Gonionlarıma nolmus?

chadwers

chadwers

Bronze
Amınagpyum gecen skolyoz icin tomografi cektirdim tomografide gonionlarim straight-outward arasi benim gonionlar neden inward duruyor amK? Suan bodyfatim %17-18 oldugu icin olabilir mi?? Hic lean olmadim bilmiyorum

Türkçe konuş engelli orospu çocu :feelskek:

• Ugh..
Reactions: menas
Amınagpyum gecen skolyoz icin tomografi cektirdim tomografide gonionlarim straight-outward arasi benim gonionlar neden inward duruyor amK? Suan bodyfatim %17-18 oldugu icin olabilir mi?? Hic lean olmadim bilmiyorum
starvemaxxing yap bi gozlemle kanki

starvemaxxing yap bi gozlemle kanki
kemik gelismimi kotu etkıler yav duzgunce yag yakmaya calissami bilmiyom zaten htn oldugum ıcın yag yakasimda gelmıo hali hazirda slayleyebiliyoken ekstra ugrasasım gelmıo

sol tarafla çiğnemeyi unutma

kemik gelismimi kotu etkıler yav duzgunce yag yakmaya calissami bilmiyom zaten htn oldugum ıcın yag yakasimda gelmıo hali hazirda slayleyebiliyoken ekstra ugrasasım gelmıo
yağ oranın %17-18 ise kemik gelişimi için kötü zaten max 15 olması lazım en iyi testo için çok azda kötü 15 ideal

git kafanı taşla ez.

o nası oluyor hangi araştırmadan gördün ayıptır sorması :Comfy:
knk yağ oranı fazlalaştıkça östrojen üretimi de artıyor 15ten sonrası sıkıntı tabi 16-17 yine sorunsuzda 15 olması daha iyi

• +1

git kafanı taşla ez.

o nası oluyor hangi araştırmadan gördün ayıptır sorması :Comfy:
doğru söylüyor kanka obez isen over for test ve eğer over for test ise over for bones too babe

• Hmm...
  • +1
Reactions: menas and Deleted member 105833
doğru söylüyor kanka obez isen over for test ve eğer over for test ise over for bones too babe
Testosu düşük olup bonemassi ideal elmacıkları vs iyi prettyboy olamıyor mu

Testosu düşük olup bonemassi ideal elmacıkları vs iyi prettyboy olamıyor mu
Björn Andrésen gibi mi? Bu arada altın oran herşeydir, hardmax ile toparlaması çok ince ayar istiyor. Björn'de olduğu gibi altın oranı tutturabilirsen yüzünde ki diğer kusurları farketmezler bile..

Attachments

• 00.jpg
    00.jpg
    71 KB · Views: 17
  • +1
Reactions: Deleted member 105833
Björn Andrésen gibi mi? Bu arada altın oran herşeydir, hardmax ile toparlaması çok ince ayar istiyor. Björn'de olduğu gibi altın oranı tutturabilirsen yüzünde ki diğer kusurları farketmezler bile..
Evet bak bu iyi işte hep testomaxx konusuyoz da low t olup prettyboy olan çok örnek var

Evet bak bu iyi işte hep testomaxx konusuyoz da low t olup prettyboy olan çok örnek var
Aynen öyle, önemli olan kaş göz burun arasında ki o ince mesafeyi ayarlayabilmek (doğuştan bi altyapın yoksa estetikle bile çok zor) ,yan profilmiş, maksillaymış, hunter eye'mış hepsi hikaye oluyor o zaman

• +1
Reactions: Deleted member 105833
Aynen öyle, önemli olan kaş göz burun arasında ki o ince mesafeyi ayarlayabilmek (doğuştan bi altyapın yoksa estetikle bile çok zor) ,yan profilmiş, maksillaymış, hunter eye'mış hepsi hikaye oluyor o zaman
Lifefuel for me

• +1
Reactions: Deleted member 92197
%17 ve obez? hmm
knk yağ oranı fazlalaştıkça östrojen üretimi de artıyor 15ten sonrası sıkıntı tabi 16-17 yine sorunsuzda 15 olması daha iyi
düşük oluncada azalıyor bi miktar özellikle maintanance kalori ihtiyacından az yiyorsan
ayrıca bence %20 ye kadar sıkıntı olmaz sağlıklı insanlarda

• +1
Reactions: cornerd nerd, Zagro and Deleted member 100697
%17 ve obez? hmm

düşük oluncada azalıyor bi miktar özellikle maintanance kalori ihtiyacından az yiyorsan
ayrıca bence %20 ye kadar sıkıntı olmaz sağlıklı insanlarda
7-8 oranındayken testoyu dışardan almıyorsan zaten hormon üretilmez dereceye gelir o kadar azalır en iyisi-15
%20deyken baya bi bloated olursun onun için gerek yok

%17-18 o kadarda yuksek bi yag orani degilki bulktayim suanda o yuzden yukseldi bu kadar normalde 13-15 arasi takiliyodum

• +1