GRIZZONE LABS

Peter Steele

Peter Steele

Mistral
grizzone sarms satmaya baslicakmis +18 sart falan diyoda onu kontrol edemezler dostlar grizzone saglam marka severiz presinide tozunuda
Ilk bi salin kobay fareleri kullansin sonra girin siz SARMslar pct gerektirmez 18 alti kullansanizda bi sikim olmaz SR9009 cekmeye hazir olun
Barem fiyatlar 2150 civari (en dusuk) olur maxda 4 k olur
Bi bekleyin ama 10 gune cikcakmis ilk 1 ay kobay farwleri kullanip peptid turkiyeye testlerini atsinlar sonra bizde gireriz dostlar seviliyosunuz bb

• +1
  • Woah
Reactions: Ashoimex, menas and elemanzelvadre
@elemanzelvadre @Angutoid @toprak @maarda @menas @nmn14 @ogrepilled @szolliontaraelis @Dathomirian Zabrak
Toplanin gymceller ok.

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Kanka O sryi kim niye oneriyo birisi biologi kitabi atmisti onunla ilgili foruma

• +1
Reactions: Peter Steele
Sahte mi olur sizce ürunler nasi olcak acaba merak ettim ha

Sr bencede cok iyi bu arada en etkili ve guvenli sarms olabilir
Sarms diyincede gidip gotu boklu mk almayin insallah kaliteli urunler cikar

• +1
Baba grizzone severiz ins sahte urun falan satmaya kalkmazlar oyle bisi yaparlarsa bida almam antepfistikli protein tozu

• +1
Ben sarm almam seni bilmemde

• Hmm...
  • +1
SR9009 low inhib yapiyomus ayrica

Lipo hali gelse keşke sr9009 un oral yolla alininca emilimi baya dusuyor ins normal gelir guveniyoruz grizzone a

Ya amk efedrin falan getircekler heralde:lul: eczanedende alirim ki Sarms getirin lan

grizzone sarms satmaya baslicakmis +18 sart falan diyoda onu kontrol edemezler dostlar grizzone saglam marka severiz presinide tozunuda
Ilk bi salin kobay fareleri kullansin sonra girin siz SARMslar pct gerektirmez 18 alti kullansanizda bi sikim olmaz SR9009 cekmeye hazir olun
Bi bekleyin ama 10 gune cikcakmis ilk 1 ay kobay farwleri kullanip peptid turkiyeye testlerini atsinlar sonra bizde gireriz dostlar seviliyosunuz bb
WPC70 SATAN MARKADAN DÜZGÜN ÜRÜN GELİRMİ BİLEMİYORUM

• Hmm...
Last edited:
  • Hmm...
Ben bilmem baba ama onur pehlivanı severim umarım düzgün birieyler çıkar
timsahöldüren23
Alla alla kim lan bu

• Hmm...
Reactions: menas
Efedrin gelecek Pump + ödem atıcı gelecek Odaklanma + Eklem ağrısı azaltıcı birşey gelecek
Kemik sağlığı + Glutatyon üretimini arttıran birşey gelecek birde tamamen ekleme yönelik birşey gelecek hareketlilik falan bunları paylaştılar

Last edited:
  • +1
Onur pehlivan herhangi bir üniversite diploması olmadan ürünlerin biyolojik tasarımını ben yapıyorum falan diyordu tiktokta üniversite okuyan bi eleman patlatmısti onu sonra konuyu falan çevirdi pek guvenemedim

• JFL
Reactions: Peter Steele and menas
bok gibi bir şey olur türk markası sarm mı kullanılır. + sarm direkt kullanılmaz bence para israfı

• +1
noxylabs calisiyo
Denedin mi? Kan testi verdin mi denediğin süreç boyunca?

Chemyo olmadığı sürece sarms sikeseler kullanmam. En azından enantat alınca içinde sadece testo oluyor.

Denedin mi? Kan testi verdin mi denediğin süreç boyunca?

Chemyo olmadığı sürece sarms sikeseler kullanmam. En azından enantat alınca içinde sadece testo oluyor.
Evet denedim kan testi verdim? 8 haftalık mk677 rad140 kürü yaptım. Bir daha da kullanmam parasına göre etkisi güzel değil mantıksız yani

Evet denedim kan testi verdim? 8 haftalık mk677 rad140 kürü yaptım. Bir daha da kullanmam parasına göre etkisi güzel değil mantıksız yani
biyolojik silah gibi isimleri var bunları kullanan adamın aklını skm

• JFL
Reactions: sanktWiecz and maarda
Kütay Yanık kürü

• JFL
Reactions: Peter Steele and maarda

Users who are viewing this thread

Back