D
Deleted member 94360
Iron
gozumun biraz daha genis cekik olmasini istiyorum goz kapaklarindan falan yanlara cekistirip masaj yapmak falan ise yaramaz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Başını yarargozumun biraz daha genis cekik olmasini istiyorum goz kapaklarindan falan yanlara cekistirip masaj yapmak falan ise yaramaz mi
Medial canthus çekmeyi diosan hiç bir sike yaramıyorgozumun biraz daha genis cekik olmasini istiyorum goz kapaklarindan falan yanlara cekistirip masaj yapmak falan ise yaramaz mi
lateral canthusMedial canthus çekmeyi diosan hiç bir sike yaramıyor
masaj işe yarıyor ama düzenli ve disiplinli şekilde, masajın işe yarama ihtimalı çok çok az. işe yaraması için disiplinli şekilde devam etmen gerekiyor buda adamı yorar, her sabah kalktığında yüzüne ya buz sürcen yada soğuk suya kafanı daldırcan, serum sürüp 5-10dk yüzünü gerecen. gün içinde her tuvalletten çıkmadan önce 2-3dk yüzünü suyla gerecen. yatmadan önce serum sürüp gerecen. adamı sikiyor. ben 78 kgden leanmaxx yapıp 70 civarına düştüm, yüz yogası yaptığım için yüzüm düşmedi. disiplinli yaparsan işe yarıyor dostum. gözlerinin çekik olması için dolgu da bir seçenek, yüzünü gererek dolgu yapabilirsingozumun biraz daha genis cekik olmasini istiyorum goz kapaklarindan falan yanlara cekistirip masaj yapmak falan ise yaramaz mi
eyvallah kral gozleri kısmakta ise yarar mi pekimasaj işe yarıyor ama düzenli ve disiplinli şekilde, masajın işe yarama ihtimalı çok çok az. işe yaraması için disiplinli şekilde devam etmen gerekiyor buda adamı yorar, her sabah kalktığında yüzüne ya buz sürcen yada soğuk suya kafanı daldırcan, serum sürüp 5-10dk yüzünü gerecen. gün içinde her tuvalletten çıkmadan önce 2-3dk yüzünü suyla gerecen. yatmadan önce serum sürüp gerecen. adamı sikiyor. ben 78 kgden leanmaxx yapıp 70 civarına düştüm, yüz yogası yaptığım için yüzüm düşmedi. disiplinli yaparsan işe yarıyor dostum. gözlerinin çekik olması için dolgu da bir seçenek, yüzünü gererek dolgu yapabilirsin
gözünü kısmadan doğal bir şekilde atarmısın, birde kısarak at.eyvallah kral gozleri kısmakta ise yarar mi peki