D
Deleted member 92925
Egoizm Pill.
herkezin bir 10 üzerinden tip olarak puanlaması vardır, senin kendine verdiğin puanda vardır arkadaşına verdiğinde vardır
bazen yoldan birisi geçer tipine 10 uzerinden puan verirsin
konuştuğun kızlara puanlama yaparsın
arkadaşların bu kız güzelmi diye sorduğunda puanlama yaparsın
bu insanlar puanlamayı ve güzelliği kendilerine göre yapıyorlar, bizim gibi global bir puanlama tablosuna uymuyorlar ÖRN:
bu insanlar güzelliği kendilerine göre veriyorlar, güzellik algıları büyüdükleri ortama çevreye gördüklerine göre değişiyor.
bu forumdaki bir incel gelip sana ltn der 10/4-5 der ama seni beğenen kız sana 8-9 verir
bi kızla samimi olup hoşuna gidersen tipine 7-8 verir (çünkü yakışıklı geliyosun gözüne kızın ister istemez) sözlerinle etkilediysen bitiyor olay (tipin bi zahmet ortalamanın üstünde olsun)
ben hayatım boyunca 10/9'luk bir kız görmedim dışarda, arkadaşlarım gördüklerini iddia ediyorlar ama puanlama tabloları yanlış bence, benimki daha globale yakın olduğu için arkadaşın 9 verdiği kıza 6.5-7 veriyorum.
genelde çevremizde gördüğümüz "çok güzel" kızlar 10/7'lik oluyor
hayatım boyunca 2 defa tek 10/8'lik kız gördüm
1 tanesi istanbul havalimanında güvenlik görevlisiydi, kısa saçlı küçük burunlu hafif uzun boylu iyi fizikli yunan tanrıçası gibi beyaz tenli anime kızı gibi bişeydi
diğeri şehrimde yolda giderken görmüştüm
10/9'luk kız dicek olursanız muhtemelen hiç görmüceksiniz çünkü adriana lima falan o puanı alıyor ÖRN
benim 10/9 vereceğim kız budur abi dahada üstüne tanımam amk
bu karının gözleri ......
o pembe dudağı
ANANISİKM
bazen yoldan birisi geçer tipine 10 uzerinden puan verirsin
konuştuğun kızlara puanlama yaparsın
arkadaşların bu kız güzelmi diye sorduğunda puanlama yaparsın
bu insanlar puanlamayı ve güzelliği kendilerine göre yapıyorlar, bizim gibi global bir puanlama tablosuna uymuyorlar ÖRN:
bu insanlar güzelliği kendilerine göre veriyorlar, güzellik algıları büyüdükleri ortama çevreye gördüklerine göre değişiyor.
bu forumdaki bir incel gelip sana ltn der 10/4-5 der ama seni beğenen kız sana 8-9 verir
bi kızla samimi olup hoşuna gidersen tipine 7-8 verir (çünkü yakışıklı geliyosun gözüne kızın ister istemez) sözlerinle etkilediysen bitiyor olay (tipin bi zahmet ortalamanın üstünde olsun)
ben hayatım boyunca 10/9'luk bir kız görmedim dışarda, arkadaşlarım gördüklerini iddia ediyorlar ama puanlama tabloları yanlış bence, benimki daha globale yakın olduğu için arkadaşın 9 verdiği kıza 6.5-7 veriyorum.
genelde çevremizde gördüğümüz "çok güzel" kızlar 10/7'lik oluyor
hayatım boyunca 2 defa tek 10/8'lik kız gördüm
1 tanesi istanbul havalimanında güvenlik görevlisiydi, kısa saçlı küçük burunlu hafif uzun boylu iyi fizikli yunan tanrıçası gibi beyaz tenli anime kızı gibi bişeydi
diğeri şehrimde yolda giderken görmüştüm
10/9'luk kız dicek olursanız muhtemelen hiç görmüceksiniz çünkü adriana lima falan o puanı alıyor ÖRN
benim 10/9 vereceğim kız budur abi dahada üstüne tanımam amk
bu karının gözleri ......
o pembe dudağı
ANANISİKM