önden mtn htnymişsin boyunda 185 amk dert ettiğin şey ne tam olarak? burada rope mope yazanları sikleme shitpost forumu burası ciddi cevap bekleme 2 3 kişi hariç. Omzunda genişmiş. Eğer model olmayacaksan her şeyinin mükemmel olmasını bekleyemezsin. Siktir git sosyalleş hala burada "over mı?? hüü, abi yırttıq de mi" falan yazıyorsun ve akıl aldığın insanlarda anonim nihilistler yarısı bakkala ekmek almaya gitmiyor annesi yapıyor yemeğini.
üstüne daha 16 yaşındasın. sana vereceğim en iyi tavsiye kilo ver sağlıklı beslen ve spor yap, büyüdükçe oturur her şeyin
193 chadde olsan bu sefer 195 ve senden daha yapılı zengin adamı görünce moralin bozulacak yani bunun sınırı yok olduğun halini kabullen ve kendinin en iyisi olmaya çalış, herkes aynı hayatı yaşamıyor. tepe %1 de olmayan herkes intihar mı etsin?Yani ne bileyim aga 2 de bir aklıma takılıyor appealim felan var ama hani insan 193 chad görünce dertleniyor kendi okulunda acaba bizde mi sıkıntı var diye
Tessekur ettim içimde dert etmişti benim misal, bizim salonda 2 10 cm yakışıklı reis var anlamadım bizim salonun ortalaması niye 190 185 küçük hissediyordum vs sayende biraz daha rahatladım193 chadde olsan bu sefer 195 ve senden daha yapılı zengin adamı görünce moralin bozulacak yani bunun sınırı yok olduğun halini kabullen ve kendinin en iyisi olmaya çalış, herkes aynı hayatı yaşamıyor. tepe %1 de olmayan herkes intihar mı etsin?
sende haklısın 16 yaşında neyi dert edinecen ki aq hep işsizlikten boş durmaktan geliyor bunlar.. biraz büyü geçer hepsi olmayan kompleksler yükleme kendineTessekur ettim içimde dert etmişti benim misal, bizim salonda 2 10 cm yakışıklı reis var anlamadım bizim salonun ortalaması niye 190 185 küçük hissediyordum vs sayende biraz daha rahatladım
Maksillan ve infra orbitalin recessed,gonial açın kötü büyük ihtimalle downgrowth var uzun yüzün/çenen var gibi neyse front > 2x sideBu rope yazan niye yazdı amk o zaman
Nasıl anlarım uzun yüz olup olmadığını?Maksillan ve infra orbitalin recessed,gonial açın kötü büyük ihtimalle downgrowth var uzun yüzün/çenen var gibi neyse front > 2x side
Kemik yasiyla ne alakasi var sakalinkanziletto şimdi sakalın falan var bu androjen reseptorlerin salmış çayırı demek buda kemik yaşının 18 falan filan üstü filan olduğu anlkamına gelmekte
chewing yapbilrsin hgh testo enjekte ederek kurtarabilir
Sesim hala kalinlasadi yani cok degil ama Göğüs kılları var ben ergenliğe girer girmez 5 ayda sakal geldi .dKemik yasiyla ne alakasi var sakalin
Tanidigim cocuk var 13 yasinda sakali cikti ondan sonra yinede rahat 5cm uzamistir
Sakal genetikle alakami ama mesela sesin 12 yasinda kalinlastiysa ve simdi yasin 16 diyelim platlar büyük ihtimal kapanmisdir
Bilader redpill niye aşılıyon çocuğa aq daha 16mış bırak potansiyeli ne ise varsın ona. Bunu post sahibi için diyorum soru sorarak bi sik tavsiye alamazsın, git zaten olan threadlerde her şey var ordan öğrenirsinDostum ben kemik isimlerini yapılarını vs bilmiyorum ve sana baktığımda bir sorun göremedim, dışarıdaki insanda görmez. Normal çene aq, önden mtn htnymişsin boyunda 185 amk dert ettiğin şey ne tam olarak? burada rope mope yazanları sikleme shitpost forumu burası ciddi cevap bekleme 2 3 kişi hariç. Omzunda genişmiş. Eğer model olmayacaksan her şeyinin mükemmel olmasını bekleyemezsin. Siktir git sosyalleş hala burada "over mı?? hüü, abi yırttıq de mi" falan yazıyorsun ve akıl aldığın insanlarda anonim nihilistler yarısı bakkala ekmek almaya gitmiyor annesi yapıyor yemeğini.
üstüne daha 16 yaşındasın. sana vereceğim en iyi tavsiye kilo ver sağlıklı beslen ve spor yap, büyüdükçe oturur her şeyin
ne redpilli aq "potansiyeli ne ise varsın ona" bundan farklı bir şey söylemedimBilader redpill niye aşılıyon çocuğa aq daha 16mış bırak potansiyeli ne ise varsın ona. Bunu post sahibi için diyorum soru sorarak bi sik tavsiye alamazsın, git zaten olan threadlerde her şey var ordan öğrenirsin
çene ucun uzun mu yada genel olarak yüzün uzun muNasıl anlarım uzun yüz olup olmadığını?
SikilmişKb reis
Ben 15im fully visible hayat bittidızo simdi demek gerekirse biraz kilo vereblrsin %20 lere düşebilrsin çenen açılır