Dathomirian Zabrak
Mistral
Nivea sun kullanmayın sakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Almanyada toplatılıyomuş bilmiyomniye
türkler kullansın mı agaNivea sun kullanmayın sakın
Amk kötü işte sikecemAlmanyada toplatılıyo diye niye kullanmayalım amk
Amk kötü işte sikecem
sen kürtsün kendine gelView attachment 3814811
BU ADAM GİBİ OLMAK İÇİN GÜNEŞ KREMİ SÜRMEM Mİ LAZIM
Zazayım tamam mı canım benim zazalar da yunanları atinanın gecekondularına kadar mogluyorsen kürtsün kendine gel
ben greek godum susZazayım tamam mı canım benim zazalar da yunanları atinanın gecekondularına kadar mogluyor
Knk yoksa sende 7 kuşak kayserili olup saar kapadokyalıyım saar diyenlerden misinben greek godum sus
ben sizi bombalayan ucagim kankaKnk yoksa sende 7 kuşak kayserili olup saar kapadokyalıyım saar diyenlerden misin
Uçaktan indiğinde kolsuz kalan ya da geberen tğrk veya göt deliği genişletile genişletile müslüman türk olmuş yunan olmayasın kardeşim benimben sizi bombalayan ucagim kanka
hicbiri degilim recaiUçaktan indiğinde kolsuz kalan ya da geberen tğrk veya göt deliği genişletile genişletile müslüman türk olmuş yunan olmayasın kardeşim benim
En büyük looksmaxlardan aqgunes kremi kullanan direkt low iqdur amk
slave mindsetEn büyük looksmaxlardan aq
yuz cok parlatiyo amk surunceEn büyük looksmaxlardan aq
Geçiyo 10 dakikaya da istiyosan krem rengi olanlar da var zatenyuz cok parlatiyo amk surunce
gecmiyo amk nasil geciyoGeçiyo 10 dakikaya da istiyosan krem rengi olanlar da var zaten
legit cok fark ediyogecmiyo amk nasil geciyo
benim surat yagli oldugu icij de olabilir
matlastiricilar falan var legit mi onlar
var mi onerebilceginlegit cok fark ediyo
bioderma nudetouch mineral sunscreenvar mi onerebilcegin