X
XaiXcavdar
Iron
Bakım tavsiyesi olanlar yazsın ne alabilir filen yüzümde fazla sivilce yok en fazla 2 tane filen tavsiyelerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yüzümü daha parlak ve pürüsüz hale getirmek istiyorumCilt bakımından beklentin ne ?
Yani neyi iyileştirmek istiyorsun / neyi hedefliyorsun ?
cilt yanığı açmak için neler yapmak lazım azeleik asit ve niacinamide dışındaCilt bakımından beklentin ne ?
Yani neyi iyileştirmek istiyorsun / neyi hedefliyorsun ?
isotret at 20 mg 6 ay bundsn sonra daha dert çekmezsinYüzümü daha parlak ve pürüsüz hale getirmek istiyorum
Ne tür bir yanık ve rengi ne ?cilt yanığı açmak için neler yapmak lazım azeleik asit ve niacinamide dışında
hafif kırmızı kahverengi gibi burnumun üstündeNe tür bir yanık ve rengi ne ?
Ayrıca neyden oluşan bir cilt yanığı
yanığın derecesi ne acaba isotret kullanırken bende yanmıştım ama geçmiştihafif kırmızı kahverengi gibi burnumun üstünde
tret sürdüğümde güneş kremine üşendim diye kızardı 3-4 gündür fln geçmiyo
elimle dokununca fln yanma yok ilk olduğu gün nemlendirici sürünce yanmıstı orası şuanda da birax daha az belli oluyo 1-2 hafta trete ara vercem geçer diye düşünüyom . güneş kremi bozulmuş bide amk körili noodle kokusu geliyoyanığın derecesi ne acaba isotret kullanırken bende yanmıştım ama geçmişti
kanka treti bırak yeni güneş kremi al mutlaka spf50++ olsun geçince geri dönelimle dokununca fln yanma yok ilk olduğu gün nemlendirici sürünce yanmıstı orası şuanda da birax daha az belli oluyo 1-2 hafta trete ara vercem geçer diye düşünüyom . güneş kremi bozulmuş bide amk körili noodle kokusu geliyo
aldım siparis ettim bugün la roche tinted spf 50 aynısı kullandığımınkanka treti bırak yeni güneş kremi al mutlaka spf50++ olsun geçince geri dön
ben kullanıyom güzel bualdım siparis ettim bugün la roche tinted spf 50 aynısı kullandığımın
yanıktan kastın lekeyse expigment al eczaneden cilt yapina gore oranini alirsin (leke kahverengiyse al) eger bi yerini yaktiysan yara gibiyse o zaman hametan al sari olanindan azelaik asit ve niacinimide cope expigment çok daha iyi pigmentleri öldürüyor böylece hem tenin beyazlıyor hemde leke gidiyorcilt yanığı açmak için neler yapmak lazım azeleik asit ve niacinamide dışında