![angrybirds](/data/avatars/l/100/100697.jpg?1739132542)
angrybirds
Sma Vurgunu
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evet aşağıdaki bendim:Sen çok farklısın eşşek hiçbir konu hakkında bilgin yok sikik sokuk tavsiyeler yazıyorsun
Tecavüz mağduru özgüvensiz klavye delikanlısı piçEvet aşağıdaki bendim:
![]()
BEN OROSPU EVLADI TOPOŞ BİR İBNEYİM.
Forumda kendime bakmadan insanlara küfürler hakaretler ettim. Çok pişmanım.
BEN OROSPU EVLADI TOPOŞ BİR İBNEYİM.Tecavüz mağduru özgüvensiz klavye delikanlısı piç
Lan oğlum zorla söylettirdiler amk hallettim delirtme harbi sikecem seni çok fena taktım sanaBEN OROSPU EVLADI TOPOŞ BİR İBNEYİM.
Forumda kendime bakmadan insanlara küfürler hakaretler ettim. Çok pişmanım.
fazla konuşma 2. threadini actiririm sana burdaTecavüz mağduru özgüvensiz klavye delikanlısı piç
Kes lan capperfazla konuşma 2. threadini actiririm sana burda
utan lan orospu cocugu foruma geldin tum forum uyelerini etiketleyip ozur diledin ve topos bir IBNE oldugunu kabul ettin bir daha ve daha kotusunu yapmadan sana siktir git bu forumdan orospu cocugu birth defect seniLan oğlum zorla söylettirdiler amk hallettim delirtme harbi sikecem seni çok fena taktım sana
10 icraatinden 9 u yalan 1 i şüpheli BAĞIRTMA AMKutan lan orospu cocugu foruma geldin tum forum uyelerini etiketleyip ozur diledin ve topos bir IBNE oldugunu kabul ettin bir daha ve daha kotusunu yapmadan sana siktir git bu forumdan orospu cocugu birth defect seni
nerde yasion sen oglus10 icraatinden 9 u yalan 1 i şüpheli BAĞIRTMA AMK
Bunu söyleyecek kadar mal mıyım sence BAĞIRTMA AMKnerde yasion sen oglus
bununla konusurken fotodaki gibi bjseyle konustugunu hayal edince cok komik oluyonerde yasion sen oglus
Afferin hafiften adam olmaya başlıyorsun oğlumAtat ortamı serttir
telegram gelAtat ortamı serttir
Taşşak geöiyorum amına koyduğumun salağı müge anlı ceset falan anladıns enAfferin hafiften adam olmaya başlıyorsun oğlum
Oğlum senin Tiktoku buldum dikkat et o eylemi gerçekleştirmeyeyim adam ol sikerler seniTaşşak geöiyorum amına koyduğumun salağı müge anlı ceset falan anladıns en
Fazla dolanma benim oldugum threadlerdeOğlum senin Tiktoku buldum dikkat et o eylemi gerçekleştirmeyeyim adam ol sikerler seni
Olm dur bi 31 çekemedim senin yüzünden amkOğlum senin Tiktoku buldum dikkat et o eylemi gerçekleştirmeyeyim adam ol sikerler seni
Babanın ahırı mı bu site lan eşşekFazla dolanma benim oldugum threadlerde
GezmiyecenBabanın ahırı mı bu site lan eşşek
Git Tiktoktan bulduğun SSÇ screenshootunu at steroid vurdum esrar içtim diye kolpalar sık bro inanır enayilerGezmiyecen
birlikte yapariz guzelimGit Tiktoktan bulduğun SSÇ screenshootunu at steroid vurdum esrar içtim diye kolpalar sık bro inanır enayiler
Hayatını mahvetmem birine mesajıma bakarGit Tiktoktan bulduğun SSÇ screenshootunu at steroid vurdum esrar içtim diye kolpalar sık bro inanır enayiler
cc diyosunAtat ortamı serttir
bu engellinin açtıgı threadlere felan cevap vermeyin kendine konuşsun aptal orospu çocuğuHayatını mahvetmem birine mesajıma bakar
Siktir git aptal orospu çocuğu foruma kuran kursundan gizlice bağlanıyorbu engellinin açtıgı threadlere felan cevap vermeyin kendine konuşsun aptal orospu çocuğu
20 yaşına gelmiş hala Tiktok kaydırıp götten sikilsem yan profilim düzelir mi diye geziyorSiktir git aptal orospu çocuğu foruma kuran kursundan gizlice bağlanıyor