Güzel para kazanacağınız method HERKES OKUSUN!!

dogu

dogu

Banned
Şimdi ciddi ve sonuna kadar dinleyin.

Bu hanma methodunu görmüşsünüzdür yok 1.55 den 1.95 oldum zırvası ve millet kanıyor buna ama satanlar salak ve asıl parayı nasıl kazanacaklarını bilmiyorlar.

Şimdi

[URL https://www.amazon.com.tr/dp/B0DB69...33&creativeASIN=B0DB6938LL&linkCode=asn&psc=1]

Bundan 1 tane al

Bundan en az 20 tane al

Şimdi bu hayal ürününü satarken asıl konu şu

(insanlar sanal ürüne fazla para vermek istemez fakat fiziksel ürün sunarsanız hayallerini tamamlamaları için seve seve vereceklerdir ve vitamin alanlara kitabı ücretsiz vereceksiniz bu yüzden ürünü alma oranı artacak)

Ama vitamin hapını çok abartmanız ve övmeniz lazım her hafta 3 cm uzadım gibi.

Bu boş kaplara 5 adet vitamin hapı koyuyorsunuz böylece scam industrysine sizinde bir katkınız olur.

1 ürün maaliyeti size 14 TL ye mâl oluyor.

300 den satarsınız.

Last edited:
  • +1
Reactions: Ashoimex and Dathomirian Zabrak
Devamı sizin hayal gücünüze bırakıyorum 1 ürün maaliyeti size 14 lira tutuyor sizde 300 den satarsınız.

kap maaliyeti 9 tl.

1 hap maaliyeti 1 tl.

Her kabın içine 5 tane felan atarsınız.

Ona göre ayar çekersiniz.

Last edited:
.

Last edited:
.

Last edited:

Bu hanma methodunu görmüşsünüzdür yok 1.55 den 1.95 oldum zırvası ve millet kanıyor buna ama satanlar salak ve asıl parayı nasıl kazanacaklarını bilmiyorlar.

Şimdi

[URL https://www.amazon.com.tr/dp/B0DB69...33&creativeASIN=B0DB6938LL&linkCode=asn&psc=1]

Bundan 1 tane al

Bundan en az 20 tane al

(insanlar sanal ürüne fazla para vermek istemez fakat fiziksel ürün sunarsanız hayallerini tamamlamaları için seve seve vereceklerdir ve vitamin alanlara kitabı ücretsiz vereceksiniz bu yüzden ürünü alma oranı artacak)

Bu boş kaplara 5 adet vitamin hapı koyuyorsunuz böylece scam industrysine sizinde bir katkınız olur.

300 den satarsınız.
normalde kimseye söylemem

al şu kanalı gerisi sana kalmış

günde 3-5k arası alıyorum genelde

normalde kimseye söylemem

al şu kanalı gerisi sana kalmış

günde 3-5k arası alıyorum genelde
canlı yayınlarını izle anlarsın olayı

ETKILESIM ALMIYACAK AMA
tiktok veya yt shortsda 1 tane videon patlarsa ve takipçi sayın bot ile yüksekse millet güvenir ve ürüne rahat etkileşim alırsın dost

• +1
Reactions: Deleted member 88833

Şimdi

Bundan 1 tane al

Bundan en az 20 tane al

300 den satarsınız.
sorun şu ki tr'de tüketici haklara seni şikayet ederler ise yarrağı yersin

Users who are viewing this thread

Back