GOTOVO JE ZA NAS DIGITALCE BALKANCELS GTFIH

Rxna

Rxna

SLAV BVLLs ONLY
Gotovi smo digitalni nomadi, nema privatnosti cooked smo bar zivimo u zemljana gde cybercriminal ne postoji

@jockidc120610 @VohnnyBoy @Lonenely sigma @InanimatePragmatist @FlotPSL @hopecel

• +1
  • JFL
Reactions: Lonenely sigma, VohnnyBoy, InanimatePragmatist and 1 other person
Gotovi smo digitalni nomadi, nema privatnosti cooked smo bar zivimo u zemljana gde cybercriminal ne postoji

@jockidc120610 @VohnnyBoy @Lonenely sigma @InanimatePragmatist @FlotPSL @hopecel
Da

• +1
Reactions: Rxna

Odakle je lonely sigma

• JFL
  • +1
Reactions: Rxna and Lonenely sigma

aštar šeran nás zachrání

• +1
I understood some of it

• +1
Reactions: Rxna and ahavik
  • +1
Reactions: Rxna and ahavik
Au ti si OG vidim
Jel si ista uspeo?
U kom smislu hahah, zivot je solidan sada cak sam i imao legit glowup, ali da, na orgu sam pre nego sto je bilo popularno

(Ne hvalim se time bkv je incel forum al dbr)

• +1
Reactions: Rxna and FlotPSL
U kom smislu hahah, zivot je solidan sada cak sam i imao legit glowup, ali da, na orgu sam pre nego sto je bilo popularno
Jel ti glowup tipa bio softmax ili?

• +1
Jel ti glowup tipa bio softmax ili?
Pa da, msm nemam pare za operacije i to, moj glavni strenght je fenotip i boja ociju i kose a sad sam pocrneo malo + sam ukrao neke kreme od keve koje mi zacrvene jagodice, msm ono nisam neki slayer slayera al imam svoj niche

• Woah
  • JFL
  • +1
  • JFL
Pa da, msm nemam pare za operacije i to, moj glavni strenght je fenotip i boja ociju i kose a sad sam pocrneo malo + sam ukrao neke kreme od keve koje mi zacrvene jagodice, msm ono nisam neki slayer slayera al imam svoj niche
Super
Moram da skinem smrdljive bubuljice i da popravim sjebanu kozu
Vrv cu uraditi fat grafting ili tako nesto
Idealno bi bilo bimax i lefort 2 sa jos nekim implantima i korekcijama

• Love it
  • JFL
Super
Leftort 10 sa rebirtom sa strane, buraz koliko para tebi treba za to, moraces da radis u gradskom prevozu 4 zivota kako bi zaradio za ovo

• JFL
Reactions: Lonenely sigma, FlotPSL and Wexilarious
Super
nema nista od toga sa srpskom platom, najbolje je da kupis onaj eliksir za bradu. I onako ovde se ribe vise loze na bradu nego jawline lmao

• JFL
Reactions: FlotPSL and Rxna
nema nista od toga sa srpskom platom, najbolje je da kupis onaj eliksir za bradu. I onako ovde se ribe vise loze na bradu nego jawline lmao
bukvalno samo buz i brada i lagan si ako si 180+

• +1
Reactions: VohnnyBoy
A ako uradim to u turskoj?

• +1
Reactions: VohnnyBoy and Rxna
Jeftinije je malo brate ali i dalje jako mnogo @Lonenely sigma aj ti mu reci ja nisam dobar sa brojevima

• +1
Reactions: Lonenely sigma
@Lonenely sigma ti si moj brat

• +1
Reactions: Lonenely sigma and Rxna
turska je rizicna za sve osim za presadjivanje kose. Hardmax iskljucivo na zapadu da radis ako budes skupio pare

• +1
@Lonenely sigma ti si moj brat
Jeftinije je malo brate ali i dalje jako mnogo @Lonenely sigma aj ti mu reci ja nisam dobar sa brojevima
Zavisi kod koga ides i sta radis.

Ja se razumem u cene osteotomija i implanta, jer je to ono sto zelim.

Npr onaj Giant Implants je najbolji kojeg imamo i kod njega sto vise procedura nagomilas odjednom to je svaka individualno jeftinija, sto ima smisla.

Al da sto @EliasDePoop kaze nema od toga nista sa nasom platom, operacije kod njega + rhino + hairline lowering bi me ispali 50 soma evra

• +1
Zavisi kod koga ides i sta radis.

Ja se razumem u cene osteotomija i implanta, jer je to ono sto zelim.

Npr onaj Giant Implants je najbolji kojeg imamo i kod njega sto vise procedura nagomilas odjednom to je svaka individualno jeftinija, sto ima smisla.

Al da sto @EliasDePoop kaze nema od toga nista sa nasom platom, operacije kod njega + rhino + hairline lowering bi me ispali 50 soma evra
Mora da moneymaxxuje nekako jbg

• So Sad
  • +1
Reactions: FlotPSL and Lonenely sigma
Mora da moneymaxxuje nekako jbg
Tragicno je jer kad bih uspeo da zaradim za operacije i kad bih ascendovao mogao bih sa svojom inteligencijom da zaradim bas puno para, moj zivot bi bio ne linearan nego eksponencijalan samo kad bih uspeo da prebacim to prvu granicu koja me razdvaja od para za operacije

• +1
momci treba da se gasermaxujete i odma ce krenu kuje na vas

• +1
  • JFL
Reactions: FlotPSL, Rxna and Lonenely sigma
Au jebote kako tolko
Pa jbg msm mozes za 15% te cene da uradis sve u Narodnoj Republici Kurcosjebaniji ali ako hoces da ispadne kako treba moras da platis vise

• +1
  • Woah
Reactions: VohnnyBoy, FlotPSL and Rxna
Pa jbg msm mozes za 15% te cene da uradis sve u Narodnoj Republici Kurcosjebaniji ali ako hoces da ispadne kako treba moras da platis vise
Mislio sam da giant implants manje kosta
Gde mu vidis cene u opste?

• +1
  • JFL
Reactions: VohnnyBoy, Lonenely sigma and FlotPSL
Mislio sam da giant implants manje kosta
Gde mu vidis cene u opste?
Objavljuje za pojedine procedure, ima profil na orgu a i par ljudi je leakovalo, msm njegov deo bi me ispao oko 30 soma ali kod hairline lowering i rhino ne zelim da se zajebem na losem mestu + par hiljada da ne spucam bas sve na operacije te dodje oko 50 soma

• +1
momci treba da se gasermaxujete i odma ce krenu kuje na vas
I pullujes gadne kurve koje duvaju i imaju kilo sminke i bodycount 200

• +1
Reactions: FlotPSL
  • +1
  • JFL
Objavljuje za pojedine procedure, ima profil na orgu a i par ljudi je leakovalo, msm njegov deo bi me ispao oko 30 soma ali kod hairline lowering i rhino ne zelim da se zajebem na losem mestu + par hiljada da ne spucam bas sve na operacije te dodje oko 50 soma
Pa pitaj ga sine i salji mu sliku

• +1
Reactions: Lonenely sigma and Rxna
@EliasDePoop sto ti je muka

• JFL
Pa pitaj ga sine i salji mu sliku
Jesam vec, dopisivao sam se sa njim na instagramu, bkv sam ga pratio na pravom nalogu, mega NT
Jel bio geomaxxovo ikad??
Ne, msm da je to ultra krindz, zamisli setas ulicama Papue Nove Gvineje (ako imaju ulice tamo uopste?) sa plavim ocima bkv svi znaju zasto si tamo, ili Japan jos gore, svi znaju zasto belci idu tamo

• +1

Users who are viewing this thread

• Cofee
Back