gorunus

Peter Steele

Peter Steele

Eat Clen, Tren Hard
sadece karilar icin onemli degil deger gormek icin
Hatirlatma yapauim dedim bos bos water yazmayin

Cok kari isteyen var kari icin yasauan var cokzor biside degil

keske female gaze suratım olsa tüm erkekler bana top dese ama kızlarda bana bir haliyle yansa aq ben kız ıcın yapıyorum bu sporu kız aq incelim ben incel incel incel yoo incelmeyeceğim you can always be thinner look better buarada enes karduya atsız kavgasında elemanzelvadre galip gelmiştir ve doğu psl god olmayı bırakıp low true adam lite denilen skalaya yükselmiştir

Attachments

• IMG_7876.jpeg
    IMG_7876.jpeg
    16.3 KB · Views: 0
  • IMG_7874.jpeg
    IMG_7874.jpeg
    33.7 KB · Views: 0
  • IMG_7873.jpeg
    IMG_7873.jpeg
    26.7 KB · Views: 0
  • IMG_7875.jpeg
    IMG_7875.jpeg
    23.7 KB · Views: 0
keske female gaze suratım olsa tüm erkekler bana top dese ama kızlarda bana bir haliyle yansa aq ben kız ıcın yapıyorum bu sporu kız aq incelim ben incel incel incel yoo incelmeyeceğim you can always be thinner look better buarada enes karduya atsız kavgasında elemanzelvadre galip gelmiştir ve doğu psl god olmayı bırakıp low true adam lite denilen skalaya yükselmiştir
elemanzelvadre sendromu belirtileri

• Woah
  • JFL
Reactions: Peter Steele and elemanzelvadre
sadece karilar icin onemli degil deger gormek icin
Hatirlatma yapauim dedim bos bos water yazmayin
dostoyevskıysen sorum olcak en ıyı cılt bakımından sen anlıyon

• +1
Reactions: Peter Steele
dogu kim amk

suan htn olabilirim ama zayıflayınca chadlite olacagım :p

• JFL
Reactions: Deleted member 57016 and Deleted member 92925
dostoyevskıysen sorum olcak en ıyı cılt bakımından sen anlıyon
SOR
MAL MAL SORULAR SORMA BEN NAKIS ACIMI DEGISTIRDIM CILDE KARSI HER SEY YEDIGIN ILE ALAKALI IZLER VE SIVILCELER VARDI 2 AYDA GECIRDIM TRET+DUZGUN BESLENMEYLE

SOR
MAL MAL SORULAR SORMA BEN NAKIS ACIMI DEGISTIRDIM CILDE KARSI HER SEY YEDIGIN ILE ALAKALI IZLER VE SIVILCELER VARDI 2 AYDA GECIRDIM TRET+DUZGUN BESLENMEYLE
izler nasil beslenmeyle geciyor amk yillardir kirmiziliktan ve izlerden kurtulamadim hic dusunmuyorum beslenmeyle gececegini

• +1
izler nasil beslenmeyle geciyor amk yillardir kirmiziliktan ve izlerden kurtulamadim hic dusunmuyorum beslenmeyle gececegini
KIRMIZILIGA PIE POST ERECTION ERYTHEMA DERIZ BUNLAR GENELDE ZAMANLA GECER AMA DELIK CUKUR IZLERI KAPATICI ILE FRAUDLUYOM
PIE HEM ZAMAN HEM BESLENMEYLE GECIYOR DAIRYI AZALTTIM GECTJ

Güneylilerin ( Türkiyede akdeniz) %85 i süt ürünlerine alerjiktir, süt ürünlerini kesmediyseniz ve guneyliyseniz no-dairy diet deneyin derim

KIRMIZILIGA PIE POST ERECTION ERYTHEMA DERIZ BUNLAR GENELDE ZAMANLA GECER AMA DELIK CUKUR IZLERI KAPATICI ILE FRAUDLUYOM
PIE HEM ZAMAN HEM BESLENMEYLE GECIYOR DAIRYI AZALTTIM GECTJ
burnum ve etrafindaki bolge bu fotografa cok benziyor ama benimki bundan daha da kirmizi. her aynaya baktigimda ropelayasim geliyor kirmizilik ve ustune buyuk pore'lar kendimden igrendiriyor..
7psq4alows061

• +1
burnum ve etrafindaki bolge bu fotografa cok benziyor ama benimki bundan daha da kirmizi. her aynaya baktigimda ropelayasim geliyor kirmizilik ve ustune buyuk pore'lar kendimden igrendiriyor..View attachment 3273617
Yanlarda kirmizilik var ise muhtemelen seboreik dermatit egzamadir bi cildiyeye görün derim büyük poreları silikon bazli fondoten ile fraudlayabilirsin ( Türkiyede farkedilirsen over) Hidrokortizon iyi gelebilir egzama ve kirmiziliga bendede vardi gecti+ hidrokortizon burunun siskinligini falan aliyor

Burnunun yanları yağlı mı?

Yanlarda kirmizilik var ise muhtemelen seboreik dermatit egzamadir bi cildiyeye görün derim büyük poreları silikon bazli fondoten ile fraudlayabilirsin ( Türkiyede farkedilirsen over) Hidrokortizon iyi gelebilir egzama ve kirmiziliga bendede vardi gecti+ hidrokortizon burunun siskinligini falan aliyor
cildiyeye gittim clozaril diye bir krem verdi ama cildimi kurutmaktan baska bir sike yaramadi. Trdeki cildiyelerin de cok bir sey bildigini sanmiyorum odaya girdim hemen ben ayaktayken 5 saniye yuzume bakti krem verdi yolladi. tavsiyelerini dikkate alacagim

Muhtemelen seboreik dermatit yani egzama egzama beslenmenle alakali, glutenli gidalar ve asiri islenmis carblari kes

cildiyeye gittim clozaril diye bir krem verdi ama cildimi kurutmaktan baska bir sike yaramadi. Trdeki cildiyelerin de cok bir sey bildigini sanmiyorum odaya girdim hemen ben ayaktayken 5 saniye yuzume bakti krem verdi yolladi. tavsiyelerini dikkate alacagim
Clozaril Benzoxin veya clindoxyl gibi antibiyotikli ve benzoil peroksitli bi krem baya otistikmis doktor Hidrokortizonlu krem(locoderm vb.) yazmasi gerek En iyisi sehrindeki özel hastaneye git cildiyeye

Muhtemelen seboreik dermatit yani egzama egzama beslenmenle alakali, glutenli gidalar ve asiri islenmis carblari kes
discordun falan var mi fotografimi atayim sana

• +1
discordun falan var mi fotografimi atayim sana
Discord kapandi ve kullanmiyorum Bence hic gerek yok foto atmana cok istiyosan pmden at burdan
Ben anladim durumunu Saçda kepek oluyo mu mevsim degisimlerinde?

Discord kapandi ve kullanmiyorum Bence hic gerek yok foto atmana cok istiyosan pmden at burdan
Ben anladim durumunu Saçda kepek oluyo mu mevsim degisimlerinde?
pm attim.

SOR
gözenekler peki

• +1
Gozenekler kapi degil acilip kapanmaz matlastiran bir nemlendirici+Fondoten silikon bszli
fondeoten bellı oluyor ve kokusu var kucukler baya hemde

@Peter Steele nabiyonla gotumrocher
yuzum paril paril oluyo sabah nemlendirici+gunes kremi surup cikinca tret de kullaniyom matlastirici gunes kremi yada nemlendirici mi alayim? hangisini alayim is gorur diyosan da